Top team. Ze hebben mij ontzielt. Heel fijn.
Vanaf de start tot einde werd er hard gewerkt en verliep alles soepel. Een gezellige groep van zeer hardwerkende mannen. We zijn zeer tevreden en kijken met een goed gevoel terug op de verhuisdag.
Er is geen touw aan vast te knopen. Alles ligt door elkaar. Als je verhuist naar het buitenland dan heb je echt een probleem. Het is lekker makkelijk om alles onder één noemer weg te zetten. Tools, china of P/O = parts off. Om zelf alles uit te pakken is geen doen! Zelfs de douane zei; laat maar ik geloof het wel, dit zijn jullie eigen spullen. Kijk maar hoe jullie het doen. Er zijn weinig dozen waarvan de inhoud klopt met wat er op de paklijst staat. Wij raden aan om zelf alles in te pakken en de transport via een ander bedrijf te doen. Dat scheelt een hoop geld en frustratie. Na vier weken zijn we nog steeds spullen kwijt. Omdat het ergens zeer onlogisch vermeld staat.
Goedemorgen, Wat vervelend dat het voor u geen prettige ervaring is geweest. We hebben hiervan echter nog niets van u vernomen. Wij hebben zeer ervaren export verhuizers op de klus gezet. We vernemen dan ook graag wat er onjuist is. Dan kunnen wij dit met het team bespreken en hiervan leren. U kunt contact opnemen met de bij u bekende gegevens. Met vriendelijke groet, Dick van Ginkel, van Reenen verhuizingen
Goede en vlotte communicatie. Vlotte verhuis met goede dozen en verpakkingsmateriaal.
Wat fijn is aan de medewerkers van Van Reenen is dat ze van begin tot eind je ontzorgen. Ze werken netjes, accuraat en denken ook goed mee met spullen die extra aandacht vragen.
Wij hadden nogal wat tegenslag op de verhuisdag! Regen en straat werkzaamheden voor de deur. Iets waar beiden partijen niets aan konden doen. Al met al was het daardoor veel meer werk en en niet altijd even makkelijk. De mannen bleven positief, vriendelijk en behulpzaam. Het was een lange dag, maar uiteindelijk zijn we keurig verhuisd.
Na een eerdere (positieve) ervaring wederom Van Reenen gevraagd voor een verhuizing. Ook nu weer nette, aardige en vakkundige verhuizers die efficient en voorzichtig alles ingeladen hebben om naar de opslag te brengen.
Wederom een goed georganiseerde verhuizing. Weinig overlast voor de omgeving en efficiënt gewerkt. En prettige mensen in huis! Dank
Dit was voor het eerst dat ik voor een verhuizing een verhuisbedrijf heb ingeschakeld en ik vond het fijn. Zelf had ik de dozen ingepakt, maar voor de rest hoefde ik dus niets te doen. Heerlijk. Zou het iedereen aanraden. En wat een vriendelijke en hulpvaardige mannen bij Van Reenen.
Na éen telefoontje hadden we duidelijkheid en hadden we het idee dat er iemand aan de lijn zat die begaan was met ons probleem. De verdere communicatie was digitaal en verliep ook vlekkeloos. De verhuizing verliep vlekkeloos en de opslag was geen enkel probleem. Tussentijds nog wat hangkast dozen opgehaald geen probleem. Toen we belde voor de teruglevering paste het niet in de planning en met wat kunst en vliegwerk is het toch gelukt en kwam op zaterdag diegene die ons te woord had gestaan zelf met de verhuiswagen aanrijden en heeft ons hiermee geweldig geholpen. Facturering en afhandeling perfect gelopen en we wonen nu al een paar weken in onze mooie woning zonder dat er ook maar iets beschadigd is. Chapeau Van Reenen, alle afdelingen krijgen van ons een dikke 10 en we zullen het aan iedereen doorgeven dat jullie zo goed omgaan met klanten die altijd haast hebben en altijd meer spullen aanleveren als vooraf afgesproken. Groet Peter & Liesbeth
Zowel in de voorbereiding vooraf, de communicatie vooraf als alles op de dag zelf en de afhandeling daarna is heel soepel gegaan. Aanrader!
Alles ging prima. Hier en daar wat onzorgvuldig verpakt waardoor kleine schade. Was niet nodig geweest. Door groot volume niet goed te doen voor team van 4 mensen.
heel vriendelijk en enorm deskundig!
Prima georganiseerd gewerkt. Bij wat tegenslag ontbrak het iets aan creatief denken.
Op tijd en aardige mensen. De verhuizing verliep heel soepel en er was aandacht voor de nieuwe vloer. Mijn spullen die ik niet kon vinden in eerste instantie bleken onderin de garderobe-dozen te zitten. Dat had even gemeld kunnen worden.
We waren al één keer eerder verhuisd met Van Reenen, dat was toen ook erg goed bevallen, dus opnieuw voor hen gekozen. Ze zijn snel, hebben zaken goed geregeld, en de medewerkers zijn professioneel, letten zeer goed op je spullen, zijn voorzichtig en erg vriendelijk. Ik kan Van Reenen aan iedereen aanbevelen.
Wij zijn meer dan tevreden. Vanaf het eerste contact liep alles soepel en op de dag van de verhuizing hebben 4 toppers al onze spullen netjes verhuisd waarbij er goed werd meegedacht en de stemming prima was ondanks de 35 graden die het die dag was. Super!
Nadat de inventarisatie was gedaan kregen we een duidelijke offerte met een scherpe prijs. Op de dag van verhuizing was alles keurig geregeld en er werd goed meegedacht. Alles wat afgesproken was werd keurig nagekomen!
het laden en lossen ging op zich goed en snel wel constateerden wij enige beschadegingen die er voor de verhuizing niet waren aan onze Pastoekastjes en Opaalglazen lamp maar zijn beide jurist genoeg om ons te realiseren dat wij daar niet kunnen aantonen dat het door toedoen van van Reenen is gebeurd. Het Aupingbed uit elkaar en in elkaar gezet door de verhuizers werkt niet meer. Volgens uw mensen lag aan de batterijen, nieuwe batterijen helpen niet zodat wij constareren dat het bed niet juist in elkaar is gezet. Graag verzoeken wij u hiervoor een oplossing te geven. Wij hadden na het gesprek en het uitbrengen van de offerte aangenomen dat eventueel tegen betaling van meer uren kasten, lampen en de TV zouden worden opgehangen. Uw medewerkers stelden echter daartoe niet bekwaam te zijn omdat zij zeiden "slechts"verhuizers "te zijn.
Mijn ervaring is goed, alleen jammer dat het op het laatste moment anders moet.
Binnen twee uur, zijn onze meubels, van het ene naar het andere huis gebracht, en stonden de meubels op hun plaats.
In het oude huis is alles snel opgepakt en de volgende dag in het nieuwe huis naar 2de verdieping verhuisd met verhuislift, inclusief piano. Top!
Duidelijke afspraken, vriendelijke efficiente verhuizers. Tevreden.
Niets was teveel. Als je echt ontzorgt wilt worden als je gaat verhuizen dan moet je zeker Van Reenen bellen. Ook een deel dat naar onze woning in Spanje moest hebben ze keurig verzorgt. Toppers
Koningsbergenweg 7
3771NS Barneveld
Uw bedrijf of uw gezin verhuist naar een andere plek ergens op de wereld of om de hoek? Van Reenen Verhuizingen neemt u veel werk uit handen. We pakken het in, nemen het mee en we zorgen er voor dat al uw spulletjes netjes en compleet op de juiste bestemming terecht komen. En als u wilt, helpen we ook met het uitpakken van de verhuisdozen. Zo zijn we en zo doen we. Onze ervaren en erkende verhuizers hebben alle expertise en hulpmiddelen in huis om uw eigendom van en op de meest lastige plekken in uw woning te krijgen. We doen dat op een creatieve en zorgvuldige wijze. En met enthousiasme en plezier, want verhuizingen zijn ons vak en onze passie. We kunnen uw spullen ook tijdelijk opslaan, indien nodig. We hebben daarvoor een prachtig distributiecentrum tot onze beschikking in Barneveld, het geografische middelpunt van Nederland. Kortom, Van Reenen Verhuizingen biedt u een meer dan compleet pakket aan verhuisfaciliteiten.