Vakkundig geinstalleerd, Alles netjes opgeruimd en alle administratie goed geregeld.

goed vanaf de winkel tot op het dak

Goed ingelicht door Peter Bos in de winkel in Pijnacker. Snelle levertijd dus lekker snel op ons dak. Vriendelijke en kundige installateurs. Voor en na de installatie goed op de hoogte gehouden van alles wat je moet weten en nodig hebt. ( via mail ) Service zoals het hoort, wat tegenwoordig soms ver te zoeken is. Van ons een dikke 10.

Zeer tevreden, afspraken worden nagekomen.

Ik ben geadviseerd door Victor van de vestiging Schiedam, goed advies gekregen en alle afspraken zijn nagekomen. Ook de personen die de zonnepanelen kwamen leggen waren netjes en ruim op tijd en alles werd netjes opgeleverd en opgeruimd.. Zeer tevreden en zeker een aanrader.

Laat Besolar uw zonnepanelen leggen

Perfecte uitleg over de werking van de zonnepanelen en een uitstekende dienstverlening.

alles prima geregeld

Eigenlijk ging alles vrijwel gelijk goed. De offerte kwam beter uit de vergelijking die wij hadden gemaakt; vandaar de keuze voor BeSolar. De tijd tussen ons besluit en de daadwerkelijke levering, een week of vijf a zes, was zeer acceptabel en veel sneller als wat je om je heen hoort. De levering zelf ging ook prima, vriendelijke jongens die het niet voor het eerst deden. Een enkel puntje van aandacht: besteed even tijd voor overleg met de klant over hoe je de draden laat lopen in het huis. Verder prima opgelost

Snelle levering met een hoge kwaliteit!

Besolar geeft op basis van de vraag snel een offerte af en heeft binnen twee weken een schouw gedaan van de mogelijkheden. De installatie was conform de afspraken en werd een een team met ervaren medewerkers uitgevoerd. Ook de elektriciën die de aansluiting moest verzorgen en die het geheel heeft uitgelegd, wist precies waar hij het over had en werkte snel. Alles werd schoon opgeleverd en de zonnepanelen werken direct naar behoren. Al met al een goede service met een hoge kwaliteit.

Mijn complimenten aan Bjorn, zeer goed begeleid, ook een goede keuze laten maken in de ruime hoeveelheid aan producten die aangeboden worden. Hij is al zijn afspraken nagekomen, hier kunnen andere bedrijven een puntje aan zuigen. Sterkte punten verkoop, schouw en montage in eigen beheer. TEAM 6 heeft zonder koffie pauze in ca 2,5 uur het compleet systeem afgeleverd! Wij zijn tevreden en zeggen met een volle overtuiging gewoon doen! Laat de zonnestralen maar komen.

Vandaag zijn ze bezig met het plaatsen van 3 airco's, wat een werk in deze hitte. Maar ze doen het geweldig eerst met 3 en ondertussen met 6 man sterk. Van het begin van onze zoektocht naar een airco geweldig advies en uitleg over de verschillende optie's. En heel snelle afhandeling en plaatsing. Na onze zonnepanelen van BeSolar een paar weken geleden nu dan weer een dikke Tien. Ga zo door. Wij maker zeker reclame voor jullie.

vriendelijk en correct

goede en duidelijke uitleg, alleen de kabel buitenom vinden wij niet handig

Alles goed geregeld

Vanaf het eerste contact direct duidelijkheid, geen sprookjes, duidelijke offerte en gesprek daarover. Snel geleverd. Keurige instalatie. Goed team met kennis over hun vak.

Klantgericht en prima service

Goed en degelijk geholpen

Afgezien van paar kleine misverstandjes prima dienstverlening. Mooi ook dat zonnepanelen al heel snel geplaatst konden worden (korte wachttijden). Goed product tegen concurrende prijs. Ook het leggen ging vlot en helemaal volgens plan. Aan te bevelen.

Vakkundig advies en professionele installatie

Zeer goed geholpen door Peter in Pijnacker vestiging. Uitgebreid alles uitgelegd en verschillende opties besproken. Offertes lagen in no-time in de mailbox. Alle afspraken zijn op tijd nagekomen. Snelle levering en alles netjes en professioneel geïnstalleerd. Na de oplevering van de installatie goed en duidelijk geïnformeerd over de aanmelding bij de BTW centrale, aanmelding voor de app, melding dat het garantiecertificaat klaar staat op sgze.nl en de link voor aanmelden bij de netbeheerder via www.energieleveren.nl.

Snel en vakkundige service

Alles is zeer vlot en correct verlopen van voorlichting t/m plaatsing

Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden over BeSolar. We zijn zeer goed geadviseerd door Björn. Na het tekenen van de offerte volgde de schouw en binnen de afgesproken termijn vond afgelopen maandag de installatie plaats. Deze verliep ook zeer vlot door zeer beleefde en vriendelijke monteurs. Kort daarna ontvingen we de overige benodigde informatie conform de mail over de installatie. BeSolar heeft bij ons voldaan aan de verwachtingen.

Goed geholpen, snelle plaatsing!

Na het opvragen van een aantal offertes via internet, bekroop ons toch het gevoel dat wij het prettiger vonden om face to face contact te hebben, zeker over dit soort grote bedragen. Door Kosta van der Bij uit de vestiging in Pijnacker zijn we goed geadviseerd en voelde het goed en vertrouwd om met BeSolar in zee te gaan. We twijfelden over het aantal panelen maar met het meedenken door Kosta en het maken van een legplan waren we daar snel uit. Hij luisterde goed naar wat wij belangrijk vonden. Sneller dan verwacht kregen we onze zonnepanelen geplaatst door een deskundig team en kregen we goed uitgelegd wat de vervolgstappen waren. Esthetisch ziet er ook nog eens keurig uit! Laat nu de zon maar schijnen!

Snel het netjes geplaatst

We hebben een prima indruk van de mensen van besolar . Erg klantvriendelijk nu moet het rendement op gaan leveren met al die hoge energie prijzen

Vlotte, club goed breikbaar

Laat in het proces nog op verzoek gewijzigd. Geen enkel probleem. Goede prijs. Snel. Goed bereikbaar. Bellen snel terug. Zijn proactief. Ligt er netjes bij. Veel cowboys in de zonnepanelen, dit niet! Aftersale uitstekend. Duidelijke mails voor BTW en administratie. Duidelijke app. Mooi werk. tanx !!

SUPER NETJES

Super netjes.

Zeer goed.

Het hele proces verliep snel en goed.

Degelijk en vriendelijk

Zowel offertefase, als ook de schouw en uiteindelijk de installatie fase verliepen helemaal volgens afspraak. Vooraf was duidelijk wat Besolar allemaal regelt. En dat hebben ze ook gedaan t/m de aanvraag btw teruggave en de KOR. Ben zeer tevreden over hoe het allemaal is verlopen. Alleen info over de app duurde wat langer dan verwacht, maar ook dat is na 1 telefoontje goed gekomen.

Prettig bedrijf , mooi eindresultaat

Aanbeveling: Junior verkoper heeft me keurig netjes behandeld, wel tikkeltje eigenwijs, erg druk met target halen. ( wilde graag , erg snel handtekening voor deal, ofschoon koper nog behoorlijk wat vragen had ) Schouw: Ik had een afspraak om 16.00 uur , moest me in alle bochten wringen op om tijd thuis te zijn. daar aangekomen, was de schouwer al geweest.... , terwijl ik het prettig gevonden zou hebben om mijn vragen even kort te bespreken. Met zijn voorstel om een kabel buitenom , langs de regenpijp te gaan trekken , was ik het helemaal niet mee eens. ( het was ook niet nodig, want er was een extra groep vrij op zolder )

Goed geholpen en behulpzaam

Ben altijd goed geholpen.

Tevreden met een kleine verbeter tip

Nette plaatsing, afspraken nagekomen. Duurde erg lang voor we in inloggegevens hadden om het via de app zelf in te zien zou binnen 3 werkdagen zijn. Na 5 werkdagen bellen zou ik volgens de medewerker nog even 2 dgn moeten wachten als het er 2dgn later niet zou zijn moest ik contact opnemen. Nog 1dag geduld op kunnen brengen en een dag later naar de store gelopen toen ik nog geen gegevens had. Daar werd ik keurig geholpen er werd gebeld en meteen actie ondernomen na 5 min kreeg ik alle gegevens in de mail en kan ik mijn panelen volgen. Antwoord krijgen per mail is niet zo goed, heb je nog vragen stel ze gerust, als je dan mailt wordt deze niet beantwoord. Klein puntje van verbetering verder zeker tevreden de panelen doen wat ze moeten doen en daar gaat het om.

Super service, komen afspraken na, makkelijk te bereiken. Doen wat er beloofd is!

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!