Gewoon goed. Deskundig en vriendelijk personeel

Prima geholpen door een goed team van BeSolar.

Alle afspraken correct nagekomen, alles prima aangelegd.

Heel plezierig om eerst persoonlijk contact te hebben. Verschillende varianten van de aanleg met inschatting van de opbrengst werden desgevraagd aangedragen en besproken. De hele planning ging volgens plan en aanpassingen gingen in goed overleg. Alles staat er goed bij en werkt. Nu nog de zon!

Compleet

Ik werd vooraf goed geinformeerd over de mogelijkheden mbt welke en hoeveel zonnepanelen . Ook werd de procedure besproken Bij het schouwen werd ook duidelijk besproken welke opties er waren tav het plaatsen Bij het plaatsen werd opnieuw met mij doorgenomen wat er besproken was , maar ook andere opties (in dit geval positie van de panelen) Aandachtspunten Bij mijn eerste contact werd ik tot 3 keer teruggebeld omdat men toch nog iets Wilde bespreken. Ook bij het follow up gesprek wist men eigenlijk niet zo goed waar ik voor belde. De dag van plaatsing was een regenachtige dag. Hierbij zijn op mijn net gevervde witte muren en deuren zwarte vlekken achter gelaten

Uitstekende behandeling en levering

Zowel bij de offerte maken als begeleiding en levering was er helemaal niets op aan te merken. Hoor wel eens andere verhalen over andere leveranciers, maar dit ging van een leie dakje!!

keurig personeel ,netjes gewerkt .

keurig personeel ,netjes gewerkt

Alles uitgepraat en ben nu weer tevreden

Krijg er nu nog twee zonnepanelen bij en ben zeer tevreden hoe alles alsnog is opgelost

Goed geregeld !

Alles ging zoals verwacht

Veel expertise. Goed advies

Tevreden

Tevreden

Ze zouden er tussen 11 en 13 uur komen. Dit werd 13.45 uur een belletje zou ik fijn gevonden hebben dat het wat later werd. Alles netjes geïnstalleerd helaas was de elektricien ziek naar huis gegaan en kon het 2 weken later afgemaakt worden.. Nu gaan we van de zonnepanelen genieten

Goed geholpen,ook toen het even niet meezat.

Prima !!

Geweldig bedrijf

Dit bedrijf doet wat het beloofd.

tot volle tevredenheid

Goede hulp en advies door de heer Dualleh Abdulrahman. En vriendelijke monteurs.

Prima service. Snel en duidelijk geholpen in de winkel in Pijnacker. Afspraak voor schouw en plaatsing snel gemaakt. Binnen twee uur waren de panelen geplaatst. Klein minpuntje, twee dakpannen gesneuveld. Kan gebeuren.

Professioneel en klantgericht

Ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, de professionele en klantgerichte instelling van de monteurs en de plezierige ondersteuning door zowel de besolar store Zoetermeer en het hoofdkantoor.

Zeer tevreden...

Topservice van begin tot eind!

Zeer tereden

Goede uitleg en duidelijke offerte. Net en vertrouwd personeel. Goede nazorg, telefonische navraag hoe het is gegaan. Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn dus erg tevreden dat we met Besolar in zee zijn gegaan. Positief, betalen achteraf en geen aanbetaling vooraf.

Zeer tevreden!

Goede service, snel geplaatst.

Zeer goed bevallen, alles was duidelijk en de installatie is perfect verlopen.

Van offerte tot installatie is alles goed verlopen. Ondanks het slechte weer op het moment van installatie hebben de heren van besolar alles netjes gedaan en ook alles netjes achter gelaten.

Van offerte tot levering goed en snel gecommuniceerd. Plaatsing zeer netjes gedaan

Vriendelijke mensen Snelle reactie en service Heb jullie aanbevolen bij al mijn bekenden Ook bij eigenhuis heb ik jullie doorgegeven

Goede Service. goede aflevering

Gewoon goed/

Een meedenkend bedrijf!

Heel blij met mijn zonnepanelen! Besolar is een kundig bedrijf dat de zonnepanelen netjes op mijn dak heeft geïnstalleerd. De heren die dit kwamen doen waren zeer behendig en vlug in hun werk. Ook het contact met de planning was prettig: er werd van te voren goed meegedacht en meegekeken in wat voor mij de meest prettige oplossing was.

Subliem

Zeer tevreden over het plaatsen van de panelen. Ook in de winkel in Naaldwijk prettig geholpen door Carl van Adrichem. Dirk Maassluis

Prima service en begeleiding

3 monteurs hebben 11 zonnepanelen in 2,5 uur gemonteerd en aangesloten. Uitleg van het systeem en werken met de app was duidelijk. Alles netjes achter gelaten: heel tevredenheid

Helemaal super.

Monteurs volgens afspraak op tijd. Goed team goede samenwerking netjes en vlot. Na oplevering meer dan voldoende uitleg. Er wordt niet moeilijk gedaan over iets extra te moeten doen. Ploeg 8 dikke pluim van ons

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!