Super snelle service

Werken netjes en komen afspraken na.

Goede service en terug koppelingen. Het personeel heeft verstand van zaken.

Vriendelijk en professioneel bedrijf, uitstekende ervaring

Van verkoper, planner en schouwer tot installatiemonteur: allen vakkundige en vriendelijke mensen die goed werk verrichten. Prettig en snel geholpen door de verkoper en na akkoord werd alles heel vlot en professioneel opgevolgd. Ga zo door en bedankt!

Zonnepanelen nodig? Ga naar Besolar. Topbedrijf!

Vakkundig,vriendelijk,uitstekende communicatie, Vanaf de kennismaking bij Besolar tot het moment dat de zonnepanelen werkten heb ik als zeer prettig ervaren. Alles klopte vanaf het begin tot eind. Over de planning was de communicatie uitstekend,geen verassingen. Robert(en collega's natuurlijk),mijn complimenten!

Helder, snel en correct

Heel snel afspraak kunnen maken voor intakegesprek in de winkel in Den Haag. Geweldig hoe duidelijk de uitleg en gemakkelijk het gesprek was. Binnen een paar dagen volgde de afspraak en de schouw door een vakman. En ook zeer snel daarna een afspraak voor de installatie van onze zonnepanelen. Hoewel ik een erg ingewikkeld huis heb met zes dakvlakken heeft men het voor elkaar gekregen om hier de panelen goed en bijna onzichtbaar vanaf de straat te installeren. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!

- Prettig en vriendelijk contact met de afdeling verkoop, planning en de monteurs. - Goed advies, denken met je mee. - Netjes geplaatst. - Snelle levering.

SUPER, alles volgens afspraak

Panelen moesten eraf, en zouden 2 dagen later terug gemonteerd worden. Maar ivm weeromstandigheden was dak nog niet gerepareerd. Tot 2x toe datum verplaatst en ook dit was geen enkel probleem. TOPPIE

Bedrijf die doet wat het beloofd.

Via via in contact gekomen met beSolar. Vanaf het eerste moment netjes en correct geholpen. Schouw verliep soepel en komen met een eerlijk plan, ook als deze afwijkt van het van te voren gemaakt plan. Tot slot de installatie. Gedreven mensen die in korte tijd de installatie realiseren. Uiteindelijk een duidelijk afhandeling wat betreft registeren. Erg blij met het resultaat

Ik ben zeer tevreden over communicatie en vlotte afhandeling

Proces liep van opmaken offerte tot plaatsing van de zonnepanelen heel vlot met ook een goede communicatie.

Bij ons bezoek aan de zaak in Toolenburg Hoofddorp. Heeft dhr Albert de. Zwaan ons geweldig advies gegeven, zodat we meteen overtuigd waren. En dat ook nog eens zonder enige druk of verplichting !!! Hier wordt de zaak groot mee, als je zulke mensen in dienst hebt.

Professioneel, aandacht voor de klant en goede afwikkeling

Prettig, professioneel bedrijf met een klantvriendelijke mindset. Goede en heldere communicatie en een mooie en belangstellende afwikkeling.

Uitstekend!

Zonnepanelen geinstalleerd volgens afspraak. Snelle levering, nette installatie en geen rommel.

Super goed. Snel geschakeld, snelle reacties, goed en snel geïnstalleerd en scherpe prijzen. (KLAAR

Na het insturen via een link, werd er snel contact opgenomen. De schouw volgende ook kort daarop en binnen 10 dagen waren ze met een hele ploeg aanwezig. De eerste begonnen 8:00 uur en al snel hing de "gratis" airco. De warmtepomp was 15:00 uur geïnstalleerd en wel. Nu verbruik ik een stuk minder gas.

Zeer goede ervaring

Ik kwam naar besolar ridderkerk voor zonnepanelen kimberley heeft ons goed geholpen en hebben toen ook besloten airco's door hun te laten plaatsen. Ze kwamen op de afgesproken datum alles instaleren en duidelijke uitleg hoe alles werk en wat ze gaan doen alles was snel en netjes gemonteerd en werkt goed

Uitstekend en vakinhoudelijke service

Vanaf het allereerste contact dat ik met Besolar had, verliep dit uitermate aangenaam en buitengewoon soepel. Ze verstrekken heldere informatie en alles wordt op een begrijpelijke manier uiteengezet. Het motto is 'vragen staat vrij', en dat is absoluut waar.

Vakmensen met creatieve oplossingen..

Onze ervaring met Frans en later met het team wat de zonnepanelen heeft geplaatst...niets dan lof. Het was sowieso fijn om een winkel binnen te gaan en daar face to face met een deskundig persoon te praten. Het is van belang dat je, jezelf verdiept wat het betekent om zonnepanelen te laten plaatsen en wat daarbij je wensen zijn. Op iedere vraag vóór en ná het plaatsen een vlotte beantwoording. Goede hulp bij hoe en wat te doen na deplaatsing Na het plaatsen alles netjes opgeruimd en achtergelaten.... Wij hebben het als uitstekend ervaren met het topteam van BeSolar. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen....

Topprestatie

Warmtepomp / zonnepanelen / zonneboilers; alles prima en netjes gemonterd

Wat een gedoe

Duidelijke informatie in de Be Solar winkel, bij de schouw thuis bleek alles prima in orde. De monteurs van de panelen hebben me echter op alle vlakken teleurgesteld. De tientallen kapotte dakpannen, de stukken hiervan die in de dakgoten zijn achtergelaten, kitspuit en rommel op het dak achtergelaten, de binnenmuur beschadigd en de leiding naar buiten is beschadigd doordat deze met brute kracht door het dak heen geduwd is. Na vele telefoontjes zou uiteindelijk de succesmanager alles naar tevredenheid oplossen; hij heeft 3x beloofd om me terug te bellen wat nooit gebeurd is. Daarna heeft de serviceafdeling de zaak uitstekend opgelost: schilders hebben de muur netjes opgeknapt, de leiding is vervangen, de dakgoten zijn leeggehaald en dakpannen zijn vervangen. Na alle positieve beoordelingen die ik hier lees, kom ik niet hoger dan een gemiddelde van 5: voor de installatie geef ik een 0, voor de herstelwerkzaamheden na 2 maanden geef ik een 10 !

Goed bedrijf, fijn contact en houdt zich aan de afspraken.

De afspraken zijn goed nagekomen. Vriendelijk en kundig personeel. Werken netjes en snel. Wij zijn erg blij met onze zonnepanelen.

3 Mannen stonden al vroeg bij de voordeur, zij werkten keurig en netjes, Na iet meer dan 2 uur lagen de panelen boven mijn dakkapel.

conform verwachtingen

van intake tot plaatsing ,op tijd deskundig en vriendelijke bejegening

Razend snelle service

Wij hebben een zonnepanelen laten plaatsen. Helaas was er eentje die niet meedeed. De collega's van BeSolar hebben het keurig netjes verholpen, ons op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Chapeau ! Echte aanrader !

Zoals het hoort maar dan 2.0

Zonnepanelen, airco en warmtepomp verdeeld over drie dagen. alle drie de Teams, zeer professioneel, netjes en snel. Absoluuut niets te klagen.

Heel goed

Vanaf de schouw tot en met de plaatsing van de panelen super geholpen. Fantastisch advies van Frans gekregen bij de shop in Ridderkerk. Een grote pluim voor team 2 voor de plaatsing.

zonnig resultaat

Vanaf het moment dat ik bij Mike in de winkel in Oud-Beijerland binnenstapte tot aan het moment van nabellen ben ik enorm goed geholpen. Toch enigszins bang gemaakt door een buurman dat er allerlei cowboys op de markt zijn die snel geld willen maken en dingen afraffelen, ben ik blij dat ik het via BeSolar heb laten realiseren.

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!