Alles keurig verzorgd en geregeld.
De verhuizers gaan respectvol om met het inventaris en naar ons toe als klant ook. Nette mensen die kundig zijn en niets is te veel als je ze vraagt. Zou ze zo weer vragen.
Correct, zuinig op spullen. Mooi op tij
Hele goede ervaring, zeer vriendelijke verhuizers, denken mee, zijn zorgzaam voor de meubelen. Een echte aanrader!
Aardige vaklui, in bijzonder gewaardeerd hoe het lukte alles binnen te tillen zonder enorme modder mee naar binnen te brengen
Het ophalen verliep vlot en vakkundig en terugbrengen ging ook vlug en goed
Heren waren op tijd en hebben nauwkeurig gewerkt.
idem
Rustig, meedenkend met de klant werd onze verhuizing op een professionele en effectieve wijze uitgevoerd door een vakbekwaam en plezierig team.
Werkten erg netjes.
Een fijn team harde werkers, vriendelijk en efficiënt . Om 08.00 uur kwamen ze voorrijden en om 14.00 was alles al klaar op het nieuwe adres !! Fantastisch gewoon.
Vriendelijke mensen, beleeft en heel attent en in voor een grapje. Verder wil ik mij uitspreken voor de mannen die onze verhuizing verzorgd hebben!
Inmiddels zijn wij voor de 3e keer verhuisd met behulp van het team van Grijpma. Dat is niet voor niets. Het hele proces klopt. Van de voorbereiding tot aan de uitvoering, alles is conform afspraak verlopen. De plezierige en op elkaar ingespeelde verhuizers hebben zonder een krasje of beschadiging onze inboedel naar onze nieuwe woonstek in Deventer gebracht.
We zijn erg tevreden met de gehele gang van zaken!
Alles ging zoals afgesproken. Vriendelijke en hulpzame medewerkers.
Excellent service, very happy with the service, the movers were very kind and also gentle with our furniture and boxes.
Topmedewerkers, correct, vriendelijk en hard werkend
Leuke nette hard werkende mannen
Prima snelle verhuizing, maar bij het taxeren werd aangegeven dat ook de kleding uit de kasten verhuist zou worden en hier rekken voor zouden komen en deze waren werden niet meegenomen. We hadden verwacht dat de taxateur ook zou doorgeven wat er allemaal verhuist zou moeten worden, maar de verhuizers wisten verder nergens van en vroegen van elk onderdeel of dit ook verhuist zou moeten worden. Verder vonden we het wel vervelend dat we de verhuisdozen na een paar keer achteraan gebeld te hebben uiteindelijk zelf in Enschede op moesten halen. Wij zijn 85 en 81 jaar en dat is een hele onderneming voor ons. Planning doorgeven zou wat sneller kunnen we hebben nu na zelf bellen 2 dagen van tevoren gehoord dat het vroeg in de ochtend zou zijn. Daarbij werd ook aangegeven dat de donderdag voor de verhuizing nog een keer gebeld zou worden om alles door te nemen, maar dat heeft helaas niet plaats gevonden. Maar nogmaals verder een prima snelle verhuizing.
Goed en secuur en snel gewerkt. Tevens vriendelijk personeel. In een woord zeer tevreden over de geleverde dienst.
nogmaals: een ontspannen verhuizing in een redelijk chaotische setting.....van een eenling die een 'dijk van een verhuizings-ervaring' heeft!
Grijpma heeft onze inboedel verhuist en dit is zeer zorgvuldig en professioneel gegaan. De verhuizers communiceren goed, zowel naar ons als onder elkaar. Alles is goed ingepakt en vastgezet in de vrachtwagen en netjes op de plek gezet in de nieuwe woning. Ook een stapje extra was geen probleem.
Duidelijke afspraken en deze op papier. Er wordt meegedacht met de klant. Alles kan en alles mag. Zeer behulpzaam en voorzichtig. Luisteren goed naar de klant. Zeer goed team.
Verhuizing vakkundig uitgevoerd.