Geweldig bedrijf

Goede uitleg in de winkel, en nette monteurs die goed werk afleveren.

Duidelijke communicatie en goede installatie

Van begin tot eind alles prima verlopen. Zeer tevreden!

Uitstekende medenkende service

Bij Besolar had ik panelen besteld. Schouw was prima, duidelijkheid in wat je als klant zelf moet doen en wat zij doen. En alles staat netjes op papier. Vervolgens had ik een familielid aangedragen. Enkele weken later waren er nieuwe panelen op de markt die meer opbrengst hadden. Omdat ik (vanwege plek op het dak) net een paneel minder kon plaatsen had een lagere opbrengst dan gehoopt. Dus ik vroeg BeSolar of ik dezelfde panelen als familielid zou kunnen krijgen, ondanks dat ik de offerte al had goed gekeurd. Dat was geen probleem, BeSolar ging kijken of het haalbaar was qua levering en dat lukte. Netjes paar dagen voor plaatsing gebeld dat ik tegen enige bijbetaling de nieuwere panelen kon krijgen. Plaatsing ging soepel en monteurs waren op tijd. Vanwege een zieke monteur moesten ze nog een ochtend extra komen, maar werd gelijk gecommuniceerd bij aankomst. Werd netjes gewerkt en in overleg worden de kabels weggewerkt voor zo ver mogelijk. Maand na plaatsing bellen ze nog netjes of je nog steeds tevreden bent en of alles werkt & of je de extra certificaten aangevraagd hebt.

Vriendelijk en klantvriendelijk geholpen

Vanaf dat we informatie opvragen tot en met het leggen van de zonnepanelen zijn we zeer vriendelijk geholpen, goede uitleg en alles netjes achter gelaten, zeer vriendelijke mensen.

Goede begeleiding en plaatsing.

Onze zonnepanelen hier besteld in de winkel in Schiedam. Verkoper Mike van Vliet heeft ons erg vriendelijk en deskundig geholpen. Duidelijk alle opties en wensen doorgenomen en ons rustig de tijd gegeven hierover even na te denken. Kort daarna de panelen besteld en afspraak voor plaatsen gemaakt, via Besolar de meter kast aan laten passen en bij het plaatsen een dak doorvoer laten maken. Alle monteurs en installateur waren erg vriendelijk en professioneel. Ons huis keurig achter gelaten na installatie en nog even een goede uitleg over de werken van een en ander. Kortom echt een aanrader!

Zeer goed.

Voorlichting is goed en afspraken worden zeer goed nagekomen. s'-morgens installeren en s'-middags stroom. Omdat er winkels zijn met een opstelling krijg je een goed beeld van de toe te passen materialen. Ook is het handig om zomaar even binnen te lopen om nog wat e.v. onduidelijkheden door te nemen. Opbrengst van de toegepaste panelen is boven verwachting tot nu toe.

Professioneel

Kundig en net bedrijf. Heeft klant en veiligheid hoog in het vaandel staan. Komt afspraken na, denkt mee en heeft verstand van zaken.

Prima geholpen bij de keuze en zeer zorgvuldige installatie van de zonnepanelen.

Ik ben heel deskundig geholpen in het filiaal Zoetermeer. De afspraken waren duidelijk. Het opmeten was al enkele dagen later. Enkele dagen voor de installatie werd ik nog gebeld of alles nog uitkwam. De installatie zelf verliep heel vlot. Alles keurig netjes aangesloten, Daarna nog een korte instructie over de werking va de apparatuur en de app. Installatie van de app ging prima. De apparatuur en de app werken feilloos.

Top service

Zeer tevreden over het aankoopproces, de installatie en de nazorg

Zeer goed!

Installatie was een beetje onduidelijk voor de monteurs, kwamen veel aan mij vragen over hoe de. Kabel naar binnen moest. maar hebben netjes gewerkt en ik ben zeer tevreden.

Goed geregeld !

Bij Be-Solar online offerte gevraagd, bij de winkel van Be Solar, Kimberley Kleijbeuker in Ridderkerk binnen gestapt, schouw gehad, plaatsing en op dezelfde dag alles werkend te zien. Alles goed en netjes geregeld.

Bijzonder tevreden.

Uitermate vriendelijke monteurs, die veiligheid hoog hebben. Vakkundig en snel gemonteerd. Alles netjes opgeruimd. Hebben verstand van zaken. Alles functioneerde direct zonder problemen. Ben blij dat ik met dit gecertificeerd bedrijf in zee ben gegaan. Aan te bevelen bedrijf!

Goede service, helder verhaal

Vanaf het eerste contact is waargemaakt wat afgesproken is. Geen poespas, gewoon goed. Prettig om mee te werken. Nu goed werkende panelen op het huis met mooie afwerking. Dankzij Team 8 snel en efficiënt geplaatst.

Goede en snelle service

De zonnepanelen lagen binnen 8 weken op het dak. De monteurs hebben deze netjes en zorgvuldig op het dak en de dakkapel geplaatst. In huis is er weinig aangepast en de extra dakpannen zijn ook niet nodig geweest. De mail met to do dingen om alles aan te melden was erg handig. Nu genieten van de zon!

goede ervaring, nette jongens, goede uitleg

Ik waardeer BeSolar met een dikke 8. enkel vond ik het jammer dat ik na vertrek op mijn dak de ty-raps en wat losse rommel vond. Verder heel erg netjes en vooral meedenkend waar alles geplaatst kon en mocht worden. uitleg was duidelijk. zeker een aanrader

uitstekend

Vanaf het eerste contact een goed advies gekregen. De offerte was duidelijk en concurrerend. De installatie van de nieuwe meterkast en de zonnepanelen was deskundig en probleemloos. Wij konden het kabeltraject zelf bepalen. Na de installatie kregen we duidelijke handleidingen. Het werkt allemaal uitstekend.

Prima organisatie en service!

We zijn goed vanaf het begin in het gehele traject goed meegenomen, hebben een prima service gekregen van vakkundig personeel en heb ben een prima product!

Prettig contact, Installateurs zijn deskundig en vriendelijk.

De installateurs begonnen later omdat de gegevens die zij meegekregen hadden niet overeenkwamen met de afspraken tussen klanten en BeSolar.

Nette aanleg door vakkundige professionals

De zonnepanelen zijn in 1 ochtend bij mij en een aantal buren gelegd. Alles werd netjes aangelegd en achtergelaten.

Professionele aanpak van adviesaanvraag t/m installatie.

BeSolar werd me aangeraden door een collega en daar ben ik zeer blij mee. Er is een grote keuze aan zonnestroom installateurs dus het is lastig kiezen. Met BeSolar heb ik gekozen voor een vakkundig, vlot en professioneel bedrijf voor het verduurzamen van mijn woning. Van adviesaanvraag naar offerte, naar schouw en installatie, het verliep allemaal zeer prettig. Waarom dan geen 10? Ik ben van mening dat er altijd ruimte is voor verbetering en een 9,5 kan helaas niet gegeven worden. Kimberley bedankt voor de hulp bij de aanvraag, offerte, aanmelden garantie en registratie van de panelen.

Goed snel beleefd de installatie voltooid

De mannen waren keurig op de afgesproken tijd en de installatie is geplaatst zoals afgesproken.

Zeer positieve ervaring

Goede uitleg vooraf, geen "verkooppraatjes". Vlot geleverd, geen problemen en goede aftersales service en advies.

Alles is conform afspraak en verwachting uitgevoerd.

Op advies van een familielid zijn we naar BeSolar gegaan. Ze namen alle tijd voor ons om uitleg en advies te geven. Ook bij het schouwen konden we alles vragen en onze wensen werden uitgebreid beschreven. Ook het plaatsen is prima gedaan. Team 8 legde goed uit hoe ze te werk gingen, en zij hebben ook alle afval meegenomen. We zijn dik tevreden.

Zeer tevreden, van advies tot en met installatie prima werk geleverd.

Erg prettig dat je even binnen kunt lopen en een 25 mins later buiten staat met een goed advies en concept offerte in de hand. Ook de schouw en de installatie zijn erg professioneel aangepakt. Veel oog voor detail en veiligheid. Tijdens hele proces goed en helder gecommuniceerd. Zeer tevreden.

Bijna alles prima verlopen, aanrader

Wij hebben nu een weekje de zonnepanelen liggen en tot nu toe erg tevreden. Het ging vanaf het eerste gesprek goed en we hadden een goede indruk. Uitleg was ook zeer uitgebreid. Toen we op de dag van plaatsing kwamen bleken we een andere maat paneel te krijgen en ik vind het jammer dat dit van te voren niet is besproken met ons. We hebben nu 5 ipv 6 panelen en dan is het toch even schakelen met wat je krijgt. Desalniettemin raadt ik BeSolar wel aan.

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!