Fantastisch

Vrijdag 18-11 onze 9 panelen laten plaatsen en kan niet anders zeggen dat het allemaal prima verlopen is ! Team van 4 man waarvan 2 het dak opgingen en 2 met de kabels aan de slag gingen en na 2 uur was alles klaar opgeruimd en werkend , precies hetgeen wat je wil.

Prima ervaring met Besolar

Snelle levering en goede installatie. Heel tevreden met het plaatsen van de zonnepanelen en correct aangesloten.

Doen wat ze beloven!

Communicatie na het aanvaarden van de offerte verloopt prima. De klant wordt op de hoogte gehouden via e-mail over de stavaza. Installatie zelf verliep vlekkeloos. Installateurs waren vriendelijk en gaven goede uitleg over het systeem. Teruggaaf BTW wordt geheel verzorgd door Besolar zelf. Besolar is zeker een aanrader.

Very good and professional, thanks a lot!

They fully delivered what they promised in terms of quality, timing and support. Thank you so much.

Goed werk geleverd.

Harde werkers,goede informatie op vestiging Hellevoetsluis.

Prima dienstverlening

Fijn contact en geleverd zoals afgesproken

1 ster voor de schouwer en 6 sterren voor de monteurs

In de winkel zijn we netjes en goed geholpen. Duidelijke offerte. 16 oktober zouden bij ons de zonnepanelen geplaatst worden. De schouwer was hiervoor op het dak komen kijken of eea zou gaan passen. Geen probleem volgens hem. Toen de monteurs kwamen, bleek dat de panelen van de buren gedeeltelijk op ons dak lagen. Beetje jammer. M.i. had de schouwer dit moeten zien. De monteurs hebben alles zo veel mogelijk in orde gemaakt, zodat als de panelen van de buren verplaatst zouden zijn, onze panelen er vrij snel op zouden liggen. Dit hebben zij uireindelijk op 28 november heel goed gedaan. Jammer dat we nu 6 weken zon hebben gemist en dat het ons een vakantiedag heeft gekost. Ik beveel Be Solar zeker aan, mits de schouwer zijn werk goed doet.

Zeer klantvriendelijk en goede service

Altijd vriendelijk te woord gestaan. Service gericht en meedenkend.

Snelle plaatsing Benaderbare contactpersoon , snelle reactie bij vragen. Top!

Superbedrijf, ik zou het zeker aanraden

Als je een uitstekende, no nonsens service wilt waarbij de panelen snel en vakkundig op je dak liggen, zou ik dit bedrijf zeker aanraden. Vooral de snelheid en goede bereikbaarheid waren erg prettig.

Uitermate tevreden, perfecte en snelle service!

Vanaf het begin bij het maken van de offerte in de vestiging Naaldwijk, het maken van de afspraken voor o.a. het schouwen en het plaatsen van de zonnepanelen tot en met de eindafwerking met de diverse mailtjes na het plaatsen verliep keurig, perfect en snel. Ook op de dag van het plaatsen waarbij er 3 monteurs aan het werk gaan was super snel geregeld en keurig afgewerkt.

Uitmuntend!

Prima bedrijf met fijne vlotte meedenkende medewerkers. Vanaf het begin t/m het einde heb ik als prettig ervaren. Nadat de installatie is voltooid, wordt er enkele dagen later nog een soort van eindgesprek gevoerd. In dit gesprek wordt gevraagd of alles naar wens is verlopen en of er nog eventueel wat vragen zijn. Nog wat pluspunten zijn: - Verhouding kwaliteit&prijs - Heldere uitleg - Service btw-teruggave - Geen kleine lettertjes onder het gras;-) Minpunten - Mijn ervaring geen minpunt. Kortom durf ik dit bedrijf bij een ieder die zonnepanelen wil aanschaffen, hartelijk aan te bevelen! Zonnige groet, Fam. Latué

Goede afspraken

Geleverd op de dag van afspraak. Netjes door monteurs gedaan en schoon achter gelaten

Professioneel bedrijf

Maken verwachtingen waar. Plaatsing super netjes verlopen. Bij vragen goed bereikbaar en behulpzaam.

van offerte opstellen tot en met installatie niets op aan te merken !

De manier van mee denken bij het opstellen van de offerte gaf ons meteen al een goed gevoel. Dit werd bevestigd tijdens het verdere proces duidelijke uitleg en begeleiding. Afspraken werden prima nagekomen en de installatie ging perfect.monteurs werkten netjes en schoon.al met al een prima ervaring. Top bedrijf!

Keurige uitleg, afspraken en plaatsing van de zonnepanelen en bijbehorende zaken.

Mijn ontmoeting met Wishaal was meteen al open en hartelijk. Kreeg goede en uitgebreide uitleg en een goed plan voorgelegd. Ook na de plaatsing nog het één en ander kunnen vragen om uit te zoeken. De plaatsing van de panelen kon eerder dan afgesproken en is netjes en vlot uitgevoerd door aardige, beleefde jongelui. Ben heel tevreden over de gang van zaken.

Uitstekende service. Vanaf begin heldere communicatie, goede prijs. Dat de panelen zeer snel geplaatst konden worden. Er zou nog extra kosten komen voor een lift. Besolar heeft deze kosten voor hun rekening genomen. Het plaatsen verliep snel en zeer netjes. Erg goed team. Kortom , we zijn super tevreden!!

6 weken na accepteren van offerte zijn de panelen al geplaatst. 8 stuks en binnen 3 uur alles werkend. Hulpmails, om alle verdere afwikkelingen te kunnen doen, zoals aanmelden bij stroomleverancier, retour vragen BTW etc, waren zeer duidelijk. Eventuele vragen die ik nog had zijn direct beantwoord via telefoon of mails. Aftersale dus ook zeer goed verzorgd. Met andere woorden niets dan lof, geweldig.

Fantastisch!

Heerlijk dat je in een fysieke winkel advies kan krijgen! Duidelijke uitleg, simpele offerte en een goede prijs. Snel een afspraak voor de schouw van t dak, de meneer die daar voor kwam was kundig, snel en vriendelijk De hoofdschakelaar die geplaatst moest worden werd helemaal voor ons geregeld inclusief afspraak. ook een kundig bedrijf dat samenwerkt met BeSolar Plaatsen van de zonnepanelen was ook zo gedaan, mannen die kwamen plaatsen ook kundig, snel en vriendelijk. Iedereen heeft alles keurig achtergelaten. Nu maar wachten op de Zon

zeer tevreden !

We hebben deze maandag 12 zonnepanelen laten plaatsen door BeSolar in Schiedam. Ze kwamen als beste uit de bus na een goed vergelijk van diverse aanbieders. Daarnaast werden we ook netjes geadviseerd in de winkel. Wel zo fijn als je even iemand "live" kunt spreken en de panelen en omvormer kan zien. Uiteindelijk nog behoorlijk snel na bestelling geplaatst gezien de drukte. Montage ging zeer snel (2 uurtjes werk) en vakkundig. Een uurtje na de plaatsing konden we de app al gebruiken. BTW teruggave wordt door BeSolar geregeld. Ik zou BeSolar zeker aanbevelen!

Van sommige bedrijven word je blij, BeSolar is z'n bedrijf

Wat dit bedrijf zo goed maakt is de professionaliteit. Deskundig, vriendelijk en vakbekwaam, zowel bij aankoop als bij de installatie. Vragen die er na de installatie nog zijn worden behulpzaam behandeld. Wij zijn heel tevreden en zien op de gebruikers app inmiddels de goede prestaties van onze zonnepanelen. BeSolar is een aanrader.

Prettige ervaring met BeSolar

Ik heb het contact met BeSolar als zeer prettig ervaren. Ik zou hen zeker aanbevelen aan vrienden/familie.

Helemaal tevreden van start tot nazorg

Ik ben helemaal tevreden over het gehele proces, vanaf het moment van mijn aanvraag voor mogelijkheden en kosten, de.plaatsing van de panelen en ook het contant erna. Ik had veel vragen en deze werden allemaal voor mij begrijpelijk beantwoord, tijdens de schouwing werd alles uitgelegd en er waren tijdens het plaatsen dus ook geen onverwachte problemen (en in mijn geval, ook geen gebroken dakpannen). Ook de hulp bij het aanmelden bij de energie leverancier en de BTW teruggave maken het heel proces erg gemakkelijk. Ik raad BeSolar dus ook absoluut aan!

We zijn zeer tevreden over het plaatsen en aansluiten.

Ze hebben netjes en vlot gewerkt. We hebben ook een goede uitleg gekregen. We gaan jullie zeker aanbevelen.

Duidelijk en snel

Helder gesprek gehad in de winkel, en wegens het snel kunnen leveren maar meteen de knoop doorgehakt. Er is wel een fout gemaakt tijdens de schouw waardoor we last minute nog een andere keuze moesten maken, maar dat is ook prima opgelost. Installatie heeft 1,5 uur geduurt en het logt er mooi bij! App werkt ook prima.

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!