Top bevallen!

Vanaf het begin zijn we goed meegenomen in het reilen en zeilen vwb de aanschaf en het plaatsen van zonnepanelen. Overzichtelijke offerte, medewerkers die de moeite nemen het e.e.a uit te leggen, schouw van de woning die netjes verliep en dan het daadwerkelijk plaatsen van de panelen. Dit werd gedaan door een aantal zeer gemotiveerde mannen die dan ook zo klaar waren met de klus. Met deze ervaring zou ik zeker weer in zee gaan met BeSolar.

Behulpzaam en vriendelijke medewerkers

Een prettige ervaring bij het contact van af het eerste gesprek tot de werkzaamheden.Vriendelijke medewerkers.

Best . . . Beter . . Peter Bos

Geachte heer Bos (beste Peter) - en collega! Heel veel dank voor de geweldige adviezen, service en levering van de zonnepanelen. Binnen 3 maanden alles gerealiseerd! Plaatsing panelen ging heel erg snel; eigenlijk te snel. De monteurs waren weg voordat ik de werking eigenlijk goed begreep. Leeftijd? Even naar de winkel in Pijnacker . . . . koffie en een geweldige uitleg en begeleiding. Ik zou zeggen tegen iedereen: koop lokaal! Nogmaals dank. F.V.

Snel met alles

Snel een offerte, snel een schouw en ook snel geleverd en gelegd. Alles is verlopen volgens afspraak. Wij zijn erg tevreden.

zeer snel en betrouwbaar bedrijf

ondanks de drukke periode in deze branche is de levering en installatie snel gegaan. ook de installatie was in no time gedaan.

Overtrof mijn verwachting

Zeer duidelijke online communicatie vooraf en ervaren monteurs die uitstekend op elkaar zijn ingespeeld en op juiste tijden afspraken nakomen. Geen overlast en probleemloos opgeleverd. Online aftersales met goede instructies voor installatie gebruikersapp en BTW teruggave. Een aanrader.

BeSolar geeft duidelijke informatie Afspraken zijn duidelijk en worden goed nagekomen Altijd keurig te woord gestaan bij welke vraag dan ook.

Echte goede winkel in berkel en roderijs goede advies en een glim laach werkoper

Echte gode winkel in berkel goede werkoper en echt goede instalatoe team nr6 top

Vanaf begin tot eind zeer goed

Afspraak is afspraak. Goed geholpen . Keurige monteurs. Nazorg uitstekend door Peter en zijn team

Snel geplaatst, goede service

Ondanks dat er zieken waren 's morgens zijn onze panelen toch de geplande dag geplaatst. Dit ging snel en vakkundig, kortom top !

heel positief

van eerste contact met offerte maken, daarna de schouw en uiteindelijk de installatie van de panelen hebben wij als heel positief mogen ervaren, alles keurig en netjes geinstalleerd. Een echte aanrader voor toekomstige klanten.

Top bedrijf

Onze ervaring is echt heel goed. Alles goed geregeld binnen 10 weken zijn onze panelen geplaatst. Binnen 3 uurtjes lagen ze op het dak en waren ze aangesloten. Ook papieren voor btw teruggaaf snel geregeld. Kortom top. Laat die zo’n maar komen Bedankt Be Solar

Snelle, goede installatie. Alles werkt.

Snelle, goede installatie. Alles werkt prima.

Goede service en vakkundige installatie. Helemaal top.

Na twee adviesgesprekken met andere leveranciers ben ik de BeSolar winkel binnengestapt en ben daar naar volle tevredenheid geïnformeerd en vervolgens de offerte geaccepteerd. Tijdens de schouw, bleek mijn meterkast niet op orde te zijn, hierna kon ik eenvoudig de offerte laten aanpassen. Een paar weten later zijn de zonnepanelen en omvormers en vakkundig geïnstalleerd.

Snel, professioneel, vriendelijk en mijn inziens vakbekwaam.

Het leg plan paste niet optimaal, er werd direct overlegt met mij wat de beste oplossing was en of ik bij die oplossing nog wensen had. Daarna is het karwei supersnel gedaan naar alle tevredenheid. Hulde voor dit team

Het hele proces duidelijk, snelle plaatsing en goede service

Nette monteurs, snelle plaatsing, netjes afgewerkt

Snel, Flexibel en Goed!

Via een vriend bij BeSolar Zoetermeer terecht gekomen; die was erg enthousiast en omdat wij al een tijdje aan het rondkijken waren...gelijk naar de winkel gereden. Daar zijn we zeer goed geholpen; liep zelfs wat uit maar medewerker nam alle tijd voor ons...... het aanbod was goed. Dus getekend. De schouw kon al heel snel erna ingepland worden. Degene die de schouw kwam doen was ook zeer vakkundig. Hij gaf ook aan dat dakkapel (waar ook één paneel op zou komen) onderhoud nodig had. Dat was ook zo. Helaas was dat zo ernstig dat afspraak met BeSolar twee keer verzet moest worden. Maar BeSolar was zeer meedenkend en heel relaxt. Op de dag van installatie kwamen er vier nette, vriendelijke mannen die duidelijk kwamen om te werken en niet om koffie te drinken. Ze namen het nog wel aan maar gingen direct aan de slag en werkten goed door. Twee uur en een kwartier na aankomst lag alles er op. Zeer netjes gewerkt, nergens schade en alles opgeruimd. De elektricien heeft alles in de meterkast zeer keurig weggewerkt, inclusief de omvormer. Daarnaast heeft hij alles goed uitgelegd hoe het werkte en welke vervolgstappen er nog zouden volgen (zoals aanmelden van zonnepanelen en installeren van de app). Uiteraard nu elke dag op de app kijken hoeveel opgewekt en verdiend. Spijt?.........natuurlijk. We hadden al veel eerder naar BeSolar moeten gaan :-)

Professioneel en ervaren bedrijf tegen goede prijs!

Wij hebben 9 panelen met Enphase Microconverters laten leggen. Goed advies online gekregen, maar ook nog een fijn aanvullend gesprek (met Kosta) in de winkel gehad. Fijn dat dat ook gewoon kan zodat je ook even kunt voelen wat je krijgt en zien met wie je uiteindelijk te maken hebt. De installatie ging echt heel vlot, zonder enige schade. De afwikkeling en aftercare gaat ook zeer vlot. Aanrader dus! Als je van plan bent om zonnepanelen aan te schaffen, loop gewoon eens een BeSolar shop binnen!

Alles voor 95% goed verlopen

Eén min puntje afspraken worden niet allemaal nagekomen

Vakkundige mensen

Vanaf het eerste moment dat we binnen kwamen heb ik een goed gevoel gekregen en merkten we dat ze exact weten waar ze het over hebben. Ook de aftersale is erg goed. We hadden nog wat vragen en werden perfect en adequaat geholpen.

Deskundige en professionele medewerkers

In september zonnepanelen besteld, begin november geplaatst. Alles werkt goed, gebruiksvriendelijke app en goede, duidelijke communicatie

Hele goede ervaringen met BeSolar Pijnacker en met name met Rayner Matthyssen

We zijn heel er snel, vlot en vakkundig geholpen door BeSolar (de medewerker waar we mee te maken hadden heette Rayner Matthyssen). Hij wist op al onze vragen een goed en bevredigend antwoord en dat gaf ons een goed gevoel. Er kon snel een compleet werkende installatie opgeleverd worden door BeSolar.

Voldeed helemaal aan onze verwachting

De offerte was netjes en eerlijk. Telefonisch contact erg vriendelijk. De panelen zijn op vakkundige wijze neergelegd zoals afgesproken. Afwerking was top.

Fijn geholpen in de winkel waar je ook de verschillende types kon bekijken. Goed advies gekregen. Snelle levering en super aardige mannen die de zonnepanelen kwamen installeren.

Komt afspraken na en snel geleverd

Verkennend gesprek was heel fijn in de winkel met alle materialen zichtbaar. Je hebt hierdoor gelijk een goed beeld van wat er geïnstalleerd gaat worden. Inmeten werd vlot erop ingepland door iemand die goed mee dacht met je. Op de dag van plaatsen was het zo gebeurd. Bij installeren bleek er een apparaat een piep te geven in een hoge frequentie en binnen 2 dagen werd dat snel verhopen. De after service is dus ook goed. Tot nu toe heel tevreden. Ze liggen er nu een maand op. Levertijd was ook snel, in augustus langs geweest en half oktober lagen ze erop

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!