Snel,duidelijk en een eerlijke prijs

Na een aanvraag te hebben ingediend kregen we een telefoontje van ons contactpersoon Victor van de winkel in Berkel en Rodenrijs. Na een duidelijke en een goed advies hebben wij 11 panelen aangeschaft. Na een week werden wij gebeld om een afspraak te maken voor een schouw, welke binnen diezelfde week plaats vond.na deze schouw die door een eigen medew van BeSolar die ook uitleg gaf wat de werkzaamheden in hielden. Diezelfde dag na de schouw werden we al gebeld om een afspraak te maken voor het plaatsen van de zonnepanelen. De afspraak werd gemaakt en na 6 weken stond een team van BeSolar voor de deur. Na 1,5 uur lagen de panelen op ons dak en was de installatie in huis ook klaar en werden de zonnepanelen geactiveerd. Doordat het dit jaar een uitmuntende zomer is hebben wij er nu al veel plezier van. Fam. van Lith Berkel en Rodenrijs

boven verwachting

Er is altijd wel iets aan te merken , maar bij dit proces niet. Offerte was duidelijk met een goede toelichting. De schouw was vakkundig en alle stappen zijn doorgenomen. Conform Schouw is er later geïnstalleerd. 2 uur en 45 minuten heeft dit geduurd. Deze 3 hebben plezier in hun werk en werken nog door ook. Ze hebben toelichting gegeven over de technische punten, geholpen met de aanmelding van de zonnepanelen. Na elk contactmoment werden we gebeld of alles naar tevredenheid was. Klantenservice staat hoog in het vaandel. Wij zijn blij met de panelen!

Snel, netjes en vakkundig

Alles volgens afspraak geregeld, supersnel door een goed op elkaar ingespeeld BeSolar team geplaatst en geïnstalleerd, kortom, een aanrader

Zeer goed bedrijf doet wat ze beloven en prima cervice klant vriendelijk beter kan niet

Goed team en goede samenwerking

Alles is naar wens verlopen.

Het gehele proces van offerte tot oplevering is naar volle tevredenheid verlopen.

Na 2 zeer informatieve gesprekken in de Be Solar winkel Pijnacker, was de keuze voor Be Solar snel gemaakt. Want ze verkopen alleen de allerbeste systemen. De keuze viel op AEG full black 400WP panelen met een solaredge omvormer. De zonnepanelen zijn in augustus 2022 geplaatst en presteren zelfs nog beter dan geoffreerd.

Goed werk

Mannen kwamen op de afgesproken tijd. Gingen gelijk aan de slag en gingen ook tijdens de regen door. 2 deden het dak werk en 1 het electrawerk binnen. Tijd van c.a 2 uur was de klus geklaard. Goed werk afgeleverd. Liggen mooi vlak. Werken netjes.

BeSolar heeft ons netjes te woord gestaan, de planning gevolgd, duidelijke communicatie en de panelen liggen er netjes op en doen het goed. Geen 10 score, want er waren wat schoonheidsfoutjes. De tekening moest toch aangepast worden, 4 dakpannen gingen kapot en een ongelukje met boren. Dat was jammer. Maar over het algemeen zeer tevreden.

Zeer ervaren en kundige mensen

Alles verliep goed en rustig en vooral volgens afspraak, en bij vragen men stond voor ons ten aller tijden klaar.

Zeer professioneel, hoge kwaliteit en een Super Service

Ik heb de totale installatie als zeer professioneel gezien. De monteurs werken netjes en hebben veel kennis van zaken. ook het offerte traject en de vragen vooraf werden goed behandeld. De zonnenpanelen liggen nu al wat weken op dak en het draait zonder problemen. We zijn zeer tevreden met het eind resultaat.

Werkwijze geeft vertrouwen

Van verkoop en schouw tot plaatsing een prettig traject.

goede ervaring

omdat wij onze panelen nog maar kort hebben kan ik niets zeggen over de kwaliteit van deze panelen. wel ben ik zeer te spreken over Victor vdn Bosch, want die heb ik werkelijk gedurende de aanloop van de aanschaf veelvuldig met mijn vragen lastiggevallen. Heel plezierig was dat ik altijd snel contact met hem kreeg en dat geen vraag of verzoek ( het opmaken van verschillende offertes) hem te veel was. Hij reageerde altijd snel en dat gaf mij een plezierig en betrouwbaar gevoel. Zo kwam ik in een gesprek met Victor tot de ontdekking dat wij een andere stoppenkast nodig hadden en Victor informeerde meteen snel of dat kon en hoeveel dat zou gaan kosten. de plaatsing van de stoppenkast gebeurde helemaal super, de monteur en leerling monteur namen goed de tijd om alles veilig en correct aan te sluiten. De plaatsing van de panelen ging zo snel dat je amper met je ogen kan knipperen of alles ligt en hangt op zijn plek. Ook daar werkelijk alle vertrouwen in de correctheid van de plaatsing. de keuzen voor besolar bij mij vooral ingegeven door de fijne service van hun. En ook het feit dat zij zeer snel onze panelen konden leveren, waardoor wij nu al met het mooie weer konden genieten van de opbrengst, speelde mee.

Positieve ervaring met betrouwbare winkel

Vakkundig advies in de winkel, breed assortiment en afspraken werden nagekomen. Al met al een zeer positieve ervaring

Fantastisch geholpen

Vanaf het eerste gesprek tot en met het plaatsen van de zonnepanelen zeer goed geholpen met al mijn vragen. Het eindproduct voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Uitstekend, net werk, Electrien was ziek bij plaatsing , werd de volgende week alsnog aangesloten. Ben tevreden over eigenlijk alles

Betrouwbaar & netjes

Afspraken worden goed nagekomen, installatie netjes aangelegd en schade paneel direct vervangen zonder enige discussie. Heel fijn contact met monteurs en bereid uitleg te geven.

Prima volgens planning en goed uitgevoerd.

Keurig uitgevoerd en alles verliep vlotjes.

Deskundig en goede service

Contact was zeer prettig. Deskundig bedrijf. Zeer tevreden over plaatsing.

Van offerte tot de daadwerkelijke installatie is eigenlijk alles wat is afgesproken nagekomen.

Wij hebben destijds bij diverse partijen een offerte opgevraagd en bij BeSolar was de offerte duidelijk en stemde alles overeen met wat ik zelf kon vinden op het gebied van garanties en installatie uitvoering. Na de goedkeuring van de door BeSolar opgestelde offerte is er keurig een afspraak gemaakt voor de schouw en de daadwerkelijke installatie heeft keurig plaatsgevonden , ruim binnen de aangegeven levertijd. De installatie is door 3 man snel en vakkundig uitgevoerd waarbij er tot op het laatste moment is meegedacht over de locatie van de omvormer en de verdere aansluiting. Om 2 uur in de middag was de installatie al keurig aan het opwekken en is alles naar tevredenheid afgehandeld.

Ze waren er voor het afgesproken tijdstip. Waren met 3 man. Werkte snel. De panelen lagen binnen 2.5 uur op het dak. Daarna nog een duidelijke uitleg gekregen over hoe en wat.

Van begin tot eind helemaal goed

Aanvraag werd snel opgepakt, aanbieding was helder en kwam snel. Ook noodzakelijke aanpassing na schouw ter plaatse weer snel en helder. Proces goed op orde, snel en professioneel geïnstalleerd. Hele traject netjes begeleid door Peter Bos. Top!

Snel gedaan

In een tijd dat er overal problemen zijn rond de levering komt BeSolar alle afspraken na en wel precies op tijd. Ik ben zeer tevreden over het gehele traject van offerte tot installatie.

Zeer goede ervaring

Zowel in het offerte traject als in de uitvoering was alles prima in orde.

Geen spijt van

Info in de winkel van Martijn was helder. Technische schouw netjes uitgelegd. Meterkast netjes vernieuwd. Zonnepanelen volgens plan gelegd. goede service

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!