Andy neemt de tijd en vertelt alle mogelijkheden.
Fijne en professionele aanpak en ik voelde mij direct op mijn gemak. Zeker een aanrader
Een zeer warm welkom, in een sfeervolle ambiance, en een professioneel advies omtrent montuur en glazen.
Ik heb Andy ervaren als een ontzettend sympathieke en zeer vriendelijke meneer die je niets opdringt. De oogmeeting gebeurt zeer professioneel. Wat ik ook als zeer prettig ervaren heb, is dat hij alléén op afspraak werkt waardoor er ruim de tijd voor jou als klant genomen wordt.
Ik kreeg vakkundig, professioneel en vriendelijk advies in een prettige en fijne omgeving! Bovendien een fijne ervaring dat de brillenglazen in één keer goed opgemeten waren........
Werkt op afspraak en heeft hierdoor alle tijd om een goede intake te doen onder het genot van een kopje koffie. Neemt alle tijd voor je en weet wat hij doet bij het aanmeten van een nieuwe bril. Heeft een ruim assortiment aan brillen waarvan er altijd wel eentje precies goed is. Nieuwe multifocale bril gelijk perfect. Kortom absoluut een adres waar je geen spijt van krijgt!
Uitgebreide apparatuur, optometrist neemt de tijd voor de klant, waardoor op een rustige manier de juiste oogmetingen en montuurkeuze gedaan wordt. Een passend advies als gevolg.
Zeer prettig
goede, snelle en deskundig advies
Ik heb een zonnebril gekocht en had daarbij ernstige twijfels over wat voor een soort glas ik daarin zou nemen. Heb vervolgens het advies van Andy gevolgd en dat is nu gebleken precies het juiste advies te zijn. Ben heel blij met deze nieuwe zonnebril.
Zeer tevreden. Klantvriendelijk. Neemt alle tijd. Ook fijn dat het alleen op afspraak is.
Vriendelijk, correct, kundig en integer
Zeer vriendelijk en professionele opticien
Ik ben zeer tevreden.
Andy is een aardige en super ervaren opticien. Je voelt je gelijk op je gemak en heeft veel keuze en neemt echt de tijd voor je.
Deskundig, klantvriendelijk, mooie brillen en genoeg keuze .
Ik verwacht lang plezier te hebben van mijn nieuwe bril.
ik ben zeer tevreden goeden services ;)
Nieuwe zelfkleurende brillenglazen zijn erg prettig. Grappig dat ik al twee keer naar buiten liep ik met de leesbril op mijn neus in de veronderstelling dat het mijn zonnebril was. Natuurlijk kwam ik er lachend al snel achter.
Vakbekwaam, vriendelijk en bij problemen wordt er naar oplossingen gezocht.
Heel prettig en proffesioneel
Super ontvangst. Verstand van zaken.. Goed advies en zeer goede smaak...
Heel erg tevreden met mijn eerste bril! Andy neemt de tijd voor je, geeft kundig advies en laat je pas de deur uitgaat wanneer alles goed is afgesteld Binnen een week was de bril al klaar!
Klantvriendelijk, kundig, goede service.
Andy geeft heel professioneel advies. Hij denkt met je mee en geeft eerlijke en oprechte feedback op een nieuwe bril. Bril zit meteen goed en geen aanleiding om terug te gaan. Als er weer eens wat is met mijn ogen of bril, dan ga ik zeker terug naar Andy.