Een gouden "i", waar net het puntje er op miste.
Echt een zeer fijne ervaring met de verkoper van locatie Hellevoetsluis, dhr. Dualleh Abdulrahman. De beste reclame die BeSolar kan hebben. Een rustig en relaxed persoon, die je warm welkom heet, geduld heeft, je zeer goed en netjes te woord staat en je kundig begeleid naar je wens. Hij is niet zo'n verkoper die enkel jaagt op het zo snel mogelijk verkopen. Integendeel; het is een verademing om te zien dat hij begrijpt dat je als klant je op je gemak moet voelen en je de tijd geeft om ook jezelf te overtuigen dat je het juiste pakket en prijsverhouding kiest. Het is een beetje een huiskamergevoel met een scherpe prijs. Top!
Over het installatieteam kan ik ook enkel zeer tevreden zijn; vakkundig, netjes, geen dakpan gebroken, geen schade en zo snel dat je amper tijd hebt om ze een 2e bakkie aan te bieden. Betrof 11 panelen en een omvormer. Werkt als een zonnetje en ter plaatse al toegevoegd op een werkende Solaredge app.
Helaas ging het verkrijgen van het SZGE-certificaat met een kleine hobbel. Mijn gegevens vanuit hoofdkantoor BeSolar bleken niet bekent te zijn bij betreffende instantie. Kan gebeuren, maar dit duurde met 2 maanden langer dan gewenst, ondanks mijn mails, bezoekjes en belletjes. Na een stevige mail met mijn ongenoegen hierover werd ik overigens netjes met gemeende persoonlijke excuses gebeld door een verantwoordelijke. De dag erna was het geregeld. Tip; lever dit certificaat gewoon standaard vanuit BeSolar aan de klant. Is administratief een fluitje van een cent en het rond alles af.
Kortom; verkoper Dualleh Abdulrahman een 10, installatieteam een 10 en hoofdkantoor een 7, wat gemiddeld voor een 9 zorgt.