wij zijn er erg blij mee met onze schuifdeuren

wij wilden een afscheiding tussen de eetkamer en de woonkamer. die hebben wij gevonden bij Staal en Interieur te Elburg. er was een zeer prettig contact en zij hebben uitstekend werk verricht door oa met ons mee te denken. echt een aanbeveling waard

Prachtig resultaat en goede service

We zijn erg blij met het resultaat van de stalen pui in onze woning. We zijn goed geadviseerd en erg blij met onze keuze. We waren er snel uit en het is de investering meer dan waard. De heren die het kwamen installeren werkten heel netjes en waren vriendelijk. Ze hebben zorgvuldig en rustig gewerkt.

Goede service en mooie producten!

Zwart stalen trapleuningen op maat gemaakt inclusief montage. Dit was geen probleem voor Staal in interieur. Goede service en hulp bij het opstellen van een offerte door Tanja. Vervolgens werd alles professioneel gemonteerd door twee vakmannen. Erg tevreden met het eindresultaat!

Prachtig werk geleverd!

Het is nog mooier geworden dan we ons konden voorstellen. Fijne service en denken mee, wat je het beste kan doen.

Geweldig hoe alles is verlopen

Perfecte samenwerking met het hele team van begin tot het plaatsen van het kozijn. Zijn heel tevreden met het eindresultaat

Super om mee samen te werken!

Wij hebben contact gezocht met o.a. Staal in Interieur in ons voortraject van onze nieuwe woning die een gehele refit moest hebben. Met geen enkele bouwtekening maar met een visie op zak kwamen we op een avond bij Tanja. Tanja heeft ons vakkundig geholpen op een manier waar je vrolijk van wordt. Daarnaast hebben we in de werkplaats voorbeelden gezien om een beter beeld te krijgen. We wilden een taatsdeur op maat en hebben gaanderweg nog een schuifdeurensysteem eraan toegevoegd. Dit moest in dezelfde lijn en de middenliggers van de taatsdeur moesten op dezelfde hoogte komen als de schuifdeuren, zodat het een geweldig zichtlijnen spel werd. Het is gelukt! Wat een fantastisch gezicht. De collega's van Tanja die het zijn komen monteren nemen de tijd om het op de mm af te stellen. Niet op het oog, maar met lasers. Zo hoort het. Vakwerk! Bedankt voor de prettige samenwerking en tot binnenkort want in het nieuw te bouwen buitenverblijf willen we ook iets moois!

Sterk Staal(tje) vakmanschap!

Bij ons bezoek aan Staal Interieur eind 2021 zijn wij zeer hartelijk ontvangen en vanaf dat moment is er een heldere en prettige communicatie geweest met een prachtig resultaat! De kwaliteit- prijsverhouding is zeer goed!! Ook de monteurs erg vakkundig en vriendelijk

Fijne communicatie en een goed product!

Fijn verkoopproces en een nette plaatsing door ervaren monteurs.

Zeer blij mee!

De mensen van Staal in Interieur denken goed met je mee. Duidelijk overleg en zeer bekwame en natuurlijk aardige monteurs!Hebben 2 glazen puien met schuifdeuren laten plaatsen en het eind resultaat is echt super mooi geworden! Zeer aardige mensen en weten waar ze het over hebben! Bedankt en tot de volgende keer!!!

Heldere communicatie en mooi resultaat

Het contact was prettig en duidelijk. Het product is heel mooi geworden en past perfect in ons huis. Bedankt!

Het duurt even maar dan heb je iets moois

Prachtige verrijking van onze kamer. Design en functioneel

Goede contacten en goede kwaliteit

Ik heb goed contact gehad vanaf het begin tot de uiteindelijke montage. De kwaliteit is zeer goed en de klant zeer tevreden! Zeker aan te bevelen!

Heel blij mee

Wij zijn heel blij met onze stalen tussendeuren. Het ziet er prachtig uit. We zijn goed geholpen door hele aardige mensen. Werken goed op afspraak. Deuren waren binnen paar uur geplaatst. Alsof ze er altijd al stonden. Netjes gewerkt!

Uitstekende service

Hoogstaand en zeer professioneel

Het contact met het bedrijf als zeer prettig ervaren. Er is doortastend en professioneel contact geweest met ons. Bij ons bezoek aan het bedrijf werd alle tijd voor ons genomen om onze wensen kenbaar te maken. Het plaatsen van de stalen/glazen wand in onze woonkamer verliep uiterst zorgvuldig en zeer professioneel. Daarbij was het contact met de bouwers erg vriendelijk.

Het ontwerp was al heel mooi, de werkelijkheid was nog veel mooier!

Wij hebben gekozen voor Staal in Interieur vanwege de persoonlijke aandacht en dat de zijpaneel/schuifdeur in eigen huis wordt gefabriceerd en door eigen mensen wordt geplaatst.

Super blij met prachtige deuren

Heel blij prachtig resultaat

Mooie stalen kozijnen en taatsdeur

We zijn zeer tevreden met het eind resultaat. Tijdens het plaatsen van schuifdeuren, bleek dat inmeten niet geheel correct was gegaan. Na goed overleg, is alles naar tevredenheid opgelost. Zeker een aanrader.

Fantastische vakmensen die meedenken en niets minder willen dan perfectie.

De communicatie was vanaf het begin helemaal goed. korte lijntjes, duidelijke en snelle antwoorden. Geen problemen onderweg, bruikbare suggesties en écht meezoeken naar passende en fraaie oplossingen. Buitengewoon tevreden! Van harte aanbevolen!

Bestelde deur in Brons, advies en levering ging voor Goud!

De deur werd keurig ingemeten door een man op leeftijd met kennis van zaken. Ik had een zwarte stalen deur in mijn hoofd om te laten maken maar ik werd gewezen op nieuwe mogelijke kleuren. Ik heb uiteindelijk voor brons gekozen en de deur is nu letterlijk het middelpunt geworden! Super blij mee!! Dank voor alles

Erg blij met het vakkundig geplaatst kozijn.

Wij zijn erg blij met het geplaatste kozijn. Zeer mooi en door echte vaklui geplaatst. Meten is weten!! Ook het offertetraject was meer dan prima! Duidelijke offerte en wat er wel en niet mogelijk was. Men denkt echt mee! Kortom een aanrader.

Geweldige service

In het begin vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg over keuze mogelijkheden. Ruim voldoende keuze uit materialen en soorten. Voorbeelden genoeg. Zeer meedenkend in onze wensen, mogelijkheden en beperkingen. Levering geheel volgens afspraak. Perfecte montage en afwerking. Kortom een aanrader.

Goed contact, goede service

Ze hebben bij ons een taatsen deur, schuifpui, traphekken en leuning geplaatst allemaal in staal. Bij de traphekken was de maat niet precies goed. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan. Spullen werden meegenomen en paar weken later is alles mooi strak geplaatst. Alles is schitterend geworden. Montage is door nette aardige mannen geplaatst.

Mooie kwaliteit, uitstekend gemonteerd

Tijdens het bestellen van de deuren zijn we erg goed begeleid door Tanja waardoor we een goede keuze hebben kunnen maken. Alleen over de datum van plaatsen was onduidelijkheid, hier is uiteindelijk goed op gereageerd (daarom toch 5 sterren). De deuren zijn deze week geplaatst. Ze zijn erg mooi en van een goede kwaliteit. De montagemannen deden hun werk erg zorgvuldig en met veel respect voor onze spullen.

Top strak werk voor onze stalen douche deur

Top werk geleverd voor onze stalen douche deur netjes gewerkt en past in 1 keer.

De Rietkraag 11

8082 AA Eiburg