Altijd klantvriendelijk en meedenkend in probleem oplossingen. Ook niet te duur.

Spreekt voor zich……..kom er al jaren.

Al 46 jaar een tevreden klant!

Ik was al klant bij hun ouders en blijf dat graag bij nu de kinderen.

vakkundig en zeer goede service!

Al jaren klant. Fijn bedrijf.

Betrouwbaar

Zeer goede service

Goed en vriendelijk personeel en kennis

Snelle en vriendelijke benadering met de juiste informatie

De contacten zijn altijd vriendelijk, ze komen hun afspraken na en kunnen duidelijk uitleggen waarom eventueel zaken aan de auto verricht moeten worden. Je voelt je hier nog klant zoals het vroeger bijna overal was. Je ben hier geen nummer maar ze kennen je naam en dat geeft een stuk vertrouwen. Complimenten voor iedereen die daar werkt!

Goed geholpen

Top bedrijf met heel veel service

Snel gereageerd en auto gemaakt (gelukkig geen grote reparatie) Fijne mensen met aandacht voor de gedupeerden

Persoonlijke en snelle service van Autobedrijf Greijmans Weert!

Er was een probleem opgetreden met de verlichting van mijn auto. Dezelfde dag kon ik al terecht om de reparatie uit te laten voeren. Vervolgens geïnformeerd naar de mogelijkheden van seizoenscheck, en direct een afspraak gemaakt voor de zaterdag daarna. Fijn dat het ook mogelijk is om de werkplaats op zaterdagen te bezoeken! Auto brengen en ophalen gaat soepel, want ik werd telefonisch op de hoogte gehouden. De gemaakte afspraken worden nagekomen en er wordt goed met mijn wensen meegedacht. Ik beveel Autobedrijf Greijmans zeker aan als onderhoud- en reparatieservice!

Vakmanschap en een hele goede service

Zeer Prettig

top garage

Meedenken met de klant en zeer vriendelijk personeel.

Transparant en communicatief sterk

Vriendelijke en goede service. Duidelijke uitleg over wat er moet gebeuren en een goede indicatie van de eventuele kosten. Leenauto of -fiets ter beschikking wanneer nodig.

Top garagebedrijf met "ouderwetse" service!

Garagebedrijf dat "ouderwetse" service verleend.

Correcte en klantvriendelijke instelling!.

Zie boven.

Altijd vriendelijk en zeer behulpzaam

Altijd vriendelijk en zeer behulpzaam

Vriendelijk geholpen

Er kon snel een afspraak gemaakt worden. Ik werd vriendelijk geholpen.

Zeer goed geholpen

Dik tevreden over autokeuring. Vriendelijke mensen. Tot de volgende keer!

geweldige service , kundig personeel

mijn ervaring is dat je er goed geholpen wordt, adequaat en zonder veel wachttijd kleinigheden worden bijna direct gemaakt. kortom top garage

Goede service en vriendelijk personeel

Bellen afspraak maken brengen en snel weer klaar uitstekend

Altijd snelle en goede service.

Al jaren hebben wij onze auto’s in onderhoud bij Greijmans en dit altijd naar volle tevredenheid. Wij weten dat wanneer er iets aan de auto’s zou zijn wij altijd op de deskundigheid van dit bedrijf kunnen rekenen.

Betrouwbaar bedrijf

Ben al jarenlang klant en wil dat nog jaren blijven. Goede kwaliteit-prijs-verhouding, deskundig en betrouwbaar.

Altijd goede en snelle service

Altijd goede en snelle service.

Afspraak was Afspraak

Snelle afhandeling