Vakkundig en betrouwbaar
Vanaf het allereerste gesprek tot en met de daadwerkelijke verhuizing alleen maar positieve ervaringen. Prijs/kwaliteit zeer goed.
Ze dachten mee, we gingen in twee keer verhuizen(deel opslag)alles was top geregeld. Heel.servicegericht en rustig, geen stress. Een bedrijf om aan te bevelen. Chapeau
We hebben gebruik gemaakt van de verhuisservice met tijdelijke opslag bij Van Reenen. Van het eerste contact, tot offerte, tot akkoord, tot het ophalen van de verhuisdozen, tot het daadwerkelijk ophalen van de spullen... alles even vriendelijk, meedenkend, scherp geprijsd, flexibel. Ja, WoW... een warm bad en dat tijdelijk zonder huis! Eerlijkheid gebied te zeggen dat ze op het moment van dit schrijven nog wel de spulletjes moeten afleveren, maar ik durf geheel zonder enige reserve te zeggen dat ik alle vertrouwen heb dat ook dit helemaal goedkomt. Afspraak is afspraak, netjes op tijd. Verhuizen zal nooit een hobby worden, maar over het laten verhuizen, hoef je je geen zorgen te maken! Ik ben best kritisch, maar in dit geval kan ik echt niet bedenken hoe het beter zou kunnen. Je staat als klant met al je wensen centraal. Chapeau!
Op korte termijn konden wij bij jullie terecht. Het mannetje welke wij meekregen bij de bus heeft ons heel goed geholpen. Een leuke vent die ook oog voor mijn moeder had. Hij heeft heel goed met ons meegedacht! Ik zou zeggen: een topper.
Vriendelijke hard werkende mensen met oog voor “jouw” spullen. Gaan voorzichtig, maar doortastend en snel te werk. Niet voor niets de 5e keer dat wij met hen in zee gaan.
Goed georganiseerd
Eerlijk gezegd viel het deze keer tegen. Ruim drie jaar geleden zijn we ook verhuisd met van Reenen. En niets dan lof destijds. Deze keer vond ik het minder. Zo was het eerste wat de verhuizer zei: Ik heb geen lift mee. Terwijl heel duidelijk was gecommuniceerd dat wij naar een bovenwoning gingen, waar een buitenlift echt noodzakelijk was. Verder hadden we veel minder dozen dan was opgegeven, we hadden zelf al heel veel gebracht. (Ik had aangegeven dat er geen kledingdozen nodig waren, maar die waren er wel...)Maar daar is qua prijs niets mee gedaan. Ik heb er ook niet om gevraagd, maar had het netjes gevonden als jullie dat zelf hadden aangekaart. Vorige keer waren het heren met wat meer ervaring volgens mij. Nu allemaal jonge knullen. Vooraf werden we ook niet goed voorgelicht. Ik had een offerte opgevraagd bij een ander verhuisbedrijf en zij waren vergeten om ons uit het systeem te halen. Daardoor kreeg ik wel heel waardevolle informatie een week van tevoren. Eerlijk gezegd had ik spijt dat ik niet met hen in zee was gegaan. Ik vond de communicatie wat oppervlakkig en onverschillig van jullie uit. Jammer want we hebben voor jullie gekozen vanwege de goede ervaring drie jaar geleden. Ik denk dat we volgende keer (zal trouwens niet zo snel gebeuren) toch voor een ander bedrijf gaan. Wat ik wel positief vond is dat er op mijn mails altijd heel adequaat gereageerd werd. Met vr gr
Ze doen erg hun best om in alles wat de verhuizing met zich mee brengt ons te ontlasten
Vakkundig en vriendelijk team
alles positief tot goed
Fantastisch een verhuisbedrijf te vinden dat binnen anderhalve week kans ziet een gaatje in de agenda te maken om te helpen bij een dringende situatie.
In een korte tijd twee maal door van Reenen laten verhuizen, een excellent bedrijf met zeer goed personeel. Verhuizen is niet leuk, van Reenen snapt dit en doen alles om dit te verlichten. Een aanrader!
Zeeer hoog niveau van dienstverlening. Professioneel uitgevoerd. Zeer persoonlijke benadering. Afspraak is afspraak. Volle aandacht voor kwaliteit tot details. Transparante prijsvorming. Geld meer dan waard!
De wijze waarop de verhuizing werd aangepakt was zeer professioneel. De verhuizers waren zeer vriendelijk en bij alles behulpzaam. We hebben er een goede herinnering aan. De verhuizing verliep heel erg vlot.
De mannen van van Reenen ontzorgen je van begin tot eind.
Koningsbergenweg 7
3771NS Barneveld
Uw bedrijf of uw gezin verhuist naar een andere plek ergens op de wereld of om de hoek? Van Reenen Verhuizingen neemt u veel werk uit handen. We pakken het in, nemen het mee en we zorgen er voor dat al uw spulletjes netjes en compleet op de juiste bestemming terecht komen. En als u wilt, helpen we ook met het uitpakken van de verhuisdozen. Zo zijn we en zo doen we. Onze ervaren en erkende verhuizers hebben alle expertise en hulpmiddelen in huis om uw eigendom van en op de meest lastige plekken in uw woning te krijgen. We doen dat op een creatieve en zorgvuldige wijze. En met enthousiasme en plezier, want verhuizingen zijn ons vak en onze passie. We kunnen uw spullen ook tijdelijk opslaan, indien nodig. We hebben daarvoor een prachtig distributiecentrum tot onze beschikking in Barneveld, het geografische middelpunt van Nederland. Kortom, Van Reenen Verhuizingen biedt u een meer dan compleet pakket aan verhuisfaciliteiten.