Goede ervaring, alles volgens afspraak

Keurige uitleg van te voren, vriendelijke benadering, keurig geplaatst en afgewerkt en uitgelegd

Goed en fijn bedrijf met super personeel

Doet en levert wat ze beloven, goede voorlichting en duidelijke offerte. Alleen miscommunicatie met, indien aansluiten panelen op zolder met wasmachine wandcontactdoos, er niemand in de meterkast moet zijn en dus niet leeggemaakt hoeft te worden. R. v. G. Maasland

Goed advies, keurige installatie

Vóór opdracht goed advies! Installateurs waren drie jonge gasten. Werkte snel en, ik heb er geen verstand van, ook nog efficiënt samen. Waren in twee uur klaar. Daar, waar alles en iedereen gestoord is geworden in deze wereld, troffen wij drie keurige nette en vooral beleefde jongens aan. Dit tref je niet vaak meer aan! Panelen leveren wel weinig energie, maar de zon heeft ook nog niet geschenen. Komt de komende maanden helemaal goed........ Ook voor jou zal de zon gaan schijnen....(zou een mooi nummer zijn van Jan Smit).

Top: uitstekend werk geleverd

Prima geholpen van offerte tot installatie. Goed advies en uitvoering. Snelle plaatsing van 9 panelen in 2 uur door goed op elkaar ingespeeld team. App werkt prima en correcte afhandeling, inclusief BTW teruggave traject. Kortom: zeer prettige ervaring en van harte aanbevolen.

Helemaal top!

Geweldig geholpen door Rayner! Altijd bereikbaar, super behulpzaam, kon alles heel goed uitleggen en alles is perfect geregeld.

Goed geholpen vanaf de offerte tot aan het plaatsen van de zonnepanelen.

Goed en snel

Voortraject is prima in orde bij ze snelle montage 12 panelen in 2 uur en de App werkt uitstekend

Prima service en uitleg.

Professionals in zonnepanelen

Be solar heeft ons zeer goed geholpen in het kiezen van de juiste panelen. Hierbij verliep de communicatie via mail of telefoon uitstekend waarbij Be solar zeer snel reageert. Ook tijdens de plaatsing werkt het team veilig en snel waarbij de panelen keurig zijn neergelegd en een duidelijke uitleg volgde. Tevens wordt er goed rekening gehouden met de wensen van de klant en dit resulteerde in een zeer scherpe offerte. Ik zou Be solar zeer aanbevelen als u kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Zeer netjes geholpen. Afspraken netjes na gekomen en altijd op tijd. Het plaatsen van de installatie ook goed en snel geleverd.

In de winkel goed geholpen en het plaatsen van de airco + zonnepanelen ging zeer soepel in goed overleg .

Top snel netjes

Prettige ervaring met BeSolar Pijnacker

Ik heb het contact met BeSolar als zeer prettig ervaren. Ik zou hen zeker aanbevelen aan vrienden/familie. Ook telefonisch zeer behulpzaam.

Prima geregeld vanaf eerste contact

Prima intakegesprek, verdere informatie voorziening voor plaatsing. Apart dat montageproef ineens verdwenen was zonder enige uitleg

Prettig en professioneel bedrijf

Prettig en professioneel bedrijf

betrouwbaar

alles prima afgehandeld en gemonteerd , bereikbaar als je nog vragen hebt achteraf vind ik zelf wel groot pluspunt en belangrijk.

Alles naar wens en belofte

Sympathieke mensen, goed advies en alle vertrouwen waard.

Leuke aardige mensen, werken netjes.

Werken erg netjes en overleggen goed.

Goeie service

Airco werd snel geleverd en geplaatst en werkt goed Zeer kundig personeel

Aanrader

Vanaf moment één goed en snel contact gehad met de binnendienst (Martijn - Schiedam). Plaatsen van de panelen was snel en professioneel gebeurd. Tot op heden zeer tevreden met BeSolar.

Snel en netjes geplaatst

Alles soepel verlopen

Snel, soepel en effectief!

Alles was gedaan zoals afgesproken en op tijd.

Het systeem is netjes geïnstalleerd

Het was een drukke dag, maar aan het einde hadden we een zonnesteek dat werkt en werden onze vragen netjes beantwoord.

Installatie op 5 december met drie monteurs 2 buiten op het dak 1 voor de Elextronika Netjes voorgesteld De hele boel geïnstalleerd heb er weinig van gemerkt 3 uurtjes denk ik met in regelen erbij Helemaal goed Prima monteurs Met vriendelijke Groet Kees van leeuwen

Snel reageren goede service

Zeer tevreden reageren snel Telefonisch veel contact met de winkel Goede uitleg offerte snel ontvangen Zonnepanelen geplaatst door vriendelijke monteurs waren zeer kundig We zijn erg tevreden

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!