Jean gaat uit van wat de leerling al wél kan en weet

Jean geeft je de mogelijkheid om er zelf achter te komen wat je beter anders had kunnen doen. Hij geeft je de ruimte om fouten te maken, er van te leren en legt goed uit hoe je het de volgende keer anders kan doen. Ik zat met steeds meer vertrouwen en ontspannenheid in de auto. Hierdoor kreeg ik steeds meer plezier in het rijden.

Hele fijne lesgevende is jean

Ik heb super les gehad van Jean. Het was goed en eerlijk en in 1x geslaagd. Ik zeg gewoon top

BE in een dag

Heel erg fijn om met Jean in een dag een paar uur te oefenen en daarna het examen af te leggen. Prima instructies gehad en een goede voorbereiding door Jean gekregen. Maarten

Fantastic

When I came to Jean my Australian drivers license was about to expire. In the space of 2 and a half months Jean managed to help me both prepare for my theory exam and also my practical exam - I passed both in one go! He is very patient, easy going and very easy to learn from. I would recommend him to anyone who is looking to get their drivers license.

Top rijschool !!

Fijne rijschool waar je goede uitleg krijgt en er veel tijd en aandacht word gegeven aan de dingen die minder goed gaan.

Echt geweldig!

Lessen waren altijd duidelijk ook heel flexibel als je een keer niet kan, en natuurlijk ook gezellig Ik heb mijn auto rijbewijs in een keer gehaald door zijn hulp!

Altijd leuke en leerzame lessen

Altijd leuke en leerzame lessen gehad met Jean. Hij legt alles rustig uit en bepaalt het tempo op hoe snel je iets oppakt. Altijd met plezier lessen gevolgd waardoor het altijd voorbij vloog. Uiteindelijk met de hulp van Jean ook in 1 keer weten te slagen!

Professionele aanpak

In een dag mijn aanhangwagen rijbewijs gehaald. Ivm faalangst goed geholpen door Jean.

Lol, plezier en in 1 keer geslaagd

Jean bedankt voor de top instructie en je eindeloze geduld. Bedankt voor het overbrengen van uitmuntende stuurvaardigheden vooral in het bochtje achteruit! Merci!

Goed voorbereid op examen

Na een intake voor E achter B en 4 lesuren verder vol vertrouwen op naar het examen. Jean kent alle lastige plekken en geeft duidelijk uitleg en helpt je keer op keer op een fijne manier herinneren aan je gebreken (meestal het spiegelen).

Superfijne rijschool! In 1x geslaagd!

Nadat ik mijn rijbewijs automaat een paar jaar geleden heb gehaald wilde ik ook rijbewijs in schakel auto halen. Jean is een ervaren & relaxede rij instructeur die helder en duidelijk rijles geeft, met je meedenkt, opbouwende feedback geeft & flexibel is in werktijden. Er wordt echt les op maat gegeven, eerlijk gekeken naar wat wel en niet nodig is bv qua aantal lessen of oefenen op bepaalde onderdelen. Je voelt je snel op je gemak bij Jean, er is ruimte voor een grapje & een praatje waardoor je ontspannen je lessen kan volgen. Ondanks behoorlijke zenuwen voor het examen, maar door de goede voorbereiding en begeleiding van Rijschool Jean in 1x geslaagd! Yes!

In 1 keer geslaagd!

Een ochtend rij lessen gehad en geslaagd. Top!

Gezellige en fijne instructeur

Alleen maar positieve dingen te zeggen over deze rijschool. De lessen zijn niet alleen leerzaam maar ook nog eens heel gezellig! Een aanrader voor iedereen! Gaat ook goed om met je wanneer je gestresst bent voor een examen.

Zeer nette en leerzame rijschool!

Ik heb de afgelopen maanden rijles gehad via deze rijschool. Het is zeer aan te raden want je word goed geholpen.

Wat een topper is Jean.. Ik moest mijn aanhanger rijbewijs halen van mijn man. Vond het erg spannend maar Jean heeft mij super begeleid en mijn spanning en angst weggenomen. En natuurlijk ben ik daardoor in 1x geslaagd.. Ik beveel iedereen aan bij Jean te gaan lessen. Bedankt topper

Jean bedankt voor de leerzame lessen voor E achter B!

Na een proefles (toen al veel geleerd) afgesproken dat we 4 lessen gingen doen voor het aanhanger rijbewijs. Tweemaal twee lesuren achter elkaar. Dit was zeer effectief. Ruim de tijd om de bijzondere verrichtingen te leren en het rijden op de weg met de aanhanger. Daarna in één keer geslaagd. Bedankt Jean, was heel gezellig en natuurlijk ook leerzaam dankzij een rustige maar duidelijke uitleg.

Hele fijne instructeur

Jean is een hele fijne instructeur die kijkt naar wat je persoonlijk nodig hebt om te slagen. Heb gezellige lessen gehad en duidelijke feedback. Zeker een aanrader!

Jean is iemand die naar je luistert en jou ook helpt luisteren!

In het begin was ik ontzettend zenuwachtig maar aan het einde reed ik super zelfverzekerd. Hele gezellige en leerzame lessen gehad. Bedankt Jean!

Zeer goede en fijne ervaring

Zeer goede rijschool, Jean is een goeie instructeur en vond het erg fijn dat het altijd een rustige sfeer was!

Zeer fijne en leuke ervaring gehad!

Jean is een goede rij instructeur. Je kan leuk met hem praten en lachen, maar hij kan je natuurlijk ook goed kritiek geven.

Ik heb een super goede ervaring gehad bij rijschool Jean Heijink!

Jean is een ontzettend fijne rij instructeur. Hij neemt de tijd voor je en behandeld je met respect. Het is altijd erg gezellig tijdens de rijlessen. Echt een aanrader!

Fijne rijschool

Goede leerzame lessen.

Hartstikke fijne instructeur die mij de rust heeft gegeven om te slagen

Zoals hierboven beschreven heeft Jean mij de rust kunnen geven om het examen te behalen. Hij denkt stap voor stap mee en voelt aan hoe hij je zekerder kan maken achter het stuur. Hij heeft echt naar me geluisterd en heeft goed geholpen. Je bent geen nummertje en het is zijn doel om je te laten slagen. Echt super.

Fijne, geduldige, leerzame rijlessen

Jean is een aardige vent waarmee je tijdens het rijden fijn kunt praten. Tegelijkertijd let hij altijd goed op en heeft goede opbouwende kritiek. Aanrade

Zeer fijne ervaring, veel rust en begrip

Jean weet het autorijden op een hele fijne manier aan te leren. Ik denk dat ik hem nog geregeld denkbeeldig naast me zie zitten! Veel rust maar ook zeker lekker praten en een grapje tussendoor. Daarnaast heeft hij een luisterend oor wat ook erg prettig is!

Van Arkelstraat 6

6566BC Millingen aan de Rijn