Super service!

Netjes geholpen vanaf eerste verkoop gesprek tot afhandeling. Kom hier zeker vaker.

Goed gevoel

Het voelde als thuiskomen, Werden super goed geholpen en heb na alle tevredenheid een mooie auto gescoord. Ik vind dit bedrijf een echte aanrader om te gaan kijken voor een auto. Genoeg keus.

Prettig contact en keurige aflevering!

Prima aanschaf nieuwe auto

Auto bij dit bedrijf aangeschaft. Fijn en vriendelijk gesprek gehad met de eigenaar. Ik had niet het gevoel dat hij mij een auto wilde verkopen. De auto verkocht dan ook zichzelf. Reële inruilprijs voor mijn oude auto met veel km gehad.

Ik ben tevreden met de service en blij met mijn auto

Prima geholpen! Fijn dat er de mogelijkheid was om een proefrit te maken en te overleggen over de auto.

Geweldig bedrijf

Aardige mensen en goede kwaliteit en een snelle service

Snel geholpen

Er had een andere auto met zijn trekhaak tegen mijn kentekenplaat aangezeten en daardoor verbogen. Ik kon direct mijn auto even binnen zetten en binnen 5 minuten was mijn kentekenplaat weer rechtgebogen en de kentekenplaathouder vervangen.

Top service

Prima!

Klantvriendelijk en goede service

Apk keuring en wissel winterwielen. Tevens defect raammechaniek laten vervangen. Goed gevoel bij de apk, niet zoeken om extra dingen op te voeren. Vooraf een keurige offerte op de mail waarop je kunt aanvinken dat je wel of niet akkoord gaat met de vernoemde werkzaamheden. Als de auto gereed is volgt netjes de factuur. Voor een nieuw bedrijf hebben ze voor mij een goede start gemaakt. Ga zo door en wat een gave showroom met echt nette auto's in volgens mij iedere prijsklasse.

Maken de afspraak waar

Om 17.15 uur aangekomen. Eigenlijk al gesloten ,even gevraagd of er nog naar de verlichting gekeken kan worden Geen probleem hoor Binnen 15 minuten 2 nieuwe lampen gemonteerd door de monteur Echt top service . Speciaal voor leroy die dit uitgevoerd heeft. Top

Superblij met mijn nieuwe auto

Superblij met mijn mooie golf 5! Snelle service en heel vriendelijk en vakkundig personeel. En een mooie showroom! Ik kom hier zeker nog eens terug

Top Autobedrijf

Ik heb vorige week mijn nieuwe auto opgehaald, ook al ben ik al jaren klant was ik toch een beetje gespannen. maar alles was tip top geregeld en alle afspraken die we hadden gemaakt zijn nagekomen. Autobedrijf Voorne is echt een aanrader!! Gr Klaus Schreuder

Topper

Super snelle service En enorme inzet 3 mei opening bedrijf En 4 mei mn auto voor de apk Dat is doorpakken

Toppertjes en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel .

Geen eindeloze discussies over de inruil of betaling , zeer duidelijk, DIT IS HET !!! Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staande , ook als er nog even een rubber voor de achter portier besteld en geplaatst moet worden , Robin en Leon zijn dan ook de mensen waar je voor terug kom ,, normen en waarden !!!!

netjes geholpen

Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto en zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen. Niets opgedrongen gekregen maar gewoon een leuk gesprek. De service is ook goed dus een aanrader.

Super blij met onze "nieuwe" Hyundai Tucson.

Een garagebedrijf zoals het hoort te zijn. Vriendelijk, goede koffie, faire inruilprijs van onze vorige auto, meedenken en een auto echt top afleveren. En als er dan iets blijkt te zijn (het stopcontact van de trekhaak werkte niet helemaal goed) het vervolgens prima oplossen. Alles werkt! De Tucson is van 2009 en heeft 153.000 km gelopen. We vroegen aan de verkoper of de vorige eigenaar er soms mee onder z'n bed had gelegen. Als nieuw. Wij zijn echt super blij dat we voor deze garage hebben gekozen en komen voor de servicebeurten zeker terug!.

Fijn, klantvriendelijk, deskundig autobedrijf

Aanschaf auto Hyundai I30 vond op uiterst voorkomende en vriendelijke wijze plaats. De auto is in perfecte staat en naar mijn volledige tevredenheid. Ook bijkomende zaken werden door bedrijf verricht. Hoewel het autobedrijf niet in mijn directe omgeving ligt hoop ik van hun kennis en service gebruik te kunnen blijven maken. Van harte aan te bevelen.

Deze week mijn auto gekocht Mini Cooper in uitmuntende staat, deze was nog gewoon nieuw, prettig met eigenaar/verkoper onderhandeld. Wij zijn tot een goed resultaat overeengekomen, wat betreft aankoop en inruil . Auto werd keurig schoon en met beurt aan mij afgeleverd.

Het gaat om de vent niet om de tent !

Bewezen vakmanschap , bewezen service, bewezen betrouwbaarheid dat kan je zeggen van de mannen van auto bedrijf Voorne !! En daarom wordt ik klant van dit nieuwe auto bedrijf. En zal mijn nieuwe wagen hier gekocht en onderhouden worden.

Deskundige mensen die top service verlenen!

Hier wordt met de klant meegedacht. Blijkt er in het onwaarschijnlijke geval toch iets niet in orde te zijn dan wordt dat gelijk naar tevredenheid opgelost. Het percentage terugkerende klanten geeft wel aan dat het een topbedrijf is.

Langeweg 2 3

3233LM Oostvoorne