Duidelijk advies en prima service.

In de winkel in Schiedam kreeg ik passend advies op mijn wensen. de offertes vergeleken en goedgekeurd, levering en installatie sneller dan verwacht. Een prima ervaring met dit bedrijf!

Top bedrijf

Snel contact met mij opgenomen. Snel en duidelijk offerte. Peter was een goed contactpersoon met een duidelijke uitleg. Ook via Whatsapp snel antwoord op vragen. Plaatsing team waren drie vriendelijke heren. Meedenkend en gingen keurig tewerk.

Uitstekend bedrijf,efficient en betrouwbaar

Goede voorlichting in de showroom. Verhoudingsgewijs snelle levering. Snelle en degelijke montage door zeer net personeel. Perfecte hulp bij aanvraag BTW teruggave, aanmelden bij energieleverancier en aanmelden voor app.

Net bedrijf, met meedenkende en oplossing gerichte werknemers

Een bedrijf die snel reageert en goed meedenkt met de mogelijkheden ipv onmogelijkheden, Robbert van de afdeling verkoop denkt mee, antwoord snel en geduldig op alle vragen. Ook toen de persoon die de schouw uitgevoerd had er een puinhoop van had gemaakt met fout advies, berekeningen en mogelijkheden, heeft Robbert dit in overleg met de meedenkende monteurs die het systeem kwamen plaatsen, dit snel en naar tevredenheid opgelost zodat het systeem alsnog snel geplaatst kon worden en nu in gebruik is. Onder aan de lijn dus blij mee en tevreden.

Goed geregeld

Vriendelijke mensen en alles snel en keurig geregeld.

zeer goede ervaring

contact met verkoper Robbert Hoosbeek zeer goed. Het leggen van de panelen ging zeer snel. Ze liggen alleen niet helemaal op het midden van het dak, dat had iets beter gekund.

Snelle en correcte installatie

Om 12.00 uur stapten er 3 vriendelijke mannen bij ons binnen. Na het voorstellen werd verteld wat er ging gebeuren en gingen ze direct aan de slag. Nee, ze hoefden niets te drinken hoewel het een erg hete dag was (30+ graden) later wel, maar toen waren ze al een tijdje bezig ;-) Tijdens de werkzaamheden werd keurig op tijd gemeld, dat de stroom er even af zou gaan. Nadat de werkzaamheden waren gedaan nog wat uitleg gekregen dus we hebben niets dan lof voor alle 3 de mannen. Om 15.00 uur vertrokken ze nadat alles keurig was opgeruimd.

Gezellige verkooppraatjes.... maar daarna.... DRAMA!

In januari 2022 m'n eerste panelen ontvangen van BeSolar. Men was al eerder geweest, maar vrieskou en dus... uitstel. Nieuwe afspraak, maar ondertussen wel een dag thuis moeten blijven, niet heel fijn als je zelfstandige bent en vooral werkt op uur basis. Maar in januari worden de panelen gelegd, ook dit gaat bijna niet door, niet goed ingemeten. De panelen moeten anders komen te liggen op een manier die niet gewenst was, maar je staat voor het blok. Uiteindelijk is de installatie aangelegd met lichte kritiek op de netheid van het elektrisch gedeelte. Nu in juni 2022 opdracht voor extra panelen, communicatie loopt minder vlot nu. Bij opdracht blijkt dat er weer een meerprijs uit de hoge hoed komt. De geoffreerde panelen zijn niet meer voorhanden. Sta ik dan weer voor dat blok, hier was ik al geweest. "handjeklap en ja... doe maar". 25/8 Kwamen ze monteren met daarbij als verzoek 5 panelen tijdelijk te verwijderen ivm reparaties aan de woning. 5 panelen verwijderen en terugplaatsen kost 907 euro!?!?. En je moet het bij BeSolar doen als trekken ze alle garanties in. Dus geen keuze, weer dat blok! Ik ga dit nog wel checken bij SGZE, dit riekt naar afzetting, woekerbedragen en machtsmisbruik. Maar blij want 25/8 extra panelen! ... of..... nee toch niet. Het team arriveert ruim 2 uur te laat en geeft gelijk aan dat het te heet is. Alle begrip voor de mensen! Toch, gisteren was het ook heet en toen hebben ze van BeSolar bij mijn collega wel panelen gelegd. Een dag eerder afbellen had gewoon gekund! Wederom verlies ik een dag inkomsten zonder resultaat, voor de 2e keer. 5 panelen hebben ze wel verwijderd :-) in minder dan 40 minuten met 2 man! In die 40 min. zit ook nog wat praten, bellen, dak bekijken en overleg. 450 euro voor 40 min!?!? Nu wachten op de planning, die vandaag zou bellen, maar helaas. BeSolar onbereikbaar, mail word wel lezen maar geen reactie. Je voelt je als klant totaal machteloos. Ik mag vast weer voor het blok gaan staan :-(

Superfijn bedrijf

Nadat mijn maat had verteld over dit bedrijf ook gelijk een offerte aangevraagd. Hierbij ben ik super vriendelijk geholpen door Peter. Alle contact is via de telefoon gegaan en dat verliep top. Als ik bij bellen geen contact kreeg, werd ik elke keer netjes terug gebeld. Ondanks dat alles via de telefoon is geregeld was er een goed beeld van de situatie thuis. Hierop een passende offerte gekregen waarna er geen onverwachte kosten meer bijkwamen. Zelfs niet toen bleek dat de geoffreerde panelen niet meer leverbaar waren. Al met al TOP!! Ik wil nogmaals Peter bedanken voor zijn klantvriendelijkheid. Zelfs bij extra vragen, (vooral van de vrouw) werd er uitgebreid de tijd genomen deze te beantwoorden.

Vaklui

Mensen kwamen op tijd, beleefd, zeer professioneel , gelijk aan de slag. Geen geloer op mobieltjes, geen kletspraat onderling. Handen uit de mouwen en in no time aangesloten. Geweldig

Betrouwbare top service

Dinsdag zijn de panelen bij ons geplaatst. Kwaliteit voor een scherpe prijs. De monteurs kwamen netjes op tijd, alles schoon achter gelaten. Helder alles uitgekegd hoe alles werkt. Ook wanneer je achteraf vragen hebt krijg je direct antwoord. Ik kan iedereen BeSolar aanbevelen!

Uitstekend geholpen

Vanaf advies, verkoop en installatie uitstekend geholpen. Alles wordt snel en vakkundig geregeld. Klantvriendelijk en goede en snelle communicatie.

Zeer verzorgde monteurs en nette manier van werken.

Nette gemotiveerde monteurs en goed verzorgd werk. Keurig werk geleverd.

very happy with the Service

Specially with Mr. Peter Bos who made himself available for all my questions and made the whole process much easier for an expatriate.

Vlot geregeld.

Snelle installatie. En de zelfde dag nog in de app je opgewekte stroom bekijken. Goed geregeld

Klein opleveringspuntje

Gemeld en snel en volgens de afgesproken tijd uitgevoerd. Was een topteam

Super tevreden!

Snelle levering, goeie communicatie en snelle installatie! Wij zijn erg blij dat we voor BeSolar hebben gekozen!!

Alles was top.

Aanwezig op het afgesproken tijdstip. Voor aanvang van de werkzaamheden alles nog een keer doorgenomen, na de werkzaamheden alles keurig opgeruimd en laten zien wat er is gedaan hierna een duidelijke instructie van de installatie. Netjes, vriendelijk, en vakbekwame personeelsleden.

Prima bedrijf, alles netjes geïnstalleerd volgens afspraak

Deskundig en duidelijk advies, prettige communicatie en konden relatief snel leveren. plaatsing van de panelen verliep ook soepeltjes.

Snel en goed

Goede voorlichting, vlotte acties en snel en deskundig gelegd

Perfecte service van begin tot eind.

Wij hebben in Katwijk 12 zonnepanelen laten plaatsen op ons nieuwe huis. Kwam zomaar via internet bij Besolar terecht . Zonder fysiek in een winkel geweest te zijn met vertrouwen bij Besolar zonnepanelen en zo snel ze er zijn een warmtepomp . Alles super duidelijk. Gesprek, advies , offerte . Keurig volgens plan gelegd en binnen snelle tijd. En bij vragen heel snel en prettig contact . Met Martijn Besolar Schiedam. Iedereen aan te raden. Nu hopen op snelle plaatsing warmtepomp. Maar dat is wachten op levering daarvan. Top!!

Alles prima geregeld

Van het eerste bezoek in de winkel tot en met de installatie op het dak, alles prima en duidelijk voor elkaar. Hulde!

Zeer geschikte gasten en goed op elkaar ingespeeld

Alles bij elkaar is fantastisch Alles correct gecommuniceerd Nogmaals perfect

TOP

Deskundig en aardig team (zowel het plaatsingsteam als contactpersonen)TOP, Duidelijke uitleg en goede service , goede prijs-kwaliteit verhouding, geen extra bijkomende kosten.

Onze ervaring is top geweest van begin bij het aanvragen tot de afhandeling bij onze woning. Er wordt netjes gewerkt en goed uitgelegd hoe alles in zijn werk ging . De afhandeling na het plaatsen was ook top. We werden netjes geholpen . Echt een aanrader.

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!