Vertrouwd. Aandacht. Kwaliteit. Moderne technieken en moderne monturen.
Vakkundig vriendelijk goede service Goede kwaliteit kan ik uit ervaring vertellen
Zeer professioneel, bril zit als gegoten.
Professioneel en klantvriendelijk
Een ongedwongen, rustige en luxueuze sfeer gecombineerd met duidelijke deskundigheid en grondige aanpak maken dit een goede ervaring. Mijn nieuwe bril zit als gegoten en ik vind t heerlijk om alles weer goed te zien.
Vriendelijke ontvangst met een lekker kopje koffie. Secure oogmeting en een goed advies voor een montuur. Tevreden!
Alles is even verzorgd; en aan ieder klein detail is gedacht. De sfeer is buitengewoon prettig, er is alle rust en aandacht voor de klant.
Mooie brillen en goede service
Ik ben zeer tevreden. Zeer kundig, heel vriendelijk en een goede kijk op zijn klant. De monturen die de optometrist voor mij uitzocht stonden stuk voor stuk erg mooi. Moeilijke keuze, maar uiteindelijk heel blij met mijn keuze. Mijn vorige bril zorgde voor misselijkheid. Door de kundigheid en juiste opmeting, nu helemaal geen last. Zeer tevreden.
Uitstekend advies en persoonlijke benadering
Ben heel blij met deze nieuwe zaak in Valkenburg.
Andy weet precies de brillen voor mij uit te zoeken die mij goed staan. Ook als een bril kapot is zorgt hij voor de juiste service
Zeer vakkundig , hele apparte brillen Andy en Rob bedankt
Het was een waar genoegen om eens geholpen te worden door een echte optometrist in plaats van de elders gebruikelijke opticien. Dit is ook te zien aan de gebruikte apparatuur die niet of nauwelijks afwijkt van de apparatuur die bij de MUMC oogpoli wordt gebruikt. Hij wist haarfijn uit te leggen waarom ogen soms onverwacht reageren en zoekt daarbij een oplossing bij het aanmeten van een bril.
Na grondig onderzoek volgt een goede begrijpelijke uitleg over mijn gezichtsproblematiek. Ik kreeg daarna een goed advies hoe ik het beste dit probleem kon oplossen.
Positief en vertrouwd
De perfecte bril bij de juiste persoon
Echt super goed geholpen! Heel vriendelijk, erg deskundig en heel goed en eerlijk advies over de glazen en het montuur. Prachtige zaak, echt een aanrader!!
Deskundig advies, ruime keuze brillen, klantvriendelijk
Veel persoonlijke aandacht, zowel inhoudelijk als esthetisch. Top eindresultaat!
Zeer deskundig en een hele mooie zaak,
Heel goed geholpen omdat hij de tijd neemt om je goed te helpen. Weet precies wat voor een bril bij je past. Ben heel tevreden.
Mooie klantervaring en advies dat aansluit op behoefte.
Waar je ook voor komt, een nieuwe bril, een oogmeting of voor contactlenzen, bij Andy Vanderhallen krijg je de beste hulp en service! Persoonlijk, deskundig en altijd bereid mee te denken. Absoluut de beste voor je ogen!