Als kritische consument zeg ik "PERFECT" !!!
Met volle overtuiging wil ik van Klompenburg Hekwerken en Beveiliging B.V. aanbevelen aan eenieder die buitencamera's wil laten installeren !! Vandaag mijn beveiligings camera's laten installeren. Het kost een paar centen, maar daarvoor krijg je ook echt 'top kwaliteit en super professionaliteit'. Al mijn verwachtingen zijn meer dan overtroffen. De beide monteurs 'Chris en Erik' verdienen meer dan een pluim. Ze werken met heel hun ziel en zaligheid, super netjes en professioneel alsof het voor hun zelf is. Voor de drie buitencamera's werd vooraf middels een schouwing ter plekke 'goed doordacht' naar de meest optimale oplossing gezocht, waarbij onzichtbaarheid van de kabels en een minimum aan hak en breek werk het uitgangspunt is. Aan de buitengevels is er geen cm kabel te zien en ook binnen in het huis is alles keurig netjes, met het grootst mogelijke geduld ook onzichtbaar geïnstalleerd en afgewerkt. Tenslotte is de gehele installatie digitaal ingeregeld (inclusief de app) werd de recorder keurig in de meterkast geïnstalleerd en werd de installatie met geduldige uitleg en 100% functionerend aan mij opgeleverd. Ik heb twee woorden: GROTE KLASSE , SUPER BEDRIJF, SUPER MONTEURS, GEWELDIGE MENTALITEIT, HOOGSTE PROFESSIONALITEIT, ZEER KLANTVRIENDELIJK en HEEL BETROUWBAAR !!!