Hoge kwaliteit en uitstekende medewerkers

Er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd en de klant wordt goed geadviseerd. Wij zijn zeer tevreden over service en kwaliteit. Ook de monteurs werken zorgvuldig en zijn prettig in de omgang!

Goede service!

Wij vertelden wat onze wensen waren. Vervolgens werd de kast getekend en aangepast. Ook werd hierin goed meegedacht. Kleuren werden aangevraagd. Kortom echt maatwerk!

Strak op maat en op afspraak

Tijdens het intekenen snel van gedachten kunnen wisselen en wensen kunnen invullen. Fijn dat je alles kan zien en voelen in de showroom. Daarna verloopt de communicatie soepel en snel.

Goed meedenken bij uitzoeken. Goeie ruggespraak Werknemers die meedenken. In één woord super!!

verwachtingen overtroffen

Om een gebrek aan bergruimte in ons nieuwe appartement op te lossen ontwierpen wij samen met Elkekastopmaat een bijzondere oplossing. De oplossing bestaat uit meerdere kasten die geclusterd met elkaar verbonden zijn. Lisa en Mark hielpen ons geweldig met de haalbaarheid en uitvoering. Omdat onze planning iets uitliep kon de installatiedatum wat worden verschoven. De installatie werd uitgevoerd door twee jonge en uiterst gemotiveerde vakmensen. Het resultaat is boven verwachting (en die verwachting was al hoog). Wij zijn hier erg blij mee en raden Elkekastopmaat.nl absoluut aan.

Vakkundig en zeer fraai uitgevoerd

Onze bijkeuken is vakkundig en zeer fraai voorzien van een keukenmeubel inclusief inbouwkasten voor de wasmachine, wasdroger. en flair luchtbehandelingsinstallatie. Naast een prachtige oplossing en is de service van Elkekastopmaat een goed voorbeeld van waar je als klant oprecht blij van wordt.

Goed meegedacht en daardoor een mooie kast

Er is goed met ons meegedacht om een mooie kast te ontwerpen. Er is goed gekeken naar de beperkingen die de ruimte had en daarop is het ontwerp ook aangepast. De plaatsing is vakkundig uitgevoerd en ook nog wat nawerk is prima binnen korte tijd opgepakt en opgelost. Al met al zeer tevreden met het hele proces en de uiteindelijke kast.

Uitmuntende kwaliteit en service

Erg goed geholpen bij het tekenen-ontwerpen en uitzoeken van de materialen. Hele proces van ontwerp tot aan realisatie is goed doordacht en met veel vakmanschap gemaakt. Alles kan gemaakt worden. Oké niet goedkoop maar dan heb je wel prima kwaliteit en goede service mocht er iets niet kloppen.

Super geholpen en fantastische service

We zijn op meerdere plekken geweest voor een kast op maat, maar hier hadden we voor het eerst dat ook echt alles mogelijk was. De montage is prima verlopen met vriendelijke monteurs die mee denken in de bestaande situatie. Toen ik refereerde dat ik de aanbetaling nog niet had gedaan, vertelde ze dat dat niet deden. Daar spreekt bijna on-nederlandse vertrouwen uit. Het is niet de goedkoopste oplossing, maar dan heb je ook 100% je eigen oplossing.

KOMEN AFSPRAKEN GOED NA

Ze denken goed mee met ontwerp. Nette afhandeling. Zeer tevreden.

Prachtige kast .ziet er goed uit. Wij zijn er heel blij mee

Wij kunnen iedereen Kast op Maat aan bevelen . Ze denken mee en alles word correct geregeld. En de kast ziet er prachtig en degelijk uit. Hartelijk Dank.

Vakkundig en zorgvuldig alles gemaakt

Het hele verloop van het proces van opmeten en plaatsen ging erg soepel. De monteurs zijn vriendelijk, behulpzaam en willen alles optimaal en nemen geen genoegen met minder. Bovendien was het gezellig.

Prachtige kasten!

Wij hebben twee prachtige kasten gekozen. Deze kasten waren eerst ingemeten en vervolgens netjes in samenspraak met ons tot onze wens ingedeeld. De laatste controle voordat het geproduceerde wordt is ook als erg prettig ervaren. We zijn er erg blij mee.

Uitstekend..mooi bureau..precies wat ik wilde.

Het plateau voor mijn senseo apparaat is een heel goed idee van jullie. De levering was volgens opgave en aardige monteurs. Ik ben er heel erg blij mee.

Erg tevreden met het resultaat.

Vanaf het eerste contact erg tevreden. Alles wordt op de computer gezet zodat je ziet hoe het gaat worden. Geen aanbetaling nodig. Zeer tevreden met het eind resultaat. Super mooie kasten die door aardige hulpvaardige mannen zijn geplaatst. Ik zou Elke kast opmaat echt aanraden.

Heel goed, kan iedereen aanbevelen.

We zijn erg blij met onze nieuwe grote keukenkast. in de showroom zijn we prima geholpen, leveren goede service, latere aanpassingen zijn geen probleem, afspraken zijn duidelijk en worden goed nagekomen. De monteurs werken netjes en zijn vriendelijk. Dit is onze 2e kast, dit bedrijf maakt mooie kasten van goede kwaliteit.

Resultaat naar verwachting

Prettige ontvangst in de showroom en deskundig advies bij het maken van het ontwerp. Plaatsing van het wandmeubel zeer deskundig door vriendelijke medewerkers.

Prachtig maatwerk

Erg blij met onze inloopkasten, waarbij er perfect maatwerk werd toegepast. Onze wens was praktische kasten, dat doel is ruimschoots behaald.

Heel goed.

Vriendelijke ontvangst, er werd goed geluisterd naar onze wensen, goed meegedacht, aanpassingen later geen probleem. De plaatsing van de kast ging vlot. Prettige medewerkers!

Meer dan goed

Van de begeleiding tijdens het ontwerp van de kastenwanden tot het afmonteren liep alles op rolletjes. Wat ik ook een pré vond tov andere bedrijven waar we geïnformeerd hadden was dat alles van productie tot het afmonteren uit 1 bedrijf kwamen. Communicatie met het bedrijf verliep ook prima.

Super service!

Van begon tot eind erg goed geholpen door elkekastopmaat. Zeer vriendelijk en professioneel personeel, snelle service en een supermooi eindresultaat.

Nette kwaliteitskast op maat met modern uiterlijk

Vriendelijk personeel, denkt mee over oplossingen, waarschuwt voor uitdagingen in het ontwerp en/of bij fabricage, heeft kennis van zaken. Bedrijf maakt gebruik van kwaliteitsmaterialen (fineer hout en schanier/lade beslag). Installatie verliep rustig en met precizie.

Mooie maatwerk kast voor onze bijkeuken!

Wij waren op zoek naar een mooie maatwerk kast om onze bijkeuken te laten aansluiten bij onze nieuwe keuken en het tot een opgeruimd geheel te maken. Heel tevreden met het proces van A tot Z. Monteurs hebben netjes gewerkt en geheel netjes achtergelaten. Wij kunnen een ieder elkekastopmaat.nl aanbevelen!

In 1 woord fantastisch

We hebben 5 kasten laten maken variërend van inloopberging tot luxe garderobekasten, een televisiewand en wasmachinekast. En allemaal zijn ze even mooi maar ook stevig. Er is met goed materiaal gewerkt en met een kritisch oog. Het is heel fijn dat je helemaal zelf je kleuren uit kunt zoeken. Er wordt goed overlegd en altijd gezocht naar een passende oplossing. Ook viel het ons op dat je niet eens hoeft aan te betalen, de rekening komt pas als alles af is. Echt top!

Goed geholpen in showroom, installatie en installateurs heel netjes, mooie kast!

Echt een toobedrijf

Bellstraat 20

3771 AH Barneveld

Over Elkekastopmaat.nl

U hebt vast wel een paar plekken in huis die perfect geschikt zijn om extra bergruimte te creëren, maar waar geen enkele standaardkast precies in past. Door één of meer kasten op maat te laten inbouwen, maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Tegelijkertijd kiest u dan voor een oplossing die uw huis direct meerwaarde geeft. Want maatwerk inbouwkasten zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook veel mooier dan een ‘losse’ kast. Bovendien bepaalt u helemaal zelf welke indeling u wilt, en welke materialen er voor kastwanden, legplanken en deuren zullen worden gebruikt.