Goede service !

Heel mooi rouwboeket en netjes geleverd

Het overtrof al onze verwachtingen!

Werkelijk schitterend rouwstuk. Mijn schoonmoeder en mijn man zijn de dag erna naar de bloemenzaak gegaan om de mensen persoonlijk te bedanken. Zo mooi was het! Liefdevol bij elkaar gekozen orchideeën takken, de lievelingsplant van mijn schoonvader. Zij heeft er nu drie prachtige stukken van laten maken door dezelfde bloemist. Vakman!

Bloemen prachtig

De bloemen waren echt prachtig. Het stuk was zelfs mooier dan in had verwacht. Er was alleen wat onduidelijkheid over de bezorging en het moment van bezorgen. Ik kreeg de melding dat de bezorging was afgerond terwijl de bezorger nog onderweg was. Dat leverde even een stress moment op. Verder is ook dat netjes opgelost hoor.

Geweldig goed geholpen. Super!

Zeer aan te bevelen. Miriam denkt goed mee. En prachtige versen bloemen. En mooi opgestoken stuk. Een week later staat het bloemstuk nog steeds en hangt er niks slap. Zeer aan te bevelen. Top Dankjewel !!

Uiterst professioneel en heel vriendelijk!

Ik had bloemen besteld ivm het overlijden van een cliënt van ons. Ik ben uiterst vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen! Ikhad nog een foutje gemaakt met het tijdstip van de begrafenis en ook dat werd super goed opgelost! Echt een aanrader!

Mooi boeket, fijne communicatie, zeer professioneel

Een prachtig boeket laten maken voor naast de kist. Was netjes op tijd afgeleverd bij het rouwcentrum. Zeer fijne communicatie.

Prachtig stuk eenvoudig besteld

De foto en het daadwerkelijke rouwstuk waren een exacte match. Goede website, goede kwaliteit bloemen en alles prachtig vorm gegeven door de beste lokale bloemist. Eén klein verbeterpuntje; de grootte kiezen is lastig omdat de plaatjes voor een leek geen goed beeld geven. Misschien handig om per grootte er een beter plaatje of foto erbij te doen? Uiteindelijk bleek de druppelvorm is dit geval de juiste keuze, bedankt!

Mooi boeket en goede levering

Website, communicatie, stipte levering en mooi boeket.

Mooie bloemen, super service!

Mooie bloemen, super service!

Netjes bezorgd en het was een erg mooi bloemstuk

Precies zoals we bedoeld hebben

Bestellen eenvoudig levering top Kost wat maar dan heb je ook wat Meer dan waard Chapeau

het bloemstuk is keurig op tijd bezorgd.

Prachtige bloemen, voldeed meer dan aan onze verwachtingen.

Prachtige bloemen en de service en kwaliteit was boven verwachting

Precies zoals ik had gehoopt

Ik was op zoek naar een mooie betaalbare rouwstuk met witte orchideeën. Doordat het bloemstuk minstens 3 dagen goed moest blijven zocht ik naar een bloemstuk in oase. De orchidee bloemstukken die ik online vond waren heel duur. Gelukkig vond ik de website van Afscheid met bloemen. Daar vond ik een voorbeeld van een smaakvolle orchidee bloemstuk in oase voor een betaalbare prijs. Het bestellen ging gemakkelijk. Had er een kantekening bij gezet dat ik het niet te sprieterig wilde. Het uiteindelijke bloemstuk werd op de afgesproken tijd geleverd. Het was een grote , prachtige, volle orchidee bloemstuk...precies zoals ik had gehoopt. Fantastisch!

Prachtig boeket met linten

Bij deze wil ik Afscheid met bloemen bedanken voor het prachtig boeket. Deze is verzorgt door bloemisterij Zijlstra aan de Eeldersingel in Groningen. Het speciale hiervan is de lint. Toen ik het boeket bestelde kon ik 40 tekens per lint invoeren. Dat bleek te weinig te zijn voor de tekst dus moest ik de tekst verdelen over 2 linten plus onze naam. Het boeket werd mooi geleverd en ik was verbaasd dat Zijlstra de tekst toch op 1 lint heeft weten te zetten en op de 2de lint onze naam. Dus bloemisterij Zijlstra mijn complimenten voor dit mooi geheel.

Een prachtig rouwboeket, de kleuren komen goed overeen met het voorbeeld in de webshop

Het boeket lijkt goed op wat je uitzoekt vanaf de website. Kleuren prachtig pastel, mooie diverse bloemen. Stond prachtig op de kist!

Mijn ervaring over Eeuwige Lente bloemen bezorging is super goed.

Mijn complimenten, jullie hadden een mooie bloemen bezorgd, precies zoals ik het verwacht had. Top gedaan Eeuwige Lente.

Alles digitaal, absoluut klantinvriendelijk

Bloemen waren overigens prima Maar voor de bestelling wordt je verwezen naar de site Heel onpersoonlijk Ik moet zelfs het adres en postcode van het crematorium opzoeken terwijl de plaatselijke bloemist heus het adres wel weet.

Prachtig bloemstuk.

Prachtig bloemstuk en heel goed passend bij de bloemen op de mand (hadden we om gevraagd). Keurig op tijd bezorgd.

Bloemen op tijd op de afgesproken plaats geleverd

Positief

Positief, prettig geholpen. Heel mooi bloemstuk

Bestelling en levering en het bloemstuk voldeden ruimschoots aan de verwachting. Geen op of aanmerkingen.

intrekken klacht

Beste Marjolein, Inmiddels heb ik contact gehad met Bloemisterij Kicken en is het probleem op een zeer nette manier verholpen. Ik dank Edwin Kicken voor zijn goede en professionele service en trek mijn eerder gedane klacht in, Met vriendelijke groet!

Ik was laat met bloemen bestellen, zaterdag besteld, maandag geleverd!schitterend boeket op vaas , mooie bloemen , goed verzorgt en netjes binnen de afgesproken tijd bezorgd! Echte toppers! Zeker een aanrader.

Zeer goed verzorgd.

Prima Service!!

Herungerweg 197

5913HA Venlo

06 43834706

Over Afscheid met Bloemen

Afscheid met Bloemen is een samenwerking van vakkundige lokale bloemisten uit heel Nederland. Stuk voor stuk hebben deze bloemisten een passie voor bloemen en een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. De arrangementen en boeketten worden met veel aandacht en detail gemaakt.