Super toffe zaak!!

Lieve Ellie, Een top behandeling krijg je gegarandeerd!!! Super tevreden met het resultaat van de lash lift!! Helemaal blij! Altijd een gezellig praatje en super resultaat!!!

El weet wat ze doet!

Na een tijdje Elvan gevolgd te hebben op Instagram, was ik na het zien van alle mooie foto’s overtuigd om ook langs te komen voor microblading. Ik was best een beetje nerveus, zal het wel mooi staan bij mij (ben ik straks de eerste bij wie het niet mooi staat...), is het niet te donker en te opvallend? Maar eenmaal binnen wist Elvan me echt op mijn gemak te stellen. Ze vertelt duidelijk alle stappen waardoor ik nog meer vertrouwen in haar kreeg! En wat een mooi resultaat is het geworden! Ben nog steeds zo blij met het eindresultaat! Mocht je twijfelen, niet doen! Naast dat ze echt super mooi werk levert, is Elvan ook nog eens een ontzettend lieve en gezellige vrouw. Het is ieder keer weer een feestje om bij haar langs te gaan! Eens in de 6 weken ga ik door de wasstraat (epileren ) en ga altijd vrolijk en zo glad als babybilletjes naar huis!

In 1 woord super blij met mijn wenkie’s

Mijn ervaring is dat het super netjes en deskundig gedaan wordt . Maar ook zeker met heeel veeel passie . Ik ben nog steeds super blij dat ik bij jou terecht gekomen ben. Ik maak overal reclame voor je als ze vragen naar mijn wenkbrauwen. Gr sandra melaard P.s ga zo door je mag trots op jezelf zijn .

Fantastisch

El is ervaren en gedreven in haar vak,en een mooi lief persoon! Zij verteld je wat er gaat gebeuren van te voren en hoe ze het gaat doen ze wind er geen doekjes om. Ik wist totaal niet wat mij te wachten stond, ze steld je op je gemak. Ik was het tekenen van mijn wenkbrauwen elke dag zo zat. Nu hoeft dat nu 5 maanden niet meer, scheelt tijd in de ochtend! Ik ben er elke dag heel blij mee . Ik vertrouw El volkomen het is een schat!

Aanrader!

El is ontzettend enthousiast, alleen dat al maakt je enthousiast voor je afspraak. Ze heeft een nette locatie in Puttershoek en ontvangt je hartelijk voor je afspraak. Ze heeft mijn wenkbrauwen gedaan met microblading, ik was erg nerveus op voorhand omdat ik bang was dat het er erg onnatuurlijk uit zou zien en heel eerlijk, de eerste dagen na mijn afspraak had ik er onwijs veel spijt van. De eerste dagen zijn ze namelijk een heel stuk donkerder en na een paar dagen wordt het de kleur die het uiteindelijk moest worden. Uiteindelijk was ik ontzettend blij met het resultaat, mooie vollere wenkbrauwen en niemand heeft ooit aan mij gevraagd of ze 'nep' waren. Er is wel één klein nadeel, het is niet geheel zonder pijn, je voelt het echt wel als ze bezig is. Het zou me alleen niet weerhouden om het nog een keer te laten doen!

SUPER

Zoals ik hier boven al aan geef is mijn ervaring met en bij El super! Ze is zeer ervaren en professioneel en daarnaast ook heel lief. En de salon zelf ervaar ik als prettig, er hangt een fijne sfeer. En het resultaat ook super! Oftewel een echte aanrader om je wenkies door haar te laten microbladen:)

Eendrachtsweg 59

3297AD Puttershoek