Gewoon Top

Tijdens de aankoop van onze nieuwe Golf zijn wij erg goed geholpen door de verkoper. Er werd tijd geïnvesteerd, vragen beantwoord en een uiteraard een proefrit gepland. De auto werd afgeleverd met een onderhoudsbeurt en is volledig gecontroleerd. Garanties zijn besproken en ook het inruilen van onze “oud” Golf ging goed en we kregen nog een redelijke inruilprijs. Kortom; goede zaken gedaan.

Wat een warm bad!

Vanaf het moment van binnenkomst voel je dat er aandacht voor je is. Ook tot de uiteindelijke verkoop blijf je belangrijk. Erg prettig door de sales manager geholpen.

Zeer goed!

Mijn ervaring met Rick Jonker waren zeer prettig. Een man die weet waar hij over praat, erg vriendelijk, makkelijk in de omgang en zeer aangenaam als mens en verkoper! De koop van m’n auto heb ik als positief ervaren!

Top service

Hartelijk ontvangen. Geweldig geholpen door Rick. Op alle vragen een goed en duidelijk antwoord gekregen. Je weet precies waar je aan toe bent. Kortom: top zaak met personeel die weten wat ze doe.

Correct geholpen, kleine fout in afleverdatum netjes opgelost.

Duidelijk omtrent aankoop en inruil. Kleine miscommunicatie tussen werkplaats en verkoop netjes opgelost.

Tevreden

Prettige ervaring bij het kopen van een jonge VW occaison. Goede verkoper en stagiair met juiste instelling naar de de klant toe. Nog wel wachten op een handleiding auto in de Ned. taal.

Geweldige account manager het bedrijf ( Broekhuis) is wel heel zwart / wit dus minder prettig om

Positief over de account manager het bedrijf een 6

Zeer vriendelijk

Keurig geholpen door Cis Kaandorp afdeling Occasions.

Nette, eerlijke dealer

Onlangs kwam ik op een Seat Ibiza '19 af met weinig km op de teller. Ze hadden alles in orde voor en over de auto. Redelijke inruilprijs ontvangen voor mijn huidige auto. Het was allemaal zo geregeld. Verrassing was met ophalen van de nieuwe auto dat er gewoon een taartje met felicitatie mee kwam! Pluim!

Professionele afwikkeling.

Prettig contact met de verkoper.

Vriendelijke verkoper

Vriendelijke verkoper . De auto zag er heel mooi uit precies hoe de verkoper het had gezegd. Ik heb de auto gekocht zonder hem in het echt te zien

Bijzonder!

Vorig jaar heb ik met veel plezier en met hele goede ervaring een VW id.3 gekocht bij Broekhuis. Toen ik voor mijn nieuwe baan een tweede auto VW e-Up zocht bij Broekhuis stonden er 4 op internet. Door later reactie, na herhaald verzoek, van Broekhuis was er maar één over. De verkoper had zich voorafgaand aan de proefrit niet ingelezen. De aanschaf lukte wel, maar op vragen of er een cruise control op gezet kon worden heb ik (nog) geen antwoord gehad. Het snoertje tussen telefoon en telefoonhouder op het dashboard is ondanks toezegging niet geleverd en als ik de auto start staat er nu 'service jetzt' op het scherm en er zit een irritante rammel in de rechterdeur. Achteraf had ik beter geïnformeerd willen worden over de herkomst van de auto, want ik denk dat het een ingevoerde auto is. Ik heb inmiddels antwoord gehad en de deur wordt gemaakt en mogelijk korting op onderhoud, verder moet ik mijn verlies nemen. Dat ben ik nog niet van zins

mooie praatjes

Wij hebben onlangs een auto gekocht bij broekhuis. het was een demo auto en deze stond aangeboden op internet met een mooie kilometer stand. tijdens het ophalen van onze auto moest de verkoper nog even de kilometer stand noteren deze was 2500km meer als waarmee ze de auto hadden aangeboden. wij voelde ons behoorlijk bedonderd maar ja de auto was al overgemaakt want zo is nou eenmaal hun procedure. er was met geen mogelijkheid te praten met de verkoper over een coulance regeling. wij hebben er in ieder geval een nare ervaring van gehad. de verkoper zei dat het heel normaal was maar dat zijn collega waarschijnlijk de auto niet had bijgewerkt op internet. lijkt mij dat het een kleine moeite is omdat even er bij te vermelden dat het om een demo auto gaat en dat de km stand kan afwijken als wat er in de advertentie staat.

Goed geholpen en deskundig

Ben naar volle tevredenheid geholpen Vriendelijke verkoper Alles volgens afspraak top

Na wat problemen met de oplevering. Heb Broekhuis Alkmaar alles na wens en professioneel opgelost dat siert een bedrijf wel vandaar de 5 sterren.

Bijzonder fijne autodealer!

Van de allereerste ontvangst tot en met het ophalen van de nieuwe auto is bij Broekhuis tot in de puntjes verzorgd. Elk moment is, zonder te overdrijven, prettig. Zelfs de medewerkers die in opleiding zijn, krijgen alle ruimte om te laten zien wat ze kunnen. Hulde!

Prima ervaring

In een doorlooptijd van slechts 1,5 week tijd een Volkswagen Tiguan kunnen kopen en geleverd! Super snel. Bovendien zijn wij door een deskundige en zeer attente verkoopadviseur geholpen.

Alles top geregeld!!!

Ik had een auto gekocht met de ene na de andere electronische storing . Met tot hoogte punt een kapotte turbo. Dus op zoek naar een andere auto. De service van Broekhuis is werkelijk fenomenaal. Kreeg ondanks het verlopen van de garantie een hele goede prijs. En ben nu uitermate tevreden met de golf sportsvan . Dank voor de goede zorgen helemaal TOP!!!

Goede info

Alle afspraken nagekomen

Mijn ervaring is achteraf niet zo best.

Ik ruil een vier jaar oude VW T Roc in voor een half jaar oude VW Tiguan. Op mijn T Roc zat een navigatie systeem, dat naar tevredenheid werkte. Op de Tiguan is geen navigatiesysteem geïnstalleerd en dat had Broekhuiis me bij de verkoop moeten melden. Immers, tegenwoordig heeft elke auto een navigatiesysteem. Toen ik de handleiding van de auto wilde inspecteren, bleek dat die in het Zweeds is geschreven. Wat heb ik daar nou aan? Dat had men bij de verkoop moeten melden. Ook het praatje achteraf, dat de Google map en Flitsmeister kunnen worden aangesloten, vond ik maar niks. Ik heb het uitgeprobeerd, maar die niet zo goed als het navigatiesysteem van de ingeruilde VW T Roc.

Donderdag mijn nieuwe auto opgehaald, rijdt heerlijk, de vorige was ook een T-cross, maar nu een automaat. Geweldig, heeel tevreden!

Correcte behandeling va begin tot afrekening.

Alleen is de auto in Purmerend behandeld.

Zeer vriendelijk personeel waar ik goed door geholpen werd

Ik heb hier mijn auto ingeruild en een andere gekocht, zou hetin de toekomst zonder meer weer doen, komt zeer vertrouwd over en professioneel over

Op het moment van de aanschaf happy ! Achteraf een beetje teleurgesteld !

Op het moment van verkoop wat dingen opgemerkt en door de afstand 150 km werd de auto thuis afgeleverd. Lakwerk was op 1 puntje niet bijgewerkt, stekkersnoeren zonder opbergtas, de Bevestigingsogen bagageruimte ontbraken maar zijn alsnog geleverd Een beetje jammer had allemaal wat beter gekund Overigens bij aflevering zat er wel een lekkere taart bij ! En de verkoper heeft ook best nog een hoop dingetjes geregeld Al met al toch nog een fijne aflevering ! En hier een tevreden klant ! Hans Zwijnenburg

Wat een service… mijn auto klaar binnen een week

Keek mn ogen uit in de show-rooms. Na komst via afspraak stond de auto al rijklaar voor proefrit. De deal was snel rond. Ik had wat wensen maar ging niet lukken. ( kon ook niet haha) Maar in plaats van 4 dagen afleveren wat mn wens was kon dat in 6 dagen…. Top top top geen andere woorden voor dit bedrijf…

Smaragdweg 8

1812 RJ Alkmaar