Goede spullen, super nette installatie

Goede spullen, en de installatie was super netjes. Aangekondigd wanneer ze langskwamen, ze waren er netjes en op tijd. Werk is netjes en opgeruimd opgeleverd

Snelle levering en prima service

Er zat een korte periode tussen het moment van accepteren van de offerte en het leggen van de zonnepanelen. Dat is in deze tijd opmerkelijk. Prima geholpen in de winkel. Ook tevreden over wijze van installatie. Ik mistte nog wel informatie over installeren app; dat heb ik zelf uit moeten zoeken.

De monteurs van Besolar hebben netjes en vakkundig gewerkt. Prima uitleg over het systeem gekregen.

Super snel geholpen

Ben in Naaldwijk bij de BeSolar shop geweest. En perfect geholpen door Karl. Alles is volgens afspraak geïnstalleerd en dit ging perfect ze kwamen met 5 man en binnen 3 uur lag alles op mijn dak. Ik heb maar 1,5 maand hoeven wachten dus ben ook super snel geholpen. Bedankt ik ben er blij mee.

Hufterige behandeling

In de aanloop nar de plaatsing al wat dingen die niet soepel liepen, maar op een of andere manier wel geregeld werden. Echter moest nog 1 paneel worden na geleverd en daar loopt het totaal mis. Er werd totaal niet meer op onze mails en telefoontjes gereageerd, totdat we uiteindelijk een ingebrekestelling stuurden. Toen hing medewerker binnen 5 minuten aan de lijn de schijnheilige onschuld uit te hangen. Het beleid is: traineren, draaien, uitstellen en naar anderen wijzen. Intussen is er nog steeds niks gebeurd en hebben we wel een montageset plat dak betaald voor een paneel dat niet geplaatst is. Terugkijkend zou ik niet met deze partij in zee gegaan zijn.

Snel geleverd en reageren snel

Snel geleverd en reageren snel

Super!

We zijn super goed geholpen door Jordy. Jordy (en team) bedankt voor de uitstekende service. Ik zou BeSolar zeker aanbevelen.

Mooie zonnepanelen en voorspoedige installatie

Besolar kon op vrij korte termijn zonnepanelen plaatsen. Besolar was niet de goedkoopste aanbieder. Verder is het installeren prima verlopen. Tot nog toe hebben de opbrengsten van de zonnepanelen onze verwachtingen overtroffen.

Top!

Van offerte tot installatie loopt alles op rolletjes. Als een geoliede machine. Er was even een probleempje bij installatie met de kruipruimte waarin isolatiekorrels liggen. Daar mogen ze niet in ivm. veiligheid maar dat is door een ander traject te kiezen naar de meterkast (in het midden van het huis!) goed opgelost. Niets dan lof voor BeSolar.

Van het begin tot het eind goed geïnformeerd en toezeggingen waar ge maakt

Bij ons eerste bezoek aan de Besolar winkel in Hellevoetsluis werden wij zeer goed geïnformeerd over de verschillende omvormers en zonnepanelen. Ook het legplan werd goed uitgelegd en kon ook makkelijk aan onze wensen aangepast worden. Prijs en kwaliteit van de aangeboden panelen en omvormers klopte. Na het geven van de opdracht werd er zeer snel gereageerd om een afspraak te maken voor de schouw. Na de schouw kregen wij binnen het uur een telefoontje wanneer ze de zonnepanelen en omvormer kwamen plaatsen. Deze afspraak kwamen ze uitstekend na. De montage van de panelen werd vakkundig gedaan en ook het elektrisch aansluiten gebeurde zeer goed. Ook de afhandeling van de B.T.W. teruggave is snel in gang gezet. Ook het certificaat was snel in ons bezit. Eigenlijk is alles wat ons beloofd is waar gemaakt. Besolar is zeker een aanrader

Top Team

Persoonlijk contact. Offerte naar wens. Schouw vooraf zeer nuttig. Levering volgens afspraak. Snelle en vakkundige installatie. Hulde voor Team5 van Kosta.

Vakmannen

Goede en snelle service, Montage ploeg ook super gasten duidelijke communicatie en vakwerk.

Perfecte service

Vanaf het allereerste contact met BeSolar in Schiedam (Kosta van der Bij) ben ik zeer prettig en vakkundig te woord gestaan en geadviseerd. Afspraken zijn nagekomen en bij afwijkingen ben ik bijtijds geinformeerd kortom alles wat je mag verwachten van een zichzelf serieus nemend bedrijf.

Zeer tevreden!!

Van offerte tot plaatsing. Professioneel, duidelijk en niet te beroerd om het nog een keer uitleggen/aan te vullen. Dank voor de uitstekende service en plaatsing.

snelle montage!

Zeer snelle montage. Keurige medewerkers, ook aan de telefoon. Niks mis mee!

Uit de kunst

Snel reagerend op aanvraag informatie. Vervolgens snelle offerte en aanpassingen. Duidelijke afspraak m.b.t. schouw en prima en realitief snelle plaatsing van panelen. Petje af.

Prima bedrijf en zonnepanelen professioneel geïnstalleerd volgens afspraak.

Een groot compliment van ons aan BeSolar. Wij zijn zeer tevreden over hoe het allemaal verlopen is vanaf offerte t/m de uitvoering. Vol bewondering gevolgd hoe de panelen professioneel en snel geplaatst werden. En als enige aannemer het werk uitgevoerd op de afgesproken datum !! Bedankt en we hopen op een mooie opbrengst van onze zonnepanelen.

Top geregeld!

Professioneel bedrijf met vakkundig personeel. Snelle plaatsing, goede uitleg en nazorg. Top bedrijf!

Top geregeld allemaal

Prima ervaring met dit bedrijf. Alles netjes gedaan en goede communicatie vooraf. Altijd bereikbaar en bereid om te helpen.

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Zeer snel geregeld en deskundig en montage perfect.

Klantgerichte service zoals het hoort!

BeSolar was op alle fronten in het contact en de uitvoering een goede partij om mee samen te werken. Ik heb meerdere offertes aangevraagd en geen enkele partij was zo meedenkend en vlot(!) als BeSolar. Alles was bespreekbaar. Na de installatie, die ook sneller ging dan verwacht (11:00 stonden ze op de stoep en om 14:00 was alles klaar) was het voor mij even onduidelijk welke stappen ik moest nemen om de app werkend te krijgen, maar dat konden ze me in 1 telefoontje helder uitleggen. Alles bij elkaar zijn we dik tevreden en kan ik ze iedereen aanraden.

Alle afspraken gingen goed .

Álles ging perfect . Het leuke als je de app geactiveerd héb Dat je stroom opwekt een hele leuke ervaring .

top bedrijf

vanaf het 1e kontakt tot na het leggen en de afwikkeling zeer professioneel en deskundige medewerkers . kortom een aanrader voor dit bedrijf.

alles goed gecommuniseerd

Na de schouw van het dak en elek. install. Op 22-9 alles goed geinstalleerd goed uit gelegd en werkten ze netjes en bleek alles prima te werken

Prima werk gedaan in de stromende regen

Een bedrijf dat niet afbelt bij slecht weer. Afspraak is afspraak, ondanks slecht weer

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!