Apart from the mosquitos it was amazing.

We had some engine problem which slowed us down a bit, but they gave us even beter boat so we were all happy. All other things went greatly.

• Would you recommend us? Yes

Erg aardige mensen en dit bedrijf beveel ik keer aan!

Zeer aardige mensen, dank jullie wel!

Toller Bootsurlaub

Herrliche Landschaften und Seengebiete in Friesland mit Eminem Boot, welches kleine Wuensche offen laesst. Alles an Bord, was man braucht fuer eigen netspanningen Urlaub.

Ein ganz besonderes Urlaubserlebnis

Wenn Ihr ein kleiner aber machbares Abenteuer sucht, dann hebt ihr es hieruit gefunden. Die Routen sind super, Natur pur oder tolle friesische Staedte. Service ist gut. Wenn keine so grosse Erfahrung vorhanden, dann ist Skippertrainung besser zu buchen. SO hebt ihr mehr Sicherheit und Spass fuer die Woche :-)

Mooie boot vakantie

Mooie boot om mee op vakantie te gaan! Bij aanvang een goede uitleg over hoe de boot werkt. Zeker net personeel. Zeker een aanrader.

Wij hebben genoten van een paar mooie , zonnige dagen op de Fixut Maris. Wibo en Willeke.

W

We hebben een heerlijke relaxte vakantie gehad

Het schip deed aan onze verwachtingen veel opbergruimte ook de slaapruimte viel erg mee. Inventaris was ook voldoende. We hadden gelukkig iemand aan boord die ervaring had met varen anders lijkt het mij wel een uitdaging...

Toll wie immer

Wie buchen schon seit 20 Jahren bei Yachtcharter Sneek und sind super zufrieden. Schiffe sind auch geeignet fuer niedrige Brueckendurchfahrten, Das Fahrgebiet hier ist wunderschoen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Helemaal goed. Prima verhuur en fijn om van Friesland te genieten.

Goed verzorgde en makkelijke boot om te varen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Fixut Maris is van binnen wel wat onhandig. Ruime twee persoons boot met eventueel twee kleine kinderen.

Linssen ist ein tolles Boot, Abwicklung und Service super

Probleemlozer Charter, genre wieder