Nette lui en goed werk

Keurig werk geleverd en netjes achtergelaten

Ze hadden haast

Leuke gasten, goed team. De nadruk lag op snelheid. Ze zijden dat ze 2 clanten per dag hebben en hoe sneller de klus geklaard was hoe sneller ze klaar waren. Ik vind ook dat ze wat netter hadden mogen werken.

Goede en snelle service!

Goed en snel werk geleverd

Goede terug koppeling en kwalitatief werk

Duidelijke informatie verstrekking. nette werkmensen. snelle antwoorden bij vragen.

Positief, duidelijk, snel

Er worden heldere en precieze afspraken gemaakt en zo wordt er ook gewerkt en op vragen krijg je een snelle reactie

Een vlotte plaatsing van 7 zonnepanelen op ons dak.

Een duidelijk en goed gesprek ging vooraf aan de schouw en werd gevolgd door een zeer vlotte plaatsing en aansluiting van de 7 zonnepanelen op ons dak.

Prima Bedrijf

Na het eerste telefonische contact met BeSolar kwam Robbert Hoosbeek binnen enkele dagen bij ons langs om wat meer informatie over de aanschaf van zonnepanelen te verschaffen. Hij had een goed en duidelijk verhaal. Nog dezelfde dag ontvingen wij meerdere offertes die de vergelijkingstoets met drie andere aanbieders van zonnepanelen goed konden weerstaan. Enkele weken later volgde de "schouw" van onze woning, met name het dak en de meterkast. Het wachten is nu op de definitieve plaatsing van de zonnepanelen.

Fijn contact, goede montage

Echt fijn partij om zaken mee te doen, van het contact bij offerte aanvraag, terugkoppeling bij opdracht, fijne montage ploeg die snel en netjes werken tot de afhandeling van de btw teruggave. Ik kan ze aanraden

Goed en snel geholpen

Paar keer in de winkel langs geweest voor aanpassingen en telkens goed geholpen. Plaatsing van de panelen ging snel en netjes.

Topbedrijf, professionals

In het offerteproces prima contact gehad met Kosta Van Der Bij. Kosta gaf goed advies en dacht mee. De mannen die het systeem kwamen installeren waren echte bikkels. Met 4 man sterk hebben ze het hele systeem 3 1/2 uur geplaatst en netjes afgeleverd. Daarna nog wat vragen gesteld aan Kosta en iedere keer wordt ik direct geholpen. Helemaal perfect. Zoek niet verder als je zonnepanelen wilt laten installeren. Neem gewoon contact op met Be Solar. Nette prijs en perfecte service

volgens afspraak werken

volgens afspraak op tijd, netjes alles gemonteerd en duidelijke uitleg

Top, maken waar wat ze beloven

Gaan pas weg als alles werkt en opgeruimd is. Is een dakpan kapot, wordt direct vervangen Zeer tevreden, aanrader

Ik heb zonnepanelen en een airco besteld, beide installaties zijn vooraf goed gecommuniceerd en geinstalleerd. De service is top! Ik ben zeer tevreden.

Tot de offerte getekend was goed!

Besolar was aangeraden door familie, die hadden hele goede ervaring met hun. Daarom had ik bij Besolar een offerte aangevraagd. Zeer snel en netjes reactie gehad en omdat ik wat vragen had werd ik ook gelijk gebeld om het één en ander te bespreken. Besloten om de offerte te tekenen en kreeg ook vrij snel een schouw en een montagedatum. Tussentijds had ik wat vragen. Naar meerdere mailadressen mijn vragen gestuurd maar tot de dag van vandaag nog geen reactie gehad. Ook meerdere telefoonnummers geprobeerd te bellen maar geen gehoor. Een dag na de montage kreeg ik de factuur en besloot om toch weer eens te bellen maar helaas geen gehoor. Het systeem doet het naar behoren en de monteurs hebben hun best gedaan dus daar geen commentaar over. Maar ik blijf wel met vragen zitten!!!

Een geoliede machine!

Het team is helemaal op elkaar ingespeeld, een ieder weet wat hij doen moet. En dat alles met een heel goed humeur. Super!

Over het algemeen goed

Moest van de meneer van de voorinspectie zelf een pannenlift plaatsen. Toen het moment daar was, en de panelen geplaatst werden. Gingen ze zelf een steiger bouwen en hebben ze niet omgekeken naar mijn pannenlift. Dus heb ik kosten gemaakt voor niks... Verder erg tevreden.

Top geregeld

BeSolar denkt mee bij eventuele aanpassingen. Installatie en aanschaf als zeer prettig ervaren, goed advies en vlotte en nette installatie!

Zeer enthousiaste en gedreven verkoper....

die een organisatie achter zich heeft waar nog wel het nodige op elkaar af te stemmen en te verbeteren is.

Goede kwaliteit

Begin dit jaar heeft BeSolar bij ons PV-panelen geplaatst. Tot op heden werken de panelen prima en onze energierekening is steeds lager aan het worden! En dat in deze lastige tijd met alsmaar stijgende energie prijzen. Erg fijn! Voor BeSolar hebben we gekozen vanwege service en het feit dat ze in zelfde stad zitten als wij (Schiedam). Hierdoor kunnen ze in geval dat iets nodig is of er een storing is, snel ter plaatse zijn. Dat was voor ons belangrijker dat de prijs. Werkzaamheden zijn zowel binnen als buiten heel vakkundig en netjes uitgevoerd. Daar kunnen veel andere bedrijven veel van leren! Na afgeronde werkzaamheden zijn nog een aantal kleinere restpunten gebleven (voornamelijk administratief) en het duurde nog enkele maanden voordat deze laatste punten naar tevredenheid waren afgehandeld. Dus, gezien de drukte waarin alle leveranciers op dit moment verkeren geef ik ze voordeel van twijfel en denk dat ze in normalere omstandigheden deze punten sneller zouden oplossen. Vandaar dikke 9 sterren!

Top ervaring. Goede service en snelle afhandeling. Zeker een aanrader

Snel en adequaat ontwerp, plaatsing, operationalisering en afhandeling van het solarsysteem.

Zeer tevreden over de aanpak en vlotte afhandeling door deskundige medewerkers op ontwerp- en installatiegebied. Goed teamwerk.

Boven verwachting.

Van eerste vrijblijvende gesprek in winkel Schiedam tot en met de oplevering alles probleemloos verlopen. Elke stap in het proces : van offerte naar opdracht , naar schouw, naar planning, wordt uiterlijk 1 dag later uitgevoerd. Dezelfde of volgende dag kwam er al een email over volgende stap. Vriendelijke dame bij de planning op kantoor. Bij schouw bleek dat meterkast verouderd was. Zij zorgen voor vervanging en afstemming door derde partij. Leverde geen vertraging op. Alle werkbonnen zijn voorzien van foto's en krijg je binnen 10 minuten. Handig om alles zelf te kunnen archiveren. Uiteindelijke montage panelen en omvormer ook probleemloos verlopen. Installatieteam was vriendelijk en perfect op elkaar afgestemd, werkte snel en netjes. Goede uitleg ontvangen over apparatuur en voldoende ruimte om vragen te stellen ( ben ook maar een leek). Samengevat : verwachtingen overtroffen ( en nee ik werk niet bij BeSolar)

Top ervaring

Super snel, vriendelijk en netjes!

Vriendelijke monteurs, ervaren en meedenkend met de klant.

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!