Netjes en beleefd en alles in overleg van schouw tot plaatsing wij bevelen besolar aan

Het begon bij het bezoek in de winkel in Nootdorp. Daar werden we zeer vriendelijk ontvangen en kregen we een goed advies. Verder was het fijn om te zien wat je koopt. Ook de persoon die de inspectie aan huis deed was zeer deskundig en nam uitgebreid de tijd om het hele proces van de installatie met ons door te lopen. Ook de installatie is door deskundig personeel uitgevoerd. Zowel de elektricien als de installateurs kwamen op tijd en hebben netjes werk afgeleverd.

Alles uitgevoerd zoals afgesproken installatie snel en veilig gemonteerd en werking uitgelegd

Slechte communicatie met schouwer

Er is schouwer bij mij gekomen en niks verteld over de werkzaamheden en teken hier dat ik geweest ben. Later kreeg ik rapportage dat mij alles had uitgelegd. Bij het plaatsen was een installatie team niet komen opdagen. Maar 2 dagen later netjes opgelost. Ben er blij mee.

Doen wat er wordt afgesproken.

Vriendelijk personeel zowel bij verkoop, het schouwen, het supersnelle installeren en de administratie. Kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Echt toppie!

Zoals je het het liefste hebt, een prima afwikkeling

Zonnepanelen aanschaffen, je hoort de wildste verhalen. Maar we zijn erg plezierig geholpen. Eerst een verkennend en informatief gesprek in de winkel door een deskundige medewerker. Duallah kijkt naar alle mogelijkheden en maakt alle tijd voor je vragen. En na akkoord goede afspraken over het moment van montage. Een snelle en vlekkeloze plaatsing door een eigen trio vakkundige monteurs. Prettig is ook dat je pas betaald na plaatsing en dat er geen aanbetaling gevraagd wordt.

Super !

Professioneel en snelle installatie

Robert is vriendelijke behulpzaam en geduldig. Top verkoper en alles goed geregeld incl.nazorg Top geregeld

Goed en vakkundig aangebracht. Uitleg was uitstekend

Hele goede service en bij problemen wordt je heel goed geholpen

Superfijne service, vanaf 1e contact tm na installatie.

Vanaf moment dat ik de winkel binnenstapte direct positieve ervaring. Heldere uitleg, direct een offerte . Daarna volgde al spoedig de installatie van de airco’s. Bedrijf blinkt uit in goede communicatie. Dag van installatie alles keurig op tijd en netjes geïnstalleerd. Wij raden Be Solar Krimpen ad IJssel van harte aan.

Snel en vakkundig geinstalleerd

Bij Besolar uitgekomen voor zonnepanelen vanwege goede prijs en goede reviews. 8 zonnepanelen van Longhi geïnstalleerd gekregen op onze vakantiewoning. Snel en vakkundig geplaatst en direct werkend

Heel duidelijke verkopers, Heel net goed georganiseerd installatieteam.

Keurig en serieus personeel

Be solar heeft bij ons in Schiedam 11 zonnepanelen geplaatst. De elektricien was er een half uur eerder en begon direct met de montage van de voorzieningen. De monteurs kwamen een half uur later en hebben de panelen zonder rommel of andere overlast geplaatst. Heel beleefd en vriendelijk personeel. Oplevering keurig volgens offerte. Geen rommel en geen schade aan het dak. Aanrader!!!!!!

Snel en vakkundige montage

Top bedrijf

In winkel Zoetermeer geweest na aanraden van buurman. Hij had reeds de zonnepanelen van BeSolar. Perfect voorgelicht door Albert over de mogelijkheden. Fijn dat er fysiek een winkel is waar je de soorten zonnepanelen kunt zien. Binnen paar dagen schouw gehad , hierna binnen kleine week zonnepanelen op ons dak.. 2 monteurs die alles prima hebben geïnstalleerd Alles binnen 3 weken ,TOP

Van offerte tot plaatsing een goed verzorgd proces

Op elk vlak heeft BeSolar goed met ons meegedacht over het plaatsen van onze zonnepanelen. De offerte was zo gemaakt en ook het plaatsen was in mum van tijd gedaan. Alles werkt naar behoren, dus laat de zon maar schijnen!

Perfecte service, top resultaat

Iedereen die ik gesproken heb van BeSolar was behulpzaam en vriendelijk: van het eerste telefoonmoment, tot het schouwen en het plaatsen van de zonnepanelen. Heel fijn!

Geweldig echt hele goede service

Het is echt heel goed gedaan. We zijn super blij met onze zonnepanelen en de airco. Bij de aankoop werden we heel goed geholpen door Jeroen. Tijdens het plaatsen van de airco ging het even mis. Er zat namelijk een stroom kabel op de plek waar de jongen ging boren hierdoor was de stroomkabel kapot. Deze hebben ze vervolgens echt super netjes gemaakt. Dus zelfs bij onverwachte problemen werd er zeer deskundig en professioneel gehandeld. Het werd ons gelijk verteld en het werd ook super snel opgelost. We zijn dus erg te spreken over BeSolar en raden het iedereen aan.

Tevredenheid over de installatie

Goed advies in de winkel gekregen. Zonnepanelen en airco zijn netjes en vakkundig gemonteerd. Personeel werken netjes en zijn erg vriendelijk.

Goed.

Snelle vakkundige installatie monteurs. In de winkel houden ze ook niet van treuzelen. Je bent net buiten of de offerte is al binnen. Daarna, blijven ze je actief benaderen onder het mom van het is vrijblijvend. Door hun positieve energie ben je verkocht en zijn er zonen panelen geplaatst. Bij het doorgeven aan diverse instanties en het lukt niet dan helpen ze je hier ook mee. Nu nog elke dag zon anders geen opbrengsten.

Fijn bedrijf die afspraken nakomt

Niet de goedkoopste maar ze leveren goede service en komen afspraken na. Installatie is netjes gedaan en prima uitleg gekregen.

Snel en netjes gewerkt

Fijn dat je een winkel in kan voor informatie/ offerte.Goed geholpen. De zonnepanelen zijn snel geplaatst.Personeel is vriendelijk en werken netjes.Ik ben erg tevreden. Laat de zon maar schijnen.

Voldoende.

Niet alles ging goed maar alles is wel netjes opgelost

Ik ben tevreden met de klantvriendelijkheid en het mee denken . Dankjewel

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!