Ouderwets goed

Mooie kasten, precies zoals we hoopten dat het zou worden. Er ontbrak achteraf iets, 1 telefoontje en dezelfde dag werd het verholpen. Ook in 2022 kan dat dus.

keurige afwerking, erg netjes en goed op maat gemaakt.

goede adviezen, meedenken, overleg bij wijzigingen enz. Klant is koning. 4,5 ster omdat je altijd scherp moet blijven

Betrouwbaarheid

Ontzettend fijne mensen om zaken mee te doen. Goed verkoopadvies. Fijne jongens van de montage en goede nazorg. Mijn ouders in Houten zijn dankbaar.

Prachtig maatwerk en uitstekende service!

Wij zijn van idee tot uitvoering uitstekend begeleid. Het is een kast geworden die volledig aan onze wensen voldoet. Kwaliteit van het materiaal is erg goed. Erg blij met onze keuze!

super

al vanaf de eerste kennismaking een positief gevoel, fijn geholpen en de informatie die wij kregen met het samenstellen van onze wensen het plaatsen van de kast door jullie monteurs is als zeer positief ervaren. we hebben de kast nu enige tijd in gebruik en zijn er heel blij mee

hele goede ervaring.

belangrijk is dat er goed wordt geluisterd naar de wensen van de mensen. Mocht het anders zijn dan wat we in gedachten hadden , wordt er altijd aan de wensen gehoor gegeven. Een klein misverstand was dat we niet begrepen wat er met een bovenplint werd bedoeld. Maar het werd meteen opgelost.

Prachtig robuust product, gefabriceerd en geplaatst doorcorrecte vakmensen.

Door eerdere producten bij jullie te laten maken hadden wij een zeer goede en prettige ervaring. Ondanks dat we nu verder weg wonen toch onze keus op jullie laten vallen. Dit opnieuw naar aller tevredenheid. Zeer vakkundig geproduceerd. Vervolgens door vriendelijke, correcte monteurs in onze woning aan de wand gemonteerd. Alles netjes opgeruimd. Niets dan lof.

Het kost wat, maar dan heb je ook wat!!!

Goede voorlichting gehad bij het bepalen en indelen van de kast. Daarna bij elke stap op de hoogte gehouden doormiddel van een mail/telefoontje. Inmeten en plaatsen zeer professioneel afgehandeld. Kortom zeer professioneel en klantvriendelijk bedrijf in zowel verkoop, plaatsing als after sales.

Mooi vakwerk

De kast in de hal is mooi vakwerk geworden. Enig minpuntje is dat er geen mondelinge afstemming is geweest m.b.t. de tekening waarop wij een akkoord gaven. Als professional had je de klant (leek) kunnen wijzen op de minpunten van de oplossing van de binnenkant van de kast. (de losse planken zijn wel heel erg smal en vallen makkelijk omlaag)

Levert alles zoals gehoopt!

Alle tijd om wensen door te nemen en ook zo te maken. Ook de aandacht achteraf is heel goed verzorgd.

Product, service en contact waren geweldig!

Persoonlijk contact in de showroom, aan de telefoon en via de mail waren erg prettig. En nu genieten we iedere dag van onze kast. Precies zoals we hem wilden. Echt een kast op maat.

correctie order afhandeling

alleen de talrijke meerwerk opgaven tijdens de beoordelingsfase van de tekeningen waren niet prettig

prettig en vakkundig

plezierig contact en goede adviezen, ook voor wat betreft kleurstelling, dat kan net het verschil maken. Ook de service is goed.

Perfecte kast gemaakt en perfecte service.

Perfecte kast gemaakt en perfecte service.

zeer mooie en gebruiksvriendelijke kast

netjes en vriendelijk geholpen op de zaak goede ideeën aangedragen en afspraken voor inmeten en plaatsen netjes nagekomen alleen de levertijd was wat lang

Super!

Een perfecte klantbeleving. Goede en snelle communicatie over ontwerp/ aanpassingen/ inmeetafspraak. Betrouwbaar in gemaakte afspraken, en geleverde kwaliteit van zeer hoog niveau. Ook sterk om na installatie nog te checken of alles naar wens is, wat lang niet elk bedrijf doet. Mochten we ooit weer een kast bestellen, dan zal dat zeker weten bij Elkekastopmaat zijn!

Uitstekend!

Wij zijn zeer tevreden over het hele traject. Van advisering tot plaatsing is alles probleemloos verlopen. Toen er bij plaatsing een kleine beschadiging bleek te zitten op 1 van de deurtjes, werd deze zeer snel vervangen. Dit bedrijf is echt een aanrader!

Hele fijne en goede ervaring met Elke kast op maat.

Na het maken van een mooie en duidelijke tekening een goed plan opgezet en daarna professioneel uitgevoerd. Ook het telefonisch contact was heel goed met de dames op kantoor en met Mark , waarvoor nog bedankt . Dus wij zijn heel blij en zeer tevreden. Gr. vanuit Doorwerth van de Fam. van den Wiltenburgh.

Top bedrijf

Vriendelijk personeel, deskundig, komt afspraken na. Goede informatie voorziening tijdens het offerte proces en ook daarna. Kortom, we zijn heel blij met het resultaat: mooie kast op maat.

fantastische vakmensen

Er blij met de professionele wijze waarop wandkast is gemaakt en gemonteerd.

ben super blij, elke dag ben ik blij Moeite- & geld waard!

Fijn bedrijf om mee samen te werken.

Duidelijke communicatie en het resultaat mag er zijn.

heel goed

een uitstekende ervaring

Keurig product voor ons gemaakt.

Men komt keurig alle gemaakte afspraken na. Het inbouwen ging erg netjes en veroorzaakte geen overlast. Tijdens de werkzaamheden hadden beide monteurs geen telefoon onder handbereik Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen .

De service en de levering/plaatsing is subliem

Ik beveel iedereen aan om bij elke kast op maat je kast te bestellen. De service is uitstekend. Wat de plaatsing betreft: Er wordt heel netjes gewerkt en alles wordt keurig schoon achtergelaten.

Bellstraat 20

3771 AH Barneveld

Over Elkekastopmaat.nl

U hebt vast wel een paar plekken in huis die perfect geschikt zijn om extra bergruimte te creëren, maar waar geen enkele standaardkast precies in past. Door één of meer kasten op maat te laten inbouwen, maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Tegelijkertijd kiest u dan voor een oplossing die uw huis direct meerwaarde geeft. Want maatwerk inbouwkasten zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook veel mooier dan een ‘losse’ kast. Bovendien bepaalt u helemaal zelf welke indeling u wilt, en welke materialen er voor kastwanden, legplanken en deuren zullen worden gebruikt.