Heel erg met ons meegedacht bij niet-standaard plaatsing

Panelen moesten geplaatst worden via onze glazen terrasoverkapping. Hierin is meegedacht om dit netjes voor elkaar te krijgen, ook de plaatsing zelf ging zonder problemen.

Prima bedrijf, snelle levering en montage

Goed bedrijf, prettige communicatie en snelle levering. Werkt tot nu toe goed.

Alles geregeld volgens afspraak en duidelijk!

Professioneel installatie team! Goede backoffice en een fysieke winkel waar je naar toe kan! Bedankt Luc in winkel Naaldwijk.

Goed en netjes gewerkt.

door Karin Bevelander vriendelijk en duidelijk geïnformeerd ,en er werd goed mee gedacht over de plaatsing enz van de airco,s. Snel gebeld door de planning , en alles naar volle tevredenheid geïnstalleerd.

Goede service, volgens afspraak

Zonnepanelen laten installeren op advies van familieleden: Binnen een week de schouw en plaatsing, netjes volgens afspraak en snel geplaatst.

Goede voorlichting en juiste offerte

Vanaf begin prettig contact goede offerte met alle kosten erin verwerkt dus achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Afspraken worden nagekomen plaatsing was netjes het geheel werkte ook direct.

Zeer goede ervaring met Besolar

Goed duidelijk advies bij koop van de 2 airco’s. Hierna een prettig bezoek gehad voor de schouw. De montage verliep prettig, 3 monteurs hebben in ruim 3 uur beide airco’s geplaatst en de werking uitgelegd . Een zeer tevreden klant.

De beste keuze in het woud van aanbieders van Zonnepanelen.

Het kiezen van de juiste zonnepanelen kan een uitdaging zijn, omdat er veel verschillende merken en modellen beschikbaar zijn. Het is belangrijk om te letten op het vermogen, rendement, keurmerken en certificaten, garantieperiode en reputatie van de fabrikant/leverancier. Bij Besolar heb ik dat allemaal gevonden, correcte en duidelijke communicatie en monteurs die weten wat ze doen. Bedankt Besolar.

Al het personeel tot nu toe is heel vriendelijk behulpzaam vakkundig en geduldig Wij zijn zo tevreden dat wij er direct een 2de airco hebben bijbesteld voor de slaapkamer

Doen waar ze voor staan

Hele traject van offerte tot daadwerkelijke installatie verliep prima. Installatie was snel na opdracht verstrekking. Enige aandachtspunt was dat ik nog even het aangepaste legplan bij de installatie onder de aandacht moest brengen installatie is netjes uitgevoerd. Een tevreden klant met een mooie installatie voor een goede prijs.

Goede ervaring

Ik ben zeer tevreden over de mensen die bij mij de zonnepanelen en de meterkast hebben geïnstalleerd. Er moest naderhand nog even iets gecorrigeerd worden maar verder zeer tevreden. Werken netjes en zijn zeer vriendelijk.

Van A tot Z tevreden

Beslissing nemen voor de aanschaf zonnepanelen was wel een dingetje, ben ook compleet leek. Aller eerst bezoek gebracht aan de winkel Schiedam ( aan te raden) gelijk beter inzicht en prima voorlichting. Prijzen concurrerend, offerte ontvangen vgls afspraak opdracht gegeven. Dan het plaatsen vroeg, 7.30 mannen waren 7.29 aanwezig,dus niet onnodig wachten. Binnen 3 uur klaar,alles werkend, netjes achter gelaten, eerst plaatsen werkend dan pas betalen, had nog wat vragen over aanmelden,goed geholpen.Alles werkend zorg minder,absoluut een topper dit bedrijf. Bezoeken voor keuze absoluut waard.

Vakkundig en volgens afspraak

Vakkundige en vriendelijke medewerkers begeleiden je bij iedere stap van het process (verkoop, technische schouw, planning & plaatsing). Dit heeft bij ons geleid tot een snelle en vlekkeloze plaatsing van 8 panelen.

Uitstekende firma met prima service. Ben heel tevreden.

Van offerte tot installatie heeft BEsolar het uitstekend gedaan. Een extra pluim voor met name Mevrouw Kimberly Kleijbeuker van de vestiging in Riderkerk. Zij is bijzonder professioneel, geduldig en behulpzaam geweest. Kleine opmerking: uitleg van monteurs na montage voor de bediening kan voor mij wat uitvoeriger.

Zeer goed advies gehad en zeer goed uitgevoerd. Ook de communicatie was goed.

Ik ben goed en duidelijk geholpen door Dhr. Abdulrahman in Hellevoetsluis. De voorlichting en communicatie was prima en de uitvoering bij plaatsing van de zonnepanelen was ook prima in orde.

Super bedrijf

Service is goed : zoals goed en vriendelijk telefonisch contact voor traject en na traject laten plaatsen zonnepanelen door verkoper Robert. Het plaatsen van de zonnepanelen door de installateurs is goed verlopen zijn zeer professioneel, vriendelijk en ruimen alles weer netjes op, ook dit contact was goed en duidelijk ! Offerte met naderhand extra korting was ook super en netjes dat ze eraan denken. Zo zouden meer bedrijven de service moeten geven, hoefde nergens om te vragen. Top bedrijf, ga zo door !

Goed geïnformeerd over de mogelijke opties en aardige mensen die prima service verlenen. Ga zo door.

Alles verliep volgens afspraak, aardige en behulpzame medewerkers

Alles geregeld zoals afgesproken. Vriendelijke werkmensen die goede uitleg hebben gegeven.

Proces prima verlopen

Het hele proces is soepel verlopen, een zeer beleefd team heeft de panelen geïnstalleerd en aangesloten.

Goed geadviseerd, snel en kundig geïnstalleerd

Het hele traject is voor ons perfect verlopen. Goed geadviseerd en daarna is de plaatsing snel en kundig gedaan. Voor ons had het niet beter gekund.

Geweldige diensten

Ik ben een keer de winkel in ridderkerk binnengestapt voor informatie. Ik sprak met Frans van Haaren en werd meteen al netjes ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Omdat het best veel informatie was en ik als vrouw sommige dingen niet snap pakte Frans het voor mij op in jip en janneke taal waardoor ik het goed begreep. Later die week met mijn man even terug gegaan want deze had een aantal vragen. Ook deze netjes beantwoord gekregen. Mijn man gaf akkoord voor de schouwing en deze werd gepland en uitgevoerd. Doordat wij een oude meterkast hadden moest er een beetje aangepast worden maar dat werd netjes aangegeven en als wij wilden afzien van alles dan kon dat gewoon. Door dat antwoord waren wij juist heel tevreden en hebben we alles toch doorgezet.alles is netjes gedaan(ook zeer nette jonge mannen in dienst) en opgeruimd ter plekke en een later probleempje is zonder pardon binnen 2 dagen opgelost(weekendmelding). Wij zijn inmiddels 2 airco's en 8 zonnepanelen en een warmtepomp verder en dit tevreden. Frans heeft ons zelfs geholpen met de certificaat aanvragen en al. Dus wij zijn dik tevreden en raden Besolar echt aan voor nette hulp van A tot Z

Geweldig!

Super communicatie en met al de vragen erg behulpzaam! Aardige en bevlogen medewerkers ook tijdens de werkzaamheden! Er is geen onvertogen woord gevallen. Erg blij en tevreden met het eindresultaat. Veel dank!!

Professioneel en klantgericht bedrijf

Om te beginnen een pluspunt is dat je gewoon even een winkel kan binnenlopen om je te oriënteren en een zeer positieve ervaring ten opzichte van alle onlineoffertes. Uitstekende voorlichting en advies in de BeSolar Store bij Albert de Zwaan te Hoofddorp. Goed overzicht met de computer om de optimale positie en aantal panelen te bepalen. Alles zeer professioneel niet alleen in de winkel maar ook de schouw en communicatie via email en telefoon verloopt zeer goed. De schouwer neemt netjes alles op en bespreekt dit met je. Daarna was de installatie dag zeer snel besproken en de Panelen binnen 2 weken geïnstalleerd door 3 zeer nette en beleefde monteurs. De installatie zelf heeft nog geen halve dag geduurd. Al met al beveel ik BeSolar dan ook aan.

Super geregeld en top service! Blijf zo doorgaan

Na goed advies in de winkel nam de werkvoorbereiding contact op. Medewerker kwam langs en heeft alles netjes opgemeten op het dak. Nadat alles gemeten was volgde snel de installatie die ook netjes en professioneel is uitgevoerd. Gewoon erg tevreden over Be-Solar!

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!