Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats. Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten. Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

Fijne contacten en prachtig eindresultaat

Erg leuk om op kantoor de wand uit te kiezen en ook een rondleiding te krijgen om inzicht te krijgen in het plannings-/en procuctieproces. Tanja heeft ons van prima tips en adviezen voorzien om tot het mooiste eindresultaat te komen. De uiteindelijke plaatsing ging vakkundig en voorspoedig. Helaas waaide er door de harde wind 2 glasdelen stuk, deze werden direct na het weekend alsnog geplaatst.

Klantvriendelijk, vakkundig maatwerk

Overall een goede ervaring, een fijn contact, goed advies (meedenkend) en montage door vriendelijke vakmensen. Resultaat zijn mooie stalen schuifdeuren in ons intererieur waar we erg blij mee zijn!

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer. Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd. Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee. Onze dank aan dit mooie bedrijf. Vakmensen met oog voor detail!

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

Zeer plezierig contact en goede adviezen...

Wij zijn bijzonder tevreden met onze keuze in staaldeur geplaatst door vriendelijke en correct werkende mannen...

Professioneel, hoogwaardige kwaliteit, meedenkend

Trapleuningen en een stalen deur gekocht hier. De verkoper dacht goed mee en de montage verliep soepel. Chapeau!

Vanaf het eerste telefoontje tot en met het plaatsen van de wand geweldig.Leuk geholpen door Roelina. Mochten de werkplaats zien.Het plaatsen met veel precisie.De wand is een verrijking van de kamer.Echt een heel fijn bedrijf. Fam.van Saagsvelt

Vakmanschap

Zo blij met onze Taatsdeuren , precies zoals we bedacht hadden met Tanja . De monteurs waren zeer kundig en heel vriendelijk .

Vriendelijke en snelle reactie

Prettig bedrijf en snelle beantwoording van e-mail. De deuren zijn heel mooi geworden. Een van de ruiten was bij levering beschadigd. Maar binnen 2 weken zat de nieuwe ruit er al in.

Super levering van kozijn en deur op maat

Begin november, na het nodige zoekwerk op internet, kwamen we met ons speciale wensen voor een overzet kozijn en een nieuwe stalen deur terecht bij Staal in Interieur in Elburg. Eerst hebben we telefonisch onze wensen kenbaar gemaakt, die volgens medewerker mevrouw Altena zeker gerealiseerd konden worden. Vervolgens hebben we eind november een afspraak gemaakt. Tijdens dit gesprek werd er alle tijd genomen en kregen we een prima voorlichting met de nodige praktische adviezen. Door de medewerkers was al het nodige voorwerk gedaan hetgeen bij gesprek erg handig was. Vervolgens kregen we een rondleiding door het bedrijf zodat we een heel goed indruk kregen. We hebben meteen besloten om met Staal in Interieur in zee te gaan. Volgens hun stappenplan werd alles verder uitgewerkt, hetgeen er in resulteerde dat op 2 februari alles geplaatst kon worden. Twee geweldige monteurs voerden het werk uiterst nauwkeurig en netjes uit. Ook de nazorg was uitstekend, alles werd na een dag hard werken, brandschoon opgeleverd. Met het resultaat zijn wij heel erg tevreden.

Een mooi ontwerp door vakmensen gemaakt en door vakmensen gemonteerd

Bij bezoek aan de showroom zeer vriendelijk ontvangen. Er werd zeer ruim de tijd genomen om samen te komen tot het meest passende ontwerp. Inmeten ging snel en soepel. Werd gemonteerd door twee vriendelijk en vakkundige medewerkers die duidelijk trots waren op het product en de montage.

Het resultaat is prachtig en overtreft onze verwachting

De eerste kennismaking met Staal in Interieur was via hun overzichtelijke website, waar we een goed beeld kregen van de mogelijkheden. Op onze aanvraag werd al snel gereageerd met een offerte waarna we werden meegenomen in een prettig traject van bezoek aan de fabriek tot aan de montage van de deuren in ons huis. Ons sympathieke contactpersoon hield ons regelmatig op de hoogte van de productie (foto's) en levering. Het resultaat is prachtig en overtreft onze verwachting. Heel blij mee!

Geweldig, vanaf het eerste contact tot oplevering.

Wij zijn superblij met de deuren en het eindresultaat. Er wordt vanaf het eerste contact goed meegedacht en de kwaliteit is top. De montage is super secuur uitgoevoerd door 2 monteurs van het bedrijf. Ik kan Staal in Interieur zeker aanbevelen en wij komen hier zeker nog terug voor de trapleuningen.

Het eindresultaat is mooi

Het eindresultaat is mooi geworden. In de tekening was een fout gemaakt en daardoor ook in de uitvoering. Maar dat is kosteloos hersteld en het resultaat is echt heel mooi. De deur is ook heel goed gemonteerd.

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en toelichting qua mogelijkheden. Eindresultaat geweldig!

Na de offerte-aanvraag via de website werd er nageteld of eea duidelijk was. Vervolgens afspraak gemaakt om de mogelijkheden in de showroom te bespreken, dit was fijn. Na opdracht werd er snel en volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Heel blij met het resultaat.

Kwaliteit door vakmanschap

Tijdens het hele proces, van ontwerp tot oplevering, viel ons de professionaliteit op. Fijn hoe is meegedacht bij de verschillende keuzes, waarbij goed is geluisterd naar onze wensen. Het eindresultaat is fantastisch! Tot in de kleinste details piekfijn afgewerkt. Met recht een sterk staaltje vakmanschap!

De Rietkraag 11

8082 AA Eiburg