Top bedrijf

Advies perfect Schouwgesprek perfect Gemaakte afspraken perfect Instalatie perfect Panelen werken perfect We zijn dus zeer tevreden..

Uiterst attent en deskundig in de winkel en bij de installatie

Denken mee met de klant en geven positieve adviezen

Ze waren zeer snel klaar op het dak Elektrisch was goed omgelegd Zelfde middag kon ik al inloggen en zien wat opbrengst panelen was

Snel, vakkundig en netjes

Offerte proces en de schouw verliepen soepel. Het plaatsen van de panelen ging supervlot maar ook netjes. Krap 2 uur en panelen op het dak en alles werkend.

Vakkundig, vriendelijk en snel.

Heren zijn non-stop aan het werk. Open voor suggesties vwb eventuele inbreng mbt aanleg bekabeling naar meterkast. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en uitvoering daarvan. Besolar is een aanrader wat ons betreft.

Fantastisch snel en netjes

Alleen een kleine mededeling bij het schouwen moet hij beter uit leggen voor de groepen kast.

Mensen met kennis en ervaring een duidelijke uitleg in de winkel en ervaren installateurs en elektrische installatie ook eventuele nazorg ruim voldoende

Snel, vakkundig

In de besolar shop Rokkeveen werd ik heel klantvriendelijke geholpen, Door de heren aldaar en de koffie was ook heerlijk. En ik mag altijd binnen lopen met vragen. De monteurs op de dag van installatie werkten zeer efficiënt en leveren goed werk af.ook al was het heel slecht weer op die dag zelf maar ze werkten door. Alles was netjes opgeruimd en ik had ze koffie en thee aangeboden wat met liefde was gebruikt. Bedankt voor alles ook aan de heren en in de shop.perfect.

Top service!

Zeer klantvriendelijk en snelle service!

Vlotte, professionele en nette installatie

Offerteakoord op 21 april, plaatsing panelen op 28 september in een gelukkig zonnige week. De plaatsing verliep vlot en de panelen leveren best nog wel wat in deze herfst. Een definitief oordeel valt natuurlijk pas na 25 jaar te geven.

Goede informatie,doen wat ze beloven

Na eerste contact met F v Haaren in de winkel in ridderkerk kreeg ik een goede uitleg en een duidelijke offerte. De installatie is keurig en vakkundig gebeurd. Monteurs zijn vriendelijk en werken netjes en waren op de afgesproken tijd aanwezig. een paar dagenna de installatie gebeld door Frans van Haaren om tevragen of alles na wens was verlopen. ik kan niet anders zeggen een top bedrijf doen wat ze beloven.

Positieve ervaring gehad met Besolar.

Ze waren altijd bereikbaar voor vragen en gaven advies naar onze situatie. Monteurs keken ook naar hoe ze het beste de kabels/apparatuur in de meterkast konden zetten. Bij ons zijn 6 panelen geplaatst en ze waren met een paar uurtjes klaar. Snel en kwalitatief opgeleverd.

goede snelle service

goede snelle montage alles schoon achter gelaten

zijn zeer tevreden komen hun afspraken na

als zeer tevreden

Top service!

Ze hebben een duidelijk verhaal. Mike (sales) is enthousiast, duidelijk en eerlijk. Het plaatsen/installeren ging snel en netjes.

Fijn dat je zo een fysieke winkel binnen kan lopen en je situatie uit kan leggen. Daarna fijn geholpen door de medewerker die alle tijd voor je maakt, veel wordt uit handen genomen voor je, en de producten worden goed uitgelegd! Het plaatsen van de zonnepanelen en de meterkast aansluiting was ook perfect geregeld! Al met al een aanrader!

Uitstekende service

Alles uitgevoerd naar wens en volgens afspraak. Alle vragen werden vakkundig en snel beantwoord. Bovendien een snelle levering. Top!

Goede informatie, doen wat ze beloven.

Na eerste contact met Kimberley (Ridderkerk) goede uitleg en een duidelijke offerte gekregen. Na de voor-inspectie volledig plaatsings- en installatieplan opgesteld en ontvangen. Installatie is vakkundig en netjes gebeurd. Na installatie goede after service verkregen. Men heeft interesse in haar klanten en wil kwaliteit leveren. Zelfs ongevraagd een credit nota ontvangen. Opbrengsten van panelen zijn uitstekend te volgens middels bijgeleverde app en tot nu is het resultaat hoger als voorberekend in offerte. Prima product en topservice.

Prima geholpen!

We hebben gewacht op zonnepanelen tot er een winkel in de buurt is. In augustus zijn we naar binnen gelopen in de winkel in de Korf en werden geholpen door Remy van Nieuwpoort. En dat is vanaf het begin tot het einde prima verlopen! De zonnepanelen liggen op het dak en Remy heeft keurig op alle vragen duidelijk antwoord gegeven. Ook over de monteurs zijn we heel erg tevreden.

Snel een offerte binnen, snelle plaatsing. Zeer vriendelijke medewerkers. Jongens die de zonnepanelen kwamen installeren zijn heel vriendelijk en netjes. Bij vragen word je goed en snel geholpen.

Tegenwoordig lees je zo veel slechte verhalen en maakt het je wat onzeker om met een dergelijke maatschappij in zee te gaan. Toch gedaan....en totaal geen spijt. Geweldige service, komen elke afspraak na. Deskundig, bereikbaar en service staat hoog in het vaandel. Ik zeg...doen .....niet twijfelen. Prima service, geweldige installatie zonder uitdagingen!

goede service

Het was prettig samen te werken. Bij problemen kregen we snel iemand aan de lijn.

Alles is perfect geregeld en afgehandeld. Denken goed met je mee.

Alles liep gesmeerd

De monteurs waren eerder dan afgesproken en waren ook mooi op tijd weer klaar. Alles goed uitgelegd en alles werkt. Prima geregeld.

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!