Alles conform afspraak

Monteurs hebben alles keurig gemonteerd en aangesloten. Elektricien heeft netjes alles in de meterkast aangesloten. Zeer deskundig.

Professionals!

Van het moment van binnen lopen in de winkel tot nadat de laatste installateur me de hand schudden, voldeed dit bedrijf aan de verwachtingen. Goed advies, correct levering, prima werklui en goed product (zover ik dat na een week kan beoordelen-:)

Goed advies en uitstekende plaatsing!

Eerst contact gehad met Frans van de vestiging Ridderkerk. Binnen een uur een offerte en snel schakelen erna voor een shouwing. Daarna is alles heel vlot verlopen met plaatsing binnen 8 weken. De mannen op locatie waren heel zorgvuldig en veilig te werk gegaan. Voor de lunch waren ze al weer klaar met een goede uitleg van de werkzaamheden en de app.

Alles volgens afspraak met Frans van Be Solar Ridderkerk

Monteurs keuring aanwezig op afgesproken tijdstip, snelle en correcte montage .

Zeer goed!

Erg blij met het resultaat!

Een tevreden klant

Na een kort misverstand over de levertijd, is ons dak keurig voorzien van zonnepanelen. De nazorg is prima, al zou vantevoren een stappenplan meer duidelijkheid hebben gegeven. De daarna bestelde airco is wel in heel korte tijd geleverd en prima geïnstalleerd.

Spontaan binnengelopen in de winkel in Ridderkerk. Daar goed geholpen door Kimberley en een duidelijke offerte ontvangen. Inmiddels waren de buren ook enthousiast geworden en samen akkoord gegeven om de zonnepanelen te laten plaatsen. De jongens van Team 4 hebben ondanks de regen prima werk verricht. Zeer vriendelijke, nette en bekwame jongens. De panelen zijn netjes geplaatst en aangesloten. Zeer tevreden over het hele proces!

BeSolar komt afspraken na en levert goed en net werk af.

Goed contact voor, tijdens en na de werkzaamheden. Werkzaamheden netjes uitgevoerd en alles wordt netjes achter gelaten. Ook het meedenken van de locaties en de afwerking is erg fijn.

Keurig personeel en netjes gewerkt.

Keurig werk afgeleverd door team 8. Alles keurig opgeruimd. Stelde zich bij aankomst netjes voor en melde zich ook weer af toen de werkzaamheden op het dak gedaan was. De monteur die alles in de meterkast installeerde ruimde al het afval netjes op en gaf duidelijke uitleg over de installatie van de app. . Dus alleen maar positieve meldingen over dit team.

Goed bedrijf met vriendelijke mensen

Duidelijk voortraject en snelle, vlekkeloze installatie van onze zonnepanelen. Goed bereikbaar ook via de telefoon. Aanradertje!

Super deskundige verkoopster en uitvoerend personeel.

Zonnepanelen aangeschaft en deze laten plaatsen. Door verkoopster Kimberly goed geholpen in de winkel een groot compliment voor de mannen die ze geplaatst hebben. Tergelijkertijd Airco aangeschaft ook deze is zeer deskundig en netjes geplaatst. Wat ik vooral waardeer is dat bij binnenkomst Airco opgemerkt werd dat deze een te laag vermogen had. Hier is gelijk actief op ingespeeld door hem niet te plaatsen en een zwaarder vermogen een week later te plaatsen. Zonder bijbetaling, Jammer dat de schouwer dit niet heeft opgemerkt hij is 2 x wezen schouwen, waarvan ik de tweede keer zelf moest betalen en deze heeft dit niet opgemerkt terwijl ik meerdere keren heb gevraagd of de Airco de woning kan verwarmen. Nogmaals verkoop en plaatsing verdienen een dikke 10.

Zonnepanelen liggen strak op het dak

Problemen die ontstonden zijn in het werk opgelost, bedrading AC had wel wat netter gekund. Panelen incl. afwerking niets op aan te merken. Bij de schouw de meterkast schijnbaar niet helemaal goed beoordeeld, dit is in het werk opgelost door de schouwer zelf wat ik als zeer prettig en professioneel ervaar. ITT de offerte is er geen hoogwerker/bouwlift gebruikt. De verbouwing van de meterkast ging uit eigen beweging. Daarom van mijn kant ook een sportieve opstelling. De facturen zijn voldaan en de zon gaat schijnen De verkoop heeft ook nog contact op genomen of alles naar wens was, prima zo.

Echt super

Keurig geholpen door dhr. Dualleh Abdulrahman. Hij heeft duidelijke uitleg gegeven en de mogelijkheden laten zien. Hij nam echt de tijd en de koffie smaakte goed. Zijn hulp met het aanmelden was ook top. Het team dat is wezen plaatsen en aansluiten, werkte keurig netjes en vlot. Ze waren ook vriendelijk en behulpzaam. Ik raad dit bedrijf en deze mensen echt aan.

Top service

Contact gehad met Mike (Oud-Beijerland), super gezellig, vriendelijk en behulpzaam! Alles wordt duidelijk uitgelegd en staan altijd voor je klaar. Ook de mannen die de panelen kwamen installeren waren erg vriendelijk en behulpzaam, en laten alles zo goed mogelijk achter voor de klant zoals hoe ze het zelf thuis ook zouden willen!

Geweldig, maar ook een spannende ervaring

Monteurs die de zonnepanelen geplaatst hebben, waren vak mensen, netjes gewerkt en waren beleeft en hebben een goede uitleg gegeven De service vanuit de winkel was uitstekend goed geholpen en goede uitleg met veel geduld, ook na het plaatsen van de zonnepanelen werden wij geholpen met het installeren van de app. Maar ook het regelen naar de energie bedrijven.

Fijn contact.

Fijn contact tijdens het hele processen in de winkel alles rustig uitgelegd. Installatie was snel en netjes gedaan.

Keurig geplaatste airco's

Omdat wij eerder zonnepanelen via Besolar hebben gekocht en wij een zeer tevreden klant zijn, hebben wij ook de airco's bij BeSolar gekocht. De 2 airco's zijn keurig geplaatst. Tijdens de schouw is er goed met ons meegedacht over hoe de airco's het beste geplaatst konden worden en hoe het kabeltraject zou lopen naar de meterkast. Wederom een zeer tevreden klant.

Snel, vakkundig, netjes en uitstekende installateurs.

Bij aankoop goed en deskundig voorgelicht over de mogelijkheden. Afhandeling correct. Panelen vakkundig geïnstalleerd. Communicatief , informatief en vakkundig personeel. Installatie werkt zoals het hoort. Ook alles keurig opgeruimd.

Heel tevreden

Nette, snelle plaatsing van de zonnepanelen

Het plaatsten van de zonnepanelen ging heel snel, vakkundig en heel netjes.

Plezierige en correcte afhandeling en begeleiding.

Kan niet beter.

Alles was goed geregeld

Alles was prima vanaf de verkoop t/m de montage

Van begin tot eind goed geregeld

Top bedrijf!

Goed geholpen door Kimberly in de store in Ridderkerk. Snelle antwoorden op vragen en installatie op afgesproken tijd, aardige mannen, staan open voor vragen en laten alles netjes achter.

Prima geregeld.

Alles is goed gegaan bij de bestelling en de plaatsing van de zonnepanelen.

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!