Wij zijn met van Reenen verhuisd en we kunnen ze zeker aanbevelen. De mannen waren keurig op tijd, er werd netjes gewerkt en meegedacht. Ik hoop dat we niet snel nog eens moeten verhuizen maar dan zou ik zeker weer voor van Reenen gaan.
Zeer goede ervaring
Mannen waren niet erg enthousiast... stonden maar met hun handen in de zakken bij binnenkomst, koffie aangeboden, daarna nog weinig actie, uiteindelijk hebben ze de hele dag gedaan over (voor jullie) kleine verhuizing. Alles wel goed overgekomen Ze communiceerden ook niet , even korte uitleg van de werkwijze zou wel prettig zijn. tip: werken aan wat meer sociale vaardigheden zoals de 1e indruk bij binnenkomst !!! Overigens het voortraject (taxateur , communicatie enz)was uitstekend
Geen problemen
Op tijd aanwezig, kort overleg hoe en wat er te doen staat, vervolgens oppakken, inpakken vervoeren en uitpakken. Vier mannen die geruisloos wisten wat ze doen moesten om vier uur in de middag volledig over. Zonder schade verhuisd in goede sfeer. Dank heren
We hadden veel te verhuizen, dus "de baas" kwam eerst kijken voordat hij een offerte uitbracht. Suggesties om zelf alvast met inpakken te beginnen opgevolgd. Timing en behandeling was prima. Kleine verschuivingen (doordat de vloer niet op tijd klaar was) werden probleemloos geaccommodeerd. Uitpakken was een hoop werk, maar was (zoals voorspeld) in één dag klaar ondanks de afstand en de hoeveelheid. Eén klein minpuntje was de communicatieve vaardigheid van de twee ingehuurde assistenten bij het uitladen; dat had van mij wel iets anders gemogen. Alles met elkaar is de "9" verdiend!
Snelle reacties, behulpzaam, vriendelijk personeel, proactief, alles schadevrij verhuisd.
Door de vakmensen en vooral de rustige manier van doorwerken is erg fijn. Kost wat en dan heb je ook wat!
Vakbekwame mensen,beleefd en netjes en harde werkers. Wees zuinig op deze mensen.
Prima werk geleverd.
Het was allemaal prima gedaan. Netjes gewerkt en ging echt tot.
De uitleg, aanbieding, offerte, afhandeling en uiteindelijk de verhuizing was allemaal zonder enig probleem.
Het ophalen ging perfect maar voor het nieuwe adres was een ander team en dat het dan nadelen Bovendien was er een jongeman bij en die moet het vak nog kerenJullie kunnen niet anders maar er waren wel veel uitzendkrachten
De verhuizers waren keurig op tijd en hebben alles vlot ingeladen. Ook op ons nieuwe adres alles netjes op z’n plek gezet. Vriendelijke chauffeur en competente verhuizers! Een aanrader
Door omstandigheden moesten we de verhuizing van mijn moeder naar voren halen - midden in vakantietijd. Bij Van Reenen begrepen ze onze situatie en hebben ze hun uiterste best gedaan om een spoedverhuizing te regelen. Dat is gelukt en ze deden het vakkundig en snel. Top!
Zie bovenstaande.
Alles is prima volgens plan verlopen, Ik ben er heel tevreden over!
Communicatie was altijd prettig, planning was erg flexibel. Eigenlijk geen noemenswaardige schades kunnen vinden aan spullen of huis. Prettige medewerkers, keurig in de omgang.
Op de dag waarop de zomerstorm Poly over ons land raasde werden wij door jullie verhuisd. Vrienden en familie hadden medelijden met ons en appten voortdurend over het weer en onze verhuizing. Ik appte na een tijdje terug: Zit niet over ons in, want de verhuizers slepen ons er al zingend doorheen. Genoten van het team en we kijken met een brede glimlach op onze verhuisdag terug!!! Gert Bakker en Franciska Koelewijn
Prima!
Alles is goed geregeld en heeft geleid tot een prima verhuizing (via opslag) voor een scherpe prijs.
Goede service, vriendelijke jongens
Prettige verhuizers, kunde en kennis. Heel netjes, aardig en gaan goed en voorzichtig met de spullen om.
Ingmar en Carlos hebben het top gedaan. Ze waren precies op tijd. Alle spullen vlot en secuur in- en uitgelaten. Rond de middag stond alles binnen.
Koningsbergenweg 7
3771NS Barneveld
Uw bedrijf of uw gezin verhuist naar een andere plek ergens op de wereld of om de hoek? Van Reenen Verhuizingen neemt u veel werk uit handen. We pakken het in, nemen het mee en we zorgen er voor dat al uw spulletjes netjes en compleet op de juiste bestemming terecht komen. En als u wilt, helpen we ook met het uitpakken van de verhuisdozen. Zo zijn we en zo doen we. Onze ervaren en erkende verhuizers hebben alle expertise en hulpmiddelen in huis om uw eigendom van en op de meest lastige plekken in uw woning te krijgen. We doen dat op een creatieve en zorgvuldige wijze. En met enthousiasme en plezier, want verhuizingen zijn ons vak en onze passie. We kunnen uw spullen ook tijdelijk opslaan, indien nodig. We hebben daarvoor een prachtig distributiecentrum tot onze beschikking in Barneveld, het geografische middelpunt van Nederland. Kortom, Van Reenen Verhuizingen biedt u een meer dan compleet pakket aan verhuisfaciliteiten.