We sprongen zomaar, zonder afspraak, binnen bij optiek Vanderhallen! We waren immers in Valkenburg als reisbestemming. Hij maakte onmiddellijk tijd voor ons wat een fijn gevoel gaf! Pas op, met een 'nee' konden we zeker ook genoegen nemen! Hij spaarde geen moeite en ging samen met ons op zoek naar een passende bril! Hij lijkt mij een zeer bekwaam optometrist! Hopelijk mag ik mijn nieuwe bril snel in mijn bezit hebben! Bedankt meneer Vanderhallen!
Thanks to Andy now I have very nice glasses that I receive compliments from everyone. Great advice, and precise measurement!
Ik voelde dat er, in de keuze van de bril, heel goed naar mijn gezicht en persoonlijkheid werd gekeken. De ontmoeting was heel plezierig en persoonlijk.
Heel goed en plezierg
Goed advies, neemt alle tijd, bijzondere monturen, luistert naar de klant, betrouwbare metingen, prettige persoonlijke benadering, levert op tijd en lekkere chocolade :-)
klantvriendelijk
Ik ervaarde veel deskundigheid en persoonlijke aandacht bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Ook bij bezoekjes erna ervaarde ik warme aandacht en goede service.
Vriendelijke benadering. Verder een duidelijke uitleg en een prima service.
De ervaring en toewijding van Andy is naast de persoonlijke benadering de basis voor zijn succesvolle klantenbinding.
Zie bovenstaand
Eerste kennismaking was vriendelijk en persoonlijk. Volgens afspraak. Andy neemt de tijd voor de oogmeting en vervolgens voor het uitzoeken van de brillen.
Eerste kennismaking was vriendelijk en persoonlijk. Het fijne is dat je een afspraak moet maken. Hij nam alle tijd zowel voor de oogmeting als voor het uitzoeken van de bril.
Als boven
Ik kwam voor de eerste keer bij Vanderhallen Optiek en Optometrie en mij viel de persoonlijke benadering op. Na een eerste oriƫntatie op een nieuwe bril werd een aparte afspraak gemaakt om in alle rust de esthetische aspecten te bekijken en de oogmetingen uit te voeren. Alles in een aangenaam rustig tempo. Binnen een week was de bril klaar.
Deskundige advisering, mooie monturen en heel klantvriendelijk. Ik ben heel blij met mijn nieuwe brillen.
Goede service en verstand van zeken
zie hierboven
Zeer vakkundig en behulpzaam
Nvt
Bij het binnenkomen voelt het al meteen vertrouwd. Het was een geweldige ervaring om te merken dat ik met veel geduld en vakkundigheid geholpen ben. Het resultaat betekent dat ik inmiddels mijn tweede bril heb gekocht. Ik zal deze ervaring aan iedereen verder doorgeven.
Goed geholpen voor twee nieuwe brillen en een zonnebril op sterkte. Snelle service, vriendelijk, deskundig, men neemt de tijd voor een afspraak.
Er wordt echt de tijd voor je genomen. Zeer goede oogmeting. Duidelijk advies. In alle rust. Echt heel fijn.
3 brillen uitgezocht. Ruime keuze in mooie moderne monturen. Goede adviezen gekregen. Jammer dat de zonnebril niet tijdig te leveren was. Voor een volgende bril ga ik zeker terug