Professioneel, fijne communicatie en snelle levering
Via famile bij BeSolar terechtgekomen en het voelde meteen goed. In juni zijn we in de winkel langsgeweest waar we geduldig en vriendelijk te woord gestaan werden. Vervolgens heeft David Kramer ons gedurende het hele proces altijd geduldig, zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan en konden we altijd bij hem terecht voor onze vele vragen, die overigens altijd snel werden beantwoord, telefonisch of per mail. De offerte was duidelijk en scherp geprijsd. Na acceptatie van de offerte was er snel een afspraak gemaakt voor de schouw. Na de schouw bleek dat onze meterkast vervangen moest worden maar hiervoor was de afspraak ook snel gemaakt. Na een vakkundige vervanging van onze meterkast konden de panelen al op 1 september gelegd worden. De 8 panelen werden binnen 2 uur snel en vakkundig geplaatst en aangesloten. Het hele proces heeft bij ons dus nog geen 4 maanden geduurd. Ook na de installatie duidelijke uitleg over teruggave BTW, aanmelding energieleverancier etc. De afdeling service stond ons voor vragen altijd snel en zeer vriendelijk te woord. Voor een ieder die zonnepanelen overweegt raden wij BeSolar zeker aan. Snel, vakkundig, open en eerlijk. Het goede gevoel dat wij aan het begin hadden is absoluut gebleven.