Uitstekende service

De reparatieopdracht uitgevoerd volgens plan. Telefonisch is er altijd nog overleg als er nog een ander mankement verholpen moet worden.

Klantvriendelijk en een goede service.

Het bedrijf staat altijd voor je klaar. Je kunt er een leenfietsen krijgen of auto huren. Ze werken snel en ze zijn netjes . Bellen je wanneer er meer aan de hand is dan gedacht. Top dus.

al jaren TOP!!!

Deskundig en vriendelijk personeel met het hart op de juiste plek.

Altijd prima service en snel geholpen

Al jaren klant, altijd goede ervaringen gehad.

Professionelle vakkundig en klantvriendelijk

Super service

Professioneel en goede service

Vriendelijk

Persoonlijk en goede service

Ik kom hier al jaren voor het onderhoud van mijn Toyota. Prima kwaliteit! Nieuw is ook de handige manier van betalen via een linkje in de email.

Altijd weer een prima service

Oldtimer voor een a.p.k. keuring gebracht, werd gewaarschuwd voor een defect wat ik snel na een dag wachten op de onderdelen gerepareerd heb. Vervolgens werd de auto nog gecontroleerd of de reparatie gedaan was en toen dat goed bevonden werd, werd de auto zonder probleem bij de R.D.W. aangemeld. Prima service maar ben ondertussen niet anders gewend!!!

goede service altijd vriendelijk

zoals ik al zei ,goede service en eerlijke mensen

Zoals het hoort!

Alles volgens afspraak geleverd tegen de juiste prijs. Zoals het hoort. Prima bedrijf.

Goede aflevering en Services

Komen afspraken keurig na, snelle behandeling en prima service

Doen erg hun best

Ondanks dat ze het erg druk hebben mede door een structureel landelijk tekort aan monteurs hebben ze mij goed geholpen bij een plotseling mankement aan mijn auto Bedankt Yvonne en Joep

Netjes, vriendelijk, correct en snel geholpen.

We zijn netjes geholpen en alles is volgens afspraak verlopen.

Mooi bedrijf met een informele uitstraling.

Vriendelijk onthaal. Altijd zeer goede service/dienstverlening. Staan altijd voor je klaar.

snel, kwalitatief goed en vriendelijk.

Makkelijk telefonisch plannen. Een goede service/Apk aan de auto. Een heel vriendelijke receptie, die ook goed weet wat er speelt. Kortom: goed

als altijd prima geregeld.

Door Autobedrijf Greijmans blijft mijn auto in prima staat.

Goed en deskundig

Denkt met de klant mee en werkt deskundig en goed

Super service

Staan altijd voor je klaar

Staan altijd voor je klaar

Vriendelijk en goede monteurs als je even moet wachten krijg je koffie.

Vakkundig, oplosinggericht, fatsoenlijk geprijsd

Ik rijd altijd occasions, bij Greijmans altijd netjes geholpen bij reparaties en na een beurt rijd ie altijd weer als nieuw.

super!

Dir3ct adequaat en eerlijk geholpen

Altijd super al voor jaren

Super service , heel vriendelijk, altijd meedenkend. TOP garage

Prima verlopen aan-/verkoop van auto! Zoals we gewend zijn!!

Al vele jaren zijn wij klant bij Greijmans. Hun klantvriendelijkheid is spreekwoordelijk. Wij zijn zeer te speken over de after-sales!

Vriendelijk en behulpzaam

Goede ervaringen