Goed geregeld van offerte tot oplevering
Ik had de winkel hier in Barendrecht al zien zitten. Onlangs bleek mijn buurman hier zonnepanelen besteld te hebben en die werden ook vlot geïnstalleerd. De monteurs werkten netjes zag ik al.
Vervolvens zelf langs de winkel gelopen voor informatie en een prijs. Ik werd fijn te woord gestaan door Jelle en alles was mij duidelijk. Genoeg stof om over na te denken.
Ondertussen een andere buurman gesproken die zonnepanelen van een andere partij had. Ook hen heb ik benaderd en werd netjes telefonisch te woord gestaan, waarna ik een offerte ontving.
Toch heb ik voor Besolar gekozen, hun offerte was niet alleen scherper, maar zij gaven mij ook meer vertrouwen. Ze zijn een lokale partij die met eigen mensen de panelen monteren.
Ook is hun inverter van een bekend merk, dat geeft mij meer vertrouwen dan een van een eigen merk.
Al het contact dat ik met hen had ervoer ik als prettig, natuurlijk mijn vaste verkoper Jelle, de planning, de schouwer en de monteurs.
Ik had ook nog eens geluk, tussen offerte tekenen en monteren zat nog geen 2 weken. Een gelukje voor mij aangezien er net een paar mooie dagen aankwamen.
Ook de gegevens over de inlog en de app kwamen zeer vlot via de mail. Ze geven aan 2 of 3 dagen, maar het was er binnen een dag.
Kortom, ik ben zeer tevreden. Besolar is een aanrader.