Niet effectief

Ik heb via trekhaakofferte bij twee garages een afspraak ingepland. Bij de eerste garage (van Son in Brunssum) kreeg ik een vriendelijke medewerker aan de lijn. Helaas was in het aangegeven tijdvak helemaal geen plek beschikbaar. Van de tweede garage (Kees in Schinnen) heb ik nooit een reactie gekregen. Geen meerwaarde dus. Uiteindelijk heb ik zelf maar een trekhaak gemonteerd.

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Brunssum | Van Son Autobanden

Goede montage

Trekhaak laten plaatsen in Schoorl. Dit is vakkundig gedaan.

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Schoorl | Autovakmeester MEBO Auto

Gaat makkelijk. Daarna contact met garage en binnen een week de trekhaak gemonteerd

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Wolvega | Autovakmeester Auto Wolvega

Perfect geregeld

Ik heb een afspraak bij hun gemaakt via internet en die zaak was vlak bij mijn om de hoek en het is mooi gemonteerd ziet er perfect uit

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Utrecht | AC Delco Service Center

Goed werk

Trekhaak is goed gemonteerd en de prijs kwaliteit verhouding is goed

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Veendam | Autovakmeester Bas Antema

Goed geregeld

Na afspraak te hebben gemaakt goed geholpen. Goed er uitleg gegeven over werking van trekhaak.

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Den Helder | Autovakmeester Verhaart

Goede Brink trekhaak.

Snel via internet geregeld voor een goede prijs. Afspraak en montage bij lokale partner prima verlopen.

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Venlo | Autovakmeester Vullings Venlo

goede service goede prijs

goede website. makkelijk in te voeren en garage voor uitvoering te selecteren. zij lichten de garage in met de specificaties (werkbon) dus ook de garage blij.

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Harderwijk | Van der Horst Auto’s

Vriendelijk, redelijk van prijs

Volgens afspraak geholpen. Vriendelijke mensen bovendien. Trekhaak zit er keurig op.

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Delft | CarProf Van der Tang Delft

TOP

TOP

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Spijkenisse | CarProf Spijkenisse

Geweldig gegaan en uitstekend.

Goede communicatie en goede en snelle afhandeling. Auto werd netjes opgehaald en na de montage en aansluiten van de trekhaak netjes weer terug gebracht TOP.

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Eibergen | CarProf Berenpas Eibergen

goede service, komt afspraken na!!

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Ede | CarProf Autototaal Ede

Prima prijs, keurig en snel geplaatst!

Scherpe offerte en CarProf Kessel te Oudenbosch heeft de opdracht prima uitgevoerd!

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Oudenbosch | CarProf Kessel

Goed advies en volgens afspraak uitgevoerd.

Vriendelijke en service gericht. Alles klopte met wat ik had aangegeven.

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Schijndel | Autovakmeester Heva

Nooit iets meer vernomen op mijn offerte

Melding gekregen van de offerte en daarna dat de inbouwlocatie contact zou opnemen. Zelf contact gezocht na ruim een week, inbouwlocatie gaf aan dat ze terug zouden bellen. Nooit meer iets vernomen

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Hoofddorp | Jade Automotive

Klantvriendelijk en uitstekende service

Mooie trekhaak perfect gemonteerd. En ook nog eens Made in Europa!

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Nederweert | ANW Auto's

Trekhaak zit er prima onder.

Personeel zeer vriendelijk. Manager zeer drammerig betreffende garage regels. Die regels zijn niet bekend bij de klant en worden ook niet verteld door mensen die werken onder leiding van deze Manager

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Vlissingen | CarProf de Voogd Vlissingen

Snelle reactie, snel geholpen

Nadat ik een afspraak had gemaakt werd alles uitgevoerd volgens afspraak

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Riel | CarProf van den Brand

De trekhaak is keurig volgens afspraak gemaakt

Goed geregeld en vakkundig geplaatst door Garage Slettenhaar te Harfsen. Zeer tevreden.

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Harfsen | Autovakmeester Slettenhaar

Uitstekende service van Anders On in Bunnik

Een eerlijke garagist die ik iedereen kan aanbevelen!

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Bunnik | Autovakmeester Anders On

Snelle en efficiente verwerking

Ging uitstekend

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Nijmegen | Autobedrijf de Baaij

Snel, goed en voordelig

Snelle offerte, mooie prijs, garage in de buurt met leenauto, allemaal prima!

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Ede | Autovakmeester Ottink

slechte ervaring

Via Trekhaakofferte een offerte ontvangen voor een bedrag van € 765,90 met voorkeursmoment op 17 maart 2022 bij CarProf Autoventrum Leidschendam. Datum en tijd moest nog bevestigd worden. Telefonisch contact opgenomen met CarProf. Kreeg hier te horen dat zij geen contact kregen via mail en telefoon met Trekhaakofferte. Uiteindelijk besloten om hun offerte te accepteren voor € 875,00 om onze auto in orde te laten maken

• Bij welke vestiging is uw trekhaak gemonteerd? Den Haag | CarProf Autocentrum Leidschendam

Goede sevice

Darwinstraat 20