Fijne rijles, geduldige instructeur

Ik heb een faalangstrijexamen gedaan en daar heb ik met Jean wel naartoe gewerkt

Een fijne rij-instructeur die de tijd voor je neemt!

Ik heb fijne lessen bij Jean gehad. Er was altijd een ontspannen sfeer in de auto. Met faalangst weet Jean goed om te gaan. Na een keer zakken bij het praktijk examen bleef Jean rustig en hield vertrouwen. Na een fijne peptalk kon ik ook weer door en samen mijn rijbewijs gehaald. Nu na een paar jaar kan ik mij niet meer voorstellen hoe het is zonder een rijbewijs. Ik zou hem zeker samen met Jean gaan behalen.

In een keer BE gehaald met dank aan Jean.

In een keer BE gehaald met dank aan Jean.

Top rijlessen!

Altijd super gezellige lessen gehad van Jean! Hij stemt de lessen af op wat je al kunt en blijft altijd rustig en gezellig :)

Leerzaam

Mijn ervaring was geweldig. Je word niet opgejaagd alles word rustig uit gelecht als je het niet snapt. De tijd die je nodig hebt word ook aan je gegeven. Ik beveel rijschooljean zeker aan.

Bedankt voor alle fijne lessen! Jean is in mijn ogen een super fijne instructeur, hij neemt alle tijd voor je en wilt alles zovaak uitleggen als nodig is. Er hing altijd een gezellige sfeer in de auto, Jean is nooit chagrijnig :)

Fijn gereden!

Erg fijn gereden met Jean. Ondanks corona toch de lessen goed ingevuld!

Ontzettend fijne en goede rijschool!

Jean is een hele goede rijinstructeur. Hij geeft leerzame rijlessen en is ontzettend geduldig. Daarnaast is er altijd plaats voor een gezellig praatje. Echt een aanrader! Hartstikke bedankt voor de fijne lessen!

Heel erg leerzaam!

Mijn ervaring bij rijschool Jean Heijink is heel erg positief! Ik heb veel van Jean geleerd, en als faalangst leerling heb ik heel veel aan hem gehad! Met het motto: fouten maken mag, en vertrouw in jezelf heb ik mijn rijbewijs in 1x kunnen halen, en daar ben ik heel erg dankbaar voor!

Fijne Rijschool, Zeker een aanrader!

Super Rijschool. Ik kon erg snel terecht en ruim binnen één jaar rijbewijs in the pocket!

Super leuke en gezellige ervaring.

Jean is een hele fijne rijinstructeur die alles goed en duidelijk uitlegd. Ook is het altijd gezellig in de auto wat voor een ontspannen sfeer zorgt, wat erg fijn is als je leert hoe je moet autorijden.

Een en al top!

Super fijne rustige rij instructeur legt alles op een duidelijke manier uit neemt rustig de tijd voor je .. heb zelf een super toffe tijd gehad en zonder jean was het me nooit gelukt!!

Van Arkelstraat 6

6566BC Millingen aan de Rijn