Van A tot Z goed geholpen

Verkoop, geduld en aftersales is uitstekend. Wat ik erg prettig had gevonden was een stappenplan van wat me te wachten stond en bijvoorbeeld wanneer ik me moest aanmelden bij terugeleveren.nl. Ik noemde bij de aftersales een elektrische boiler en kreeg ook daarvoor een offerte. Petje af voor dit bedrijf

Begaan, meedenkend en een zeer sypmpathieke en kundige adviseur

Vanaf het eerste gesprek meteen een goed gevoel bij dit installatiebedrijf. De beloftes zijn allemaal nagekomen. Mede dankzij Dualleh Abdulrahman zijn wij met BeSolar in zee gegaan! Zeer aan te raden dus.

Goede afspraken,uitleg

Netjes gewerkt volgens gemaakte afspraken Steiger geplaatst Zeer tevreden

Professioneel en klantgericht.

Medewerkers denken mee en geven eventueel alternatief. Aardige medewerkers en doen netjes hun schoenen uit als ze binnen moeten zijn. Uiteraard alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Op vragen wordt snel gereageerd. Ook over de betalings mogelijkheden niets te klagen. Zeker een aanrader.

Geweldig bedrijf komt afspraken na.

Informatie en de verkoop was duidelijk, mensen die met je meedenken. Montage uitstekend uitgevoerd, zelfs een mededeling dat een nok vorst gescheurd was, en hebben deze op mijn verzoek hersteld. Week na montage nog telefonisch contact gehad over de uitvoering. Dus voor ons een een bedrijf die we een 9 geven.

redelijk goed. na 3 bezoeken werkte alles. 1 bezoek niet meegeteld vanwege slecht weer.

eerst een ploeg die de panelen kwam leggen op dak na telefonisch contact volgende ploeg elektrisch aansluiten. 4 panelen werkte niet. na telefonisch contact volgende ploeg storing oplossen. vanwege harde wind konden ze niet op het dak. daarna heeft Besolar telefonisch contact opgenomen om de storing te verhelpen. 5 weken nadat de panelen gelegd waren.

Netjes en efficiënt geholpen

We zijn goed geholpen met het legplan. Ook het traject daarna verliep heel soepel. Als er iets wijzigt na de offerte wordt dit ook netjes later bijgesteld.

Ze zijn erg mee denkend en helpen alles op te lossen waar nodig.

uitstekend werk geleverd

Vanaf het eerste contact zeer gestructureerd vanaf het aanvragen van de offerte tot en met het plaatsen. Niet voor onverwachte zaken komen te staan. Zeer nette monteurs en overleg tijdens het werk. Kortom: dikke 10!

Zeer goede service, duidelijke informatie, makkelijk bereikbaar

Ons oriënterend gesprek verliep goed. Duidelijke informatie. Hierna akkoord gegaan met de offerte en een schouw laten uitvoeren. Het plaatsen van de zonnepanelen verliep vlekkeloos. Monteurs werken leuk samen en werken ook netjes. Na installatie wordt er direct energie opgewekt en kan er binnen 1 of 2 werkdagen worden meegekeken via de app. BeSolar is makkelijk en goed bereikbaar voor vragen, niet alleen voorafgaand aan installatie, maar zeker ook na installatie panelen en inloggen/activeren van de app. Al met al zeer goede service!

Fijne dienstverlening

Wij zijn erg fijn geholpen door het personeel op de locatie Pijnacker. Goede uitleg en aan de planning gehouden met leveren. Ook de plaatsing is netjes en goed verlopen. Wij zijn zeer tevreden!

Professioneel, vriendelijk, mooi product en prima prijs.

Mooi product, goed gemonteerd. Prima prijs. Vriendelijke en professionele installateurs.

uitstekend werk en van begin tot het eind goed begeleid

werd netjes werk afgeleverd, binnen 2 1/2 uur waren ze klaar (5 mensen), ook heel fijn dat er een winkel is om alles van te voren te zien.

De installatie is zeer goed verlopen

De installatie is goed verlopen, kundige installateurs

Helemaal top

Super service van begin tot eind en verder zelfs na verkoop. Jeroen harstikke bedankt.

top team

goede ervaring met BESOLAR , van begin tot eind goede werk geleverd, een echte aanrader. vakkundig personeel.

Heel erg goed

Zowel mijn bezoek aan de BeSolar winkel in Hellevoetsluis, als de installatie van het gehle systeem op de afgesproken datum, 13 febr. j.l, verliep soepel. De installateurs waren er op de afgsproken tijd (11.00 uur) en waren om 13.00 uur weer vertrokken, en lalles werket naar behoren. ook werd ik uitstekend geholpen en voorgelicht door de heer Dualleh Abdulrahman op de locatie te Hellevoetsluis. De alhehele ervaring is dus gewoon heel prima.

Goed geholpen bij de informatie vooraf, de offerte, de inspectie, de installatie en de nazorg.

Van de informatie over t/m de installatie van het zonne-energie-opwekkingssysteem prima verzorgd!

Vanaf onze eerste kennismaking met de BeSolar Store te Zoetermeer tot en met de informatieverstrekking na afloop van de oplevering van de zonnepanelen zijn wij zeer tevreden geweest. De communicatie met onze contactpersoon bij de BeSolar Store verliep goed en snel, net als de installatie van de zonnepanelen door het vakkundige en vrolijke team 5.

Vriendelijke mensen en zeer vak bekwaam

De mensen van BESolar werken netjes en zijn ervaren met het leggen en installeren van de zonnepanelen en de omvormer. Als ik nog meer zonnepanelen zou bestellen ga ik weer naar BESolar.

Prima ervaring met BeSolar

Vanaf eerste contact tot en met installatie zonnepanelen prima ervaringen met BeSolar gehad. Duidelijke afspraken die goed worden nagekomen.

Ik ben tevreden.

Fijn contact met David. Duidelijke uitleg van de diverse mogelijkheden. Je kan altijd met vragen bij hem terecht. Worden goed beantwoord. Snelle reactie (en afspraak) na melding dat paneel op dakkapel niet goed ligt.

Netjes gewerkt

Netjes afgeleverd alleen als ze een storing hebben dan wil het personeel niet wachten tot het opgelost is dat vind ik jammer

Hartstikke tevreden met contact en de service

We zijn heel blij met de installatie. Dankzij vakkundig en uitgebreid advies van onze BeSolar adviseur Dualleh Abdulrahman, we hebben best passende zonnepanelen uitgekozen. De installatie verliep ook snel en heel netjes. Hartstikke bedankt!

Zonnepanelen en airco laten plaatsen. Aardige, nette monteurs en fijne verkoper. Goede bereikbaarheid. Communicatie was uitstekend. Besolar is een absolute aanrader.

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!