Fijne service. Vooraf duidelijk advies en inschatting van de kosten. Korte lijntjes en duidelijk. De verhuismannen hebben super werkt verricht. Binnen 1 dag hebben ze de complete inboedel van onze 2 onder 1 kap woning volledig verhuisd én op het nieuw adres weer alles op de plek gezet.
Wat een verademing dat ik de dag van de verhuizing alles kon loslaten. Niet dat dat helemaal lukte, maar toch. De medewerkers van Grijpma zijn heel correct. Ze waren netjes op tijd.
Prettig contact en begeleiding in de aanloop naar de opname en offerte. Ervaren, soepel en plezierig personeel tijdens een correcte uitvoering. Ook de inhuurkracht uit Middelburg bij uitladen was vlot en heel voorkomend. Dank aan alle betrokkenen.
Duidelijke en kundige service
Goede ervaring met het verhuisteam en met het kantoor
Verhuizing goed voorbereid. Prima inschatting benodigde verhuisdozen. Met verbazing staan kijken hoe slim alles werd ingepakt in de verhuiswagen. Snel klaar met inpakken en ook weer alles snel op de plek bij plaats van bestemming. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel.
Voor de tweede keer gekozen voor dit bedrijf gezien de vorige goede ervaring. De taxateur Frank en de verhuizers zijn uiterst vriendelijk, bekwaam en professioneel. De verhuizers zijn razendsnel en hebben alle spullen op de goede plek gezet en met juiste professie uit- en in elkaar gezet. Niets meer dan lof en goede ervaringen! Een dikke 10 voor de jongens, met een speciaal bedankje voor Kevin!
Zeer prettig
Punctueel, vakkundig, vriendelijk. Voor de derde keer gebruik gemaak van de diensten van Grijpma. Was alle keren perfect!
- goed (=bereikbaar; antwoordt op tijd) telefonisch contact en e-mail contact over het opstellen van de offerte. - verhuizers zelf zijn efficiënt, snel, en gaan goed om met het spul. Plaatsen spullen op georganiseerde wijze op de plek die je aanwijst. - hebben ook schik onderling; goed sfeer
Goede afspraken en komen afspraken na.
Verhuizing ging erg relaxed en soepel en de mannen waren erg aardig en zeer kundig.
The moving crew was really friendly and professional, was very flexible and dealt with any problems that arisen successfully.
Echt geweldig, super snel en netjes. Top team verhuizers, mega vriendelijk!!
Alles kan uit handen worden genomen. De verhuizing zelf verliep zeer voorspoedig.
Alles naar wens.
Na een prima taxatie is de verhuizing vervolgens snel en vakkundig uitgevoerd. Ben helemaal tevreden.
Een geweldig team, vakkundig, behulpzaam, vriendelijk, snel werkend.
Vriendelijke service en gaan netjes met andermans spullen om. Al met al een goede ervaring.
‘s morgens om 08:00 afgesproken en ze waren er ook. En direct begonnen.
Professioneel en vriendelijk personeel
De verhuizing liep voorspoedig en goed geregeld en mannen die goed meedenken. We zijn zeer tevreden. Het is al heel hectisch een verhuizing en fijn dat we Grijpma hebben gevraagd. Groetjes Willy en Diane Holtkamp
Wij hadden een grote verhuizing, waar in de voorbereidingen vanuit onze kant veel wijzigingen in waren. Grijpma dacht in alle aspecten mee, reageerde heel erg snel, kwam afspraken na en deed nergens moeilijk over. Ook de verhuizing zelf verliep perfect. Net materiaal en nette verhuizers die voorzichtig met je spullen omgaan. Eigenlijk niets op aan te merken. De volgende verhuizing bel ik ze zeker weer!
Het hele verhuisproces is super verlopen...deskundigw mamnen...top team !!
Iedereen bij Grijpma is betrokken en deskundig. Wat kunnen we meer verlangen?