Aanrader

Mijn eindcijfer een 9, Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en de geleverde service. Ik heb mijn wensen besproken in de besolar shop (Hellevoetsluis) en hier is op nette manier een plan van aanpak gemaakt. De schouwer zowel de monteurs waren heel vriendelijke en hebben goed en netjes werk geleverd. Na het plaatsen heb ik nog contact gehad met administratie ook hier ben heel netjes en begripvol te woord gestaan.

Uitstekende service!

Vanaf de offerte tot en met de installatie verliep het proces vlekkeloos! Het contact en de stappen die genomen zouden gaan worden waren helder! De installatie werd uitgevoerd door 3 nette medewerkers, die zich bij aankomst netjes voor hebben gesteld om vervolgens aan het werk te gaan. De installatie en uitleg was top evenals de nazorg!

Prettige ervaring van A-Z

Zowel het gesprek in de winkel, de schouw en de installatie waren prima in orde. Het gesprek was duidelijk, de schouw werd uitgebreid gedaan en de dag van de installatie was alles al na enkele uurtjes klaar. Alles bekabeling netjes weggewerkt door de jongens. Aanraderrrrr

Zeer snel geplaatst en alles in goed overleg

Van begin tot het einde goed gecommuniceerd. We wisten steeds waar we aan toe waren. Periode tussen bestelling en daadwerkelijke levering en plaatsing was met vier en een halve maand wat lang, maar dat is in deze tijd waarin zonnepanelen massaal worden besteld ook wel begrijpelijk.

Uitstekende service en vriendelijk

Kan iedereen be Solar aanbevelen . Mike uitstekende verkoper en heel sympathiek.

Snel en netjes afgewerkt

Bijzonder aardige mensen keurig gewerkt

Uiteindelijk zeer tevreden.

Prima geadviseerd in de winkel. Zat wel een ruime tijd tussen de aankoop en de schouw en de uiteindelijke plaatsing. Na de uitvoering waren er een paar schoonheidsfoutjes welke naar tevredenheid zijn opgelost. Al met al een tevreden klant.

Snelle plaatsing

Deskundig advies ontvangen en bestelling is inmiddels geheel conform geïnstalleerd.

Prima geadviseerd en door prettig en deskundig personeel vervolgens de meterkast gerenoveerd en de zonnepanelen geplaatst. Alles keurig opgeruimd en afgeleverd conform de afspraken. Dus zijn wij een heel tevredem klant.

Zeer tevreden met alle werkzaamheden !

Vanaf de eerste kennismaking in de winkel tot het afleveren en monteren van de meter en zonnepanelen zeer tevreden ! Alle medewerkers hebben mij goed en vriendelijk en deskundig geholpen !

Perfect gedaan

De app kan iets beter en duidelijker. Voor de rest prima.

Helemaal goed.

Alles snel en goed verlopen. Ben er blij mee.

Top service

Fysieke winkel is een pre. Goed geïnformeerd een aankoopbeslissing kunnen nemen. Concurrerende prijs. Alles volgens afspraak verlopen. Kabeltraject in overleg en netjes. Aardige en vakkundige monteurs. Karwei was in een ochtend gepiept.

Goed geregeld van a tot z

Goed geregeld van a tot z

Service kan wel wat beter, monteurs top !

Offerte online aangevraagd en na telefonisch overleg akkoord gegeven. Vrij snel hierna is er een schouw uitgevoerd en akkoord gegeven voor installatie. Tussen de schouw en de installatie zaten wel 3 maanden en in deze tussentijd is ook de meterkast aangepast. Op de dag van installatie waren er 4 monteurs, keurig op de afgesproken tijd, en voorzien van alle materiaal. Helaas bleken de zonnepanelen niet op het dak te passen zoals in de offerte aangegeven was, ondanks de uitgevoerde schouw ! Monteurs gefrustreerd vertrokken. Na 3 dagen kreeg ik een nieuwe offerte en die bleek behoorlijk hoger uit te vallen dan de originele offerte ! Had het wel zo netjes gevonden als er iemand contact had opgenomen nadat er zo'n (grove) fout wordt gemaakt, zeker als daarna een voor mij negatieve prijsaanpassing volgt. Heb dat ook telefonisch doorgegeven, maar nooit iemand gehoord. Vind dit een typisch voorbeeld van een markt met een overspannen vraag, maar ik heb bewust voor Be Solar gekozen (zeker niet de goedkoopste) voor de service en vind dit zeker een punt van verbetering. Heb hierna weer een maand moeten wachten tot de nieuwe installatiedatum. Uiteindelijk alles netjes geïnstalleerd. Over de monteurs kan ik kort zijn, die zijn geweldig ! Team 4 krijgt van mij een 9 !

Alles werkt naar behoren. Een afdekplaat moet nog geplaatst worden.Anders was de beoordeling uitstekend.

Perfect en klantgericht

Recent 7 zonnepanelen en omvormer laten plaatsen door Besolar. Duidelijk een bedrijf dat gericht is op klanttevredenheid. Uiteindelijk in een paar uurtjes geinstalleerd door vriendelijke en kundige monteurs. Ik heb eerder zonnepanelen laten installeren door een ander bedrijf, maar deze ervaring was beter. Aanrader!

Goede informatie en keurige installatie

Goed geadviseerd door Jeroen van Be Solar. Na een eerste mislukte poging om bij ons zonnepanelen te installeren, lukte het een tweede ploeg zonder problemen alsnog snel en netjes om de panelen te plaatsen en aan te sluiten.

Ondanks mindere start, uitermate tevreden

Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel over BeSolar en David. Na wat extra informatie en aanpassingen over de offerte ben ik akkoord gegaan met de offerte. Binnen 8 weken zou er een schouwing plaatsvinden, maar die afspraak bleef uit. Na 10 weken zelf gebeld, en mijn goedkeuring op de offerte was niet doorgezet naar de planning. David gaf aan dat alles nu met spoed behandeld zou worden, en opgelost zou worden, en dat was inderdaad het geval. Binnen 6 weken lagen de zonnepanelen op het dak! De monteurs en elektricien waren vriendelijk en professioneel en binnen 4 uur klaar. Al met al ben ik erg tevreden over de complete afhandeling!

Duidelijk, kwaliteit en service

Een uitstekende ervaring met Quinten, Hij denkt mee over de plaatsing en de benodigdheden van de zonnepanelen. De offerte was snel geregeld. Plaatsing door vakkundige monteurs. Laat de zon maar schijnen :-)

Zeer proffesioneel

Van offerte aanvraag tot installatie zeer professioneel ervaren!

Supermooi geplaatst

Snel en keurig gelegd op ons leistenen dak! Goede service van Quinten Weidum!

Zeer professioneel en kwamen alle afspraken na.

Tijdens de intake werd alles duidelijk uitgelegd. De schouw gebeurde nog om zeker te zijn dat wat er tijdens intake aangegeven is ook mogelijk is. Dat was zo. Dan de installatie. Alles was netjes voorbereid door de heren, ze waren 3 uur bezig en weer weg met een werkend systeem. Super snel, netjes opgeruimd, beleefd. Heb ze inmiddels ook al aanbevolen aan andere bewoners in de straat. Heeft in de eerste week al direct zijn geld opgebracht.

Goed bedrijf, netjes gewerkt

Een goed team heeft bij mij de panelen geplaatst, ze hebben netjes gewerkt, na installatie was er een klein foutje gemaakt maar ook keurig opgelost. Zeer tevreden over BESOLAR

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!