De verhuismannen komen optijd, gaan zeer zorgvuldig om met onze spullen om. Zijn correct en gaan discreet te werk. Zijn behulpzaam, kortom aan Grijpma kun je de verhuizing overlaten.
Fijne verhuizing! Goede service
Vanaf het eerste contact een betrouwbare indruk. Komen met voldoende mensen om de klus snel en vakkundig te klaren. Gaan zorgvuldig met de spullen om.
Ondanks zeer warme dagen, respect voor de hardwerkende verhuizers
Morgen wil ik zo weer met jullie verhuizen. Geen probleem. Wat n aanpakkers!! En,, plezierig.
Offerte aanvraag ging prettig, de verhuizers van Grijpma zijn harde werkers. Ze zijn minder grondig en voorzichtig (in de nieuwe woning) dan ik zou willen maar ze buffelen hard voor je door. Vriendelijk personeel!
Ondanks het moeten schuiven met personeelsleden werd alles op tijd ingepakt en was de hele verhuizing op tijd afgerond.
Zie boven
Mijn inboedel is snel, vakkundig en goed georganiseerd verhuisd.
behulpzaam, snel en zorgvuldig.
Er is hard gewerkt, vooral toen de verhuislift defect was. Een aantal dingen moesten via de trap, wat niet in de lift paste.
Prettige samenwerking ook als op laatste moment de verhuisdatum verzet moet worden. Alle onze huisraad is correct vethuisd.
Vooraf goede afstemming. Tijdig levering van de verhuisdozen. Op de dag van verhuizen op tijd aanwezig en fijne samenwerking.
Werken netjes, ook in het contact met de klant.
Alles super in orde
Vriendelijk en vakkundig personeel. De verhuizers zijn goed op elkaar ingespeeld. Dit kwam ook tot uiting bij het het gebruik van de lift die hierdoor maar weinig in beslag werd genomen door de verhuizing. Zelfs bewoners van het appartementencomplex gaven de verhuizers een pluimpje hiervoor. Geeft een goed gevoel om je inboedel aan zulke verhuizers toe te vertrouwen.
Verhuizing is zonder enige vorm problemen verlopen.
Het eerste contact met de taxateur gaf meteen vertrouwen. Duidelijke en heldere communicatie ook. Ik was erg gespannen op de verhuisdag, maar met de 3 vriendelijke én beresterke verhuis-tijgers liep alles gesmeerd. Alles werd heel goed verpakt. Nadien stond er nog een hoop " troep" op zolder en in de schuur dat afgevoerd moest worden. Ook dat kon Grijpma regelen en was sneller ingeladen dan ik dacht. De verhuisdag is me al met al enorm meegevallen. Bedankt jongens!!!
geweldig ontzorgd op deze dag. 4 heren waren keurig op tijd, binnen no time was de vrachtwagen volgeladen en eind van de dag stond alles alweer op zijn plek in het nieuwe huis (en weer keurig in elkaar gezet) en dat alles met een glimlach en goede service
Fijne mensen om mee samen te werken
Snel en efficiënt.
Duidelijke communicatie vooraf, dozen op tijd geleverd, zeer zelfstandig en voorzichtig gewerkt, vriendelijke medewerkers. Enige aandachtspunt: sommige dozen kwamen in een verkeerde ruimte te staan. Maar absoluut een aanrader.
Op tijd, met voldoende mensen en materialen. Netjes met de spullen. Af en toe een grapje. Zo verhuis je zonder stress! Aanrader!
Contact met alle medewerkers verloopt soepel. Houden zich aan de gemaakte afspraken. Verhuizing deel 1 verliep soepel. Spullen staan in de opslag tot we naar onze nieuwbouw kunnen verhuizen. Verzekering is ook geregeld van de inboedel in opslag.
Fijne verhuizibg