Prima geregeld en uitgevoerd

Uitbreiding van ons huis werd mooi samen ontworpen, met aandacht aan alle details. Om dit dan binnen een paar dagen te zien voorschijnen in ons tuin was echt zo handig en het plaatsen met de grote kraan een bijzondere klus om bij te wonen.

• Afspraken nakomen

Super goed verlopen, mooi eind resultaat

Het proces is erg snel verlopen en met erg mooi resultaat neer gezet.

Mooie aanbouw, gezellig personeel

Aanbouw met mooie uitstraling door de fiberdeck afwerking. Nette communicatie. Mooi materiaal.

• Afspraken nakomen

Ontzettend blij met de nieuwe aanbouw

We zijn erg blij met het resultaat. Werken hard en leveren uitstekend werk.

Geweldig werk

Na de planning ging alles in een rap tempo, wat geweldig was. De prefabriek heeft in alles mij ontzorgd. De bouw was snel en in een rap tempo. Deze mensen weten wat ze doen. De afwerking was ook zeer netjes en alles was waterpas. Ik kan de prefabriek alleen maar aanraden een top bedrijf, die je meeneemt in alles.

Zeer deskundig bedrijf

Wij zijn heel blij met het werk dat afgeleverd is en alle collega’s die over de vloer kwamen. Heel vriendelijk, kundig, duidelijk, behulpzaam en netjes. Echt onze complimenten naar het team, het was een fijne week. Jullie waren ook heel meedenkend met meerdere klussen in huis, dankje! We zijn echter niet tevreden met een aantal punten; De radiator hebben we verwijderd zoals afgesproken maar de leiding hadden we niet weggehaald en we hebben hiervoor 250 euro cash moeten betalen aan de loodgieter ter plaatsen die hiervoor extra materiaal moest huren. Dit was ons niet verteld bij de verkoop, niet bij het inmeten, niet op maandag bij de start van de bouw. Terwijl we wel gevraagd hebben of het zo oké was. Daarnaast balen we van de stopcontacten. Ze zitten niet op dezelfde hoogte als de andere stopcontacten in het huis, wat ik echt niet mooi en niet kundig vindt ogen. Nu zullen we twee stopcontacten weghalen en hieroverheen stucen, die ons in feite 330 euro hebben gekost. We hadden hierover jullie advies verwacht toen we hier kwamen inmeten, dit was namelijk ook onze eerste keer in het huis na de bezichtiging.

• Afspraken nakomen

Hele snelle en goede service, ideaal

Proces vanaf het begin af aan super, goede begeleiding en service. Heel laagdrempelig contact. Met het plaatsen van de aanbouw en het eindresultaat ook super tevreden.

• Afspraken nakomen

Goed werk en goed contact

Duidelijk in communicatie en klantvriendelijk

• Afspraken nakomen

alles volgens afspraak, prima geregeld

we zijn heel blij met onze nieuwe tuinkamer

• Afspraken nakomen

We are very happy how the work was undertaken. Very professional team who has delivered the work to our wish.

• Afspraken nakomen

Ontzettend professioneel en meedenkend in elke stap!

Nadat er in ons woonblok een uitbouw van de Prefabriek werd geplaatst en zij ontzettend tevreden waren zijn we ons gaan verdieping in de mogelijkheden en de kosten. De mogelijkheden sloten aan bij onze wensen en de calculatie online werkte makkelijk en betrouwbaar. Daarna in de fabriek onze wensen nogmaals helemaal doorgenomen en een rondleiding door de fabriek gekregen. Toen bleek dat er langer tijd nodig was voor het bouwdepot was het helemaal geen probleem om de facturen later te betalen. Tijdens het werk ging alles volgens planning en last-minut kleine aanpassingen waren geen probleem, zonder dat er direct meerwerk werd gerekend. Ook wensen van de beide buren werden door de Prefabriek meteen opgelost binnen de mogelijkheden. De communicatie is helder en duidelijk geweest en het concept van 5 dagen plaatsen is fijn, waardoor de verbouwtijd van de rest ook aanzienlijk kon worden ingekort. Ondanks dat er vertraging was bij het plaatsen van een andere aanbouw is het toch gelukt om op tijd onze uitbouw te plaatsen. En ook daarin waren ze helder en duidelijk in de communicatie,

• Afspraken nakomen

Professioneel vriendelijk en hands on

Van begin tot de oplevering is alles professioneel aangepakt, zowel in communicatie als in uitvoering. Als er iets toch even anders was dan gehoopt wordt alles netjes en gelijk opgepakt.

Superbouw met behulpzame personeel

We hebben van begin tot eind van het project goed kunnen communiceren en onze wensen en vragen zijn steeds beantwoord. Er wordt op maat gewerkt en de plaatsing was een superdag. Alles paste precies en dit maakte het indrukwekkend door de snelle plaatsing. Wij hadden gekozen voor 250 x600 cm uitbouw met een lessenaar 4 vaks. Door de harmonica pui erbij komt er enorm veel licht naar binnen. Het klusteam was een leuke groep. Bedankt boys!

Super mooie aanbouw

Professionele mensen, fijne communicatie en heel mooi werk geleverd! Dachten erg mee met oplossingen bij problemen!

• Afspraken nakomen

Vlotte communicatie, duidelijke afspraken, netjes afgeleverd

Prettig, vakkundig

Netjes en volgens afspraak

Uitvoering volgens planning en uitbouw ziet er netjes uit en afgewerkt. Fijne en vakkundige mensen die het uitvoeren. Ook fijn dat je op locatie/showroom kunt afspreken. Ook erg fijn is dat de communicatie naar de buren door PreFabriek is overgenomen.

Fantastisch

Professioneel, zeer vriendelijk en heel goed werk. Prachtig resultaat.

Toppers

De plek om snel en professioneel een uitbouw te laten plaatsen! Als je nog andere klussen hebt dan helpen ze je ook graag. Meer dan een aanrader.

• Afspraken nakomen

Snel een mooie nieuwe uitbouw

Aardig en kundig team, wat zijn afspraken nakomt zelfs als er wat misgaat. Zouden ze zeker aanbevelen.

• Afspraken nakomen

Fantastische service van start tot eind

Fijne communicatie en vriendelijk personeel. De planning volledig volgens afspraak verlopen. Zou het anderen zeker aanraden een aanbouw bij De Prefabriek af te nemen!

Excellent

Van begin tot eind super geholpen. Wat een ervaring is dit geweest. In December nog in de showroom, in Maart een uitbouw van 20 m2 gerealiseerd. Zonder enkel probleem een prachtige uitbouw geheel naar eigen wens. Afspraken werden stipt nagekomen en de jongens die alles plaatste waren harde werkers. We raden dit echt iedereen aan en zouden het zo weer doen. Dank Prefabriek

• Afspraken nakomen

Top team en vakwerk afgeleverd!

Het team van de Prefabriek heeft op een vakkundige wijze onze mooie aanbouw neergezet en afgemonteerd. Niks was te veel en iedereen was erg vriendelijk. Aanrader voor iedereen die zich aan het oriënteren is voor een nieuwe aanbouw. Een goed voorbereid team en hoge kwaliteit aanbouw! Chapeau!

Aanbouw verliep vlot

De mannen van de Prefabriek zijn vakmannen, heel aardig en hulpvaardig. Ze zorgen ervoor dat alles op schema loopt met een goede sfeer. Daan is pragmatisch en oplossingsgericht bij een tegenvaller en denkt mee om toch je wensen mogelijk te maken. Helemaal top!

• Afspraken nakomen

Vakmensen, vriendelijk en werken precies.

Prima. Heel blij mee. Alleen eerste afspraak tijdens verkoop ging een beetje moeizaam

Scharenburg 5

1046BA Amsterdam

020 33 17 470

Over De Prefabriek

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen. Vanuit deze gedachtegang is de Prefabriek ontstaan. Door de jaren heen hebben wij bouwoplossingen bedacht die jou helpen snel en voordelig je huis uit te bouwen. En het ontwerp heb je letterlijk zelf in de hand. Met onze eenvoudig te gebruiken online configurator ontwerp je stap voor stap jouw ideale plaatje. Daarbij krijg je direct inzicht in de kosten, wel zo prettig. Transparantie is voor ons essentieel, zowel qua kosten als qua werkwijze. Zodat er achteraf geen ongewenste verrassingen zijn. Uiteindelijk draait alles om kwaliteit. Doordat wij al onze bouwoplossingen van A tot Z zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats, houden we de complete regie en kunnen we die hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en mogen we dat keurmerk voeren. Maar uiteindelijk draait het om de ervaring van jou als klant en wat we opleveren. Onze meer dan 650+ succesvol afgeronde projecten laten zien dat we daar in slagen. Geen borstklopperij, maar het maakt ons wel trots.