Kwaliteit van begin tot eind

Zeer vriendelijk en kundig bedrijf. Hebben vanaf het eerste plan meegedacht en bij vragen kon ik mijn contactpersoon Henry altijd bellen. De installatie verliep vlot en ze gaan pas weg als alles werkt en weer netjes is achter gelaten.

Goed geholpen

Goede ervaringen met be solar. De klantenservice van oud Beijerland is goed. Jammer dat er een instelling niet goed stond na de installatie. Dit is samen met de klantenservice snel opgelost. Karin heeft ons prettig geholpen.

Bivenverwachting

Alles volgens rustig doorlopen stappenplan. Alles helder. Van opmaak offerte t/m het plaatsen door team 5. Alles netjes achtergelaten. Mijn man had nog extra kabels getrokken om groepen uit te breiden welke ook tegelijkertijd met de kabel van de zonnepanelen op het dak netjes naar binnen werden gewerkt. Tekst en uitleg gekregen over het kastje in de meterkast en alles draaide gelijk zoals te zien was in de app. Kortom, alles naar wens.

Van goede voorlichting in de BeSolar Store bij Jeroen in Schiedam , de schouw afgenomen door Thijs, het maken van de afspraken door de dames van de planning tot en met de installatie van de hybride warmtepomp door Johan en zijn deskundige team….uitstekend!! Wij zijn zeer tevreden over de hybride warmtepomp.

Top gasten

TOP

Sueper snel en goed afgehandeld!

De heren waren super vriendelijk en hebben het in een paar uur allemaal geïnstalleerd. Service ervoor ook prima!

Persoonlijke begeleiding schept vertrouwen

Remy was een goed aanspreekpunt voor ons. Goed bereikbaar. In meerdere gesprekken was hij duidelijk en geduldig.

Snelle levering en goede service!

Binnen 1 dag was alles geleverd en aangesloten. We hebben gebruik gemaakt van de mooie deal van een warmtepomp en een airco. Na twee dagen hadden we nog wat vragen en toen kwam er een man van besolar langs voor uitleg. We hebben inmiddels een veel lagere electrarekening.

Mijn eerste contact met Mike verliep direct heel prettig. Tot in de puntjes een hele fijne uitleg gekregen. Zoals beloofd werden onze zonnepanelen binnen drie weken geplaatst. Mike is altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen en kijkt waar hij je in tegemoet kan komen. Wij hadden elders een offerte ontvangen, dit bij Mike voorgelegd en even later kwam hij met een goeie prijs erop terug. Al om al zijn wij ontzettend tevreden over hoe het contact is verlopen. De mannen die de schouw/zonnepanelen hebben geplaatst waren ook keurig netjes en hebben alles duidelijk verteld. Mochten wij in de toekomst denken aan andere producten zoals airco's komen wij graag terug bij Mike!

Goede ervaring, geen spijt van.

In de winkel goede uitleg en advies gekregen. Zonnepanelen konden binnen 2 weken geplaatst worden. Nette en harde werkers, goede uitleg gekregen. Door BeSolar ook direct aangemeld. Na plaatsen gebeld om te vragen of het plaatsen naar wens was gegaan.

Snel en deskundig

Snelle en goede service

Super goed geholpen

Alles is gedaan zoals afgesproken. De installateurs kwamen met zijn 3e. Heel erg vriendelijk overleggen met je en ruimen alles netjes op. Zeer tevreden

recent zonnepanelen en airco laten installeren via Besolar. Het is een bedrijf die aan te bevelen is. We hadden een eerst gesprek op locatie Nootdorp gehad met de dhr Frans van Haaren: goede en volledige informatie te horen gekregen. Het werk is prima gegaan volgens het plan. Het bedrijf is wel goed aan te bevelen.

Prima ervaring en snelle plaatsing

Goed contact met Martijn Hoogendam inzake de offerte en plan. Na akkoord was de plaatsing zeer snel en vakkundig. Het installatieteam heeft netjes gewerkt. Helemaal tevreden!

Vlotte communicatie en uitvoering van het werk zoals het hoort.

Het contact met Besolar verloopt soepel en snel, Duidelijk afspraken die ook worden nagekomen. Geen verrassingen achteraf.

Goede uitleg

Ik kwam in de winkel in Ridderkerk en Frans van Haaren was de adviseur, hij heeft mij aangehoord en kwam toen met een plan van aanpak, uiteindelijk zijn we ook vanwege ruimte gebrek naar minder panelen gegaan maar dat was geen enkel probleem. Ze zijn 2x langs geweest om te Schouwen en alles krijg je netjes via de email in een rapport naar je toegezonden, zodat je dit in alle rust kunt bekijken. Over het hele proces tot aan het leggen van de panelen ben ik zeer tevreden, ook de monteurs waren netjes en beleefd en na het leggen krijg je ook weer een eind rapport met foto's hoe de panelen liggen. Later krijg je weer een mail met wat je verdere stappen zijn zoals stichting garantie fonds en het systeem aanmelden.

Vanaf het begin tot het eind zijn wij goed begeleid door uw werknemer Frans van Haaren. De communicatie was uitstekend. Wij bevelen dit bedrijf zeker bij u aan.

Van begin tot eind top geregeld

Een warmtepomp die zichzelf snel terug verdient, wie wil dat nu niet? Wij berekenden de terugverdientijd naast de belofte vanuit BeSolar, die kwam overeen! Ik werd snel door Mike van Vliet teruggebeld na het inwinnen van informatie rondom de juiste warmtepomp, want paste dat type wel bij ons huis? Snel kwam Mike met een offerte en besloten we de opdracht te verstrekken. Ik werd daarna door Mike gebeld dat er snel een afspraak zou worden gemaakt voor de schouw, om écht te checken of het allemaal zou moeten kunnen voor die prijs. Men kwam vrij snel met een voorstel voor de schouw en tijdens de schouw werden we door een nette medewerker weer meegenomen in het proces en werd de woning en de installatie voor ons onder de loep genomen ; er waren geen extra aanpassingen nodig dus de offerte klopte, geen verassingen! De opdracht kon worden gepland! Netjes een werkdag voor de geplande installatiedatum kregne we een lijstje met uit te voeren stappen van de monteurs en wat we konden doen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Heel fijn! Afgelopen week was het dan eindelijk zover, 3 man sterk kwamen netjes op tijd en bekeken eerst nog even alles voordat ze het werk kon gaan beginnen en bespraken dit netjes met mij door. Binnen een halve dag werd alles netjes geïnstalleerd en werd het super netjes schoongemaakt en opgeleverd. Ik kreeg na het afronden direct het opleverrapport doorgestuurd met foto's van de installatie op het dak. Zoals ik inmiddels van Mike gewend was, werd ik de volgende dag netjes gebeld of alles naar wens was verlopen. Hij kwam nog even terug op het aanvragen van de subsidie en hoe dat proces zou lopen, ook heel simpel want ook dat heeft men netjes uitbesteed dus je hoeft zelf niet te zoeken en je af te vragen of het wel goed komt met de subsidie aanvraag ; nee dat kan je simpelweg laten regelen door enkel wat gegevens aan te leveren. BeSolar heeft dit echt goed voor elkaar. Super netjes en ik beveel het dan ook aan!

Goede service, betrouwbaar

Een warmtepomp gekocht bij BeSolar. Vanaf het begin tot het eind was alles goed geregeld. Wat ik ook heel fijn vind is dat zij telefonisch goed bereikbaar zijn en ik werd altijd zeer vriendelijk geholpen. Afspraken werden nagekomen. Ben erg blij met mijn waterpomp en de prijs kwaliteitsverhouding was ook prima.

Wij hebben elke keer contact gehad met David, en dat is echt een topper. Goed bedrijf, leuke mensen die langs komen. Er vriendelijk en behulpzaam.

Uitstekend geholpen in elke stap van het project

Na het uitstekende gesprek met Dualleh Abdulrahman, in Hellevoetsluis, besloten we om voor Besolar te kiezen om zonnepanelen op onze (golfplaten) schuurdaken te laten installeren. Na ons besluit was er snel een afspraak met de schouwer, die helaas dacht dat de golfplaat van metaal was, ipv cement. En ik had die vergissing helaas niet door, waardoor het fout in het rapport kwam. Daardoor had de eerste montageploeg niet het juiste materiaal bij zich .. maar omdat het weer tegen zat (windkracht 7) kon de montage sowieso niet doorgaan. De 2e bouwploeg heeft een perfecte job gedaan. Netjes gemonteerd, alles opgeruimd, primadeluxe. Idem voor de elektricien, die de kabels mooi heeft weggewerkt en de tijd nam om alles goed uit leggen. Kortom, we zijn dik tevreden over het hele traject. Nog één aanbeveling: neem in de schriftelijke documentatie bij de offerte ook op dat de klant zèlf met Stedin moet afspreken om een meterkast naar 3 fasen te wijzigen. Dit item raakte verloren in de veelheid van info, daardoor duurde het installatietraject 2 maanden langer dan nodig. Voor ons niet erg maar voor Besolar ongewenst denk ik.

Heel tevreden

Goede voorlichting en uitleg. Netjes en goed gewerkt.

Keurig werk geleverd.

De jongens werkten fijn met elkaar samen. Ze waren vriendelijk en beleefd en legden alles goed uit.

Top Gedaan!!

Goed geregeld vriendelijk personeel. Ahhhh jammer dat de zonnepanelen zitten op de dak vast gemaakt een klein beetje schijf. :-)

Zeer te vreden over alles. Bij de "BeSolar winkel" in Ridderkerk een gezellig en duidelijk gesprek met Kimberly gehad over de uitleg van zonnepanelen en airco's. Ook thuis de offerte nog eens aan laten passen wat geen probleem was. De planning van het plaatsen top geregeld. Was wel druk zoveel man over de vloer. Misschien mede hierdoor is er een klein misverstand ontstaan over het leiding werk. Echter!! Na gemaild en tel. overleg met Kimberly, en Chantal van de planning, is door de monteurs Nick en Jim dit zeer netjes alsnog opgelost.

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!