Goede communicatie, snelle installatie en afhandeling

Buren hadden al ruim een half jaar panelen liggen en waren zeer tevreden. Zijn naar de winkel in Schiedam gegaan waar wij uitgebreide info kregen over alle mogelijkheden. Na de keuze van installatie onderdelen een duidelijke offerte. Tijdens de schouw bleek dat onze groepenkast vervangen moest worden, wat wel klopte. Deze was 35 jaar oud. Ook hier kon en heeft BeSolar ons goed geholpen met een scherpe prijs voor vervanging. Deze werd correct een week voor plaatsing geïnstalleerd. Voor wat betreft de dag van plaatsing van de panelen enz. kunnen wij niets anders zeggen dan SUPER. De mannen vier man sterk waren in de ochtend precies op tijd. 3 mannen panelen leggen en een man voor de elektro aansluiting. In anderhalf uur was de gehele installatie, 8 panelen, gereed en alles keurig netjes opgeruimd. De zelfde dag alles al kunnen afhandelen voor wat betreft BTW teruggave, levering stroom, Garantiefonds enz.

Goede afspraken, een winkel in Pijnacker dus zien wat je koopt, met goede voorlichting, ook airco enz. Een computer programma voor de beste zon locatie, en voor vrijblijvende voorlichting.

Geweldig van het begin tot het eind

Geweldige ervaring, goed advies van de verkoper, snel na voorlichting en tekenen na offerte kwam de schouw en al heel snel daarna werden onze zonnepanelen geplaatst en werkend opgeleverd. Na het plaatsen werd alles netjes schoon achtergelaten. Wij hadden geluk, vanaf het moment van advies tot en met het plaatsen zaten ongeveer 4 weken. Nu in overleg over een airco voor 3 verdiepingen. Fam den Dulk, Zoetermeer.

Werken snel en netjes alles ook weer goed opgeruimd

Alleen een beetje jammer dat er niet gezegd wordt van downloaden en instaleren van app Enligten dus ook geen uitleg. Deze heb je wel nodig.

alles bij elkaar ruim voldoende

de plaatsing en installatie van 6 panelen op de 2e verdieping van het woonhuis was binnen 3 uur gefixt, zonder noemenswaardige problemen; bij een ploeg van 5 medewerkers waren 2 monteurs aanspreekbaar in abn, de overigen waren buitenlands sprekend.

redelijk te vrede

snel en netjes gewerkt. Een minpuntje vind ik dat de panelen niet precies vlak tegen elkaar liggen.

Vriendelijk, zakelijk, snel

Uk krijg goed advies. De uitvoering ging ook erg snel. Systeem is ook erg praktisch.

Zeer goede voorlichting en daarna prima uitvoering.

Alles is goed geregeld.

Tevreden klant

Fijn bedrijf alles keurig geregeld en geïnstalleerd.

Goed en vakkundig en een rustige ploeg.

Doen wat ze beloven.

Van voortraject tot afhandeling uitstekend verlopen.

Op voorhand informatie opgevraagd. Telkens kreeg ik snelle én goede antwoorden op mijn vragen. Tijdens de installatie bleek er een klein foutje in de werkvoorbereiding te zitten. De aansluiting kon niet op zolder, hier waren de monteurs op voorbereid, maar direct in de meterkast te moeten. Dit werd door de monteurs zonder problemen direct aangepast en uitgevoerd.

Goed geregeld!

Vanaf offerte tot aan levering en installatie alles prima voor elkaar en goed geregeld.

Prima volgens afspraak zonnepanelen geplaatst . Alles duidelijk en netjes gemonteerd

doen wat ze beloven én meer

Heldere offerte, goede uitleg, goede communicatie tijdens het offerte traject. Levering op de afgesproken dag ging keurig en snel. Goede hulp bij de het papierwerk na levering en het aanmelden voor Enlighten-omgeving. Kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Blij dat ik voor BeSolar gekozen heb

Afspraak gemaakt met Victor over het plaatsen van zonnepanelen. Nadat iemand kwam schouwen bleek dat ik een andere meterkast nodig had. Om een lang verhaal kort te maken hebben ze de meterkast vervangen Een dag daarna werden de panelen geplaatst door 2 monteurs. 7.30 uur was de afspraak en ze waren keurig op tijd Ik kan niet anders zeggen dat het topgasten waren super netjes gewerkt. VAKLUI zijn het. Als ik ergens mee zat hoefde ik maar te bellen naar de zaak in Berkel en werd het haarfijn uitgelegd. ik ben super tevreden over het resultaat alle lof voor BeSolar

Wel en niet tevreden.

Onnodige veel te late plaatsing van de panelen door een oneigenlijke reden, misschien ontstaan door het advies van de schouwer en de wifi was een probleem. Er was een leesteken in onze wifi-naam en daar heeft de omvormer problemen mee en dat had de installateur moeten weten en zeggen om het te veranderen. Ik heb de reden zelf moeten uitvinden en opgelost. Snelle reacties van de service afd. blijven deels uit. Vergoeding ( ongeveer € 100.- voor misgelopen opwekking is tot op heden nog niet op gereageerd. De Legploeg heeft prima en netjes werk geleverd maar niet op de meest veilige manier. Het 4,4KWH paneelvlak geeft 3,7KWH max. Er zou iemand komen kijken en luisteren naar het "kook" geluid dat de omvormer maakt en vertellen of dat normaal is en wat de reden kan zijn. Hoe iemand te werkt gaat wordt in hoge mate door de leiding bepaald. Een modern bedrijf met snelle adequate leiding kan door goede recommendatie nog beter vooruit. Ik wacht nog even af.

Zeker aan te bevelen

In de BeSolar winkel hebben wij goede uitleg gekregen. De zonnepanelen werden zeer snel geplaatst en dezelfde dag was er al een leuke energieopbrengst wat duidelijk uit te lezen is uit de bijbehorende app.

Alles perfect geregeld

Komen op de afgesproken tijd, werken netjes en alles opgeruimd.

Zeer goede service!

Panelen werden snel en vakkundig geïnstalleerd. Verder werd er altijd duidelijk gecommuniceerd vanuit het kantoor en men was altijd goed bereikbaar voor vragen en advies. Ik zou BeSolar zeker aanraden!

Snel, goede kwaliteit, kleine verbeterpuntjes

4.5 sterren BeSolar is duidelijk een professionele onderneming en ze weten wat ze doen. Je hebt heel snel een offerte binnen, alles in te zien op een online portal en updates komen binnen terwijl je met ze aan de telefoon zit. Wat niet helemaal duidelijk is altijd is de prijsopbouw. Er zijn bv kortingen voor samen met de buren installeren (100,-) en een bordje in je tuin (350,-?), de bedragen hiervan werden door elkaar gehaald en stonden uiteindelijk verkeerd op eindafrekening (eindbedrag klopte wel zoals afgesproken). De oplevering van het systeem is afdoende maar kan beter. Meer instructie bij de geinstalleerde schakelaars en groepen is nodig. Ik ben zelf technisch onderlegd en kom er wel uit maar dit zal niet voor iedereen het geval zijn. Opleverrapport is op aanvraag beschikbaar maar wordt niet automatisch doorgestuurd. Het installatieteam is wel zeer professioneel, werken echt ontzettend hard (hun koffie wordt steeds koud) en zijn vriendelijk. Niets dan lof. Eindresultaat is een kwalitatief zeer hoogstaande installatie met keurige afwerking. Als ze de puntjes op de i zetten tijdens offerte en oplever process is dit zeker 5 sterren.

Alle uitgevoerde werkzaamheden van het vernieuwen van de groepenkast t/m het bevestigen van de panelen geplaatst zoals afgesproken. En na alle werkzaamheden is alles schoon opgeleverd voor vertrek!

Zonnepanelen leveren gelijk na snelle installatie.

Na bespreken van de offerte kwam eerst de installateur langs of het technisch mogelijk was. Na vier weken zaten de zonnepanelen op het dak. De installatie van 13 panelen waren in twee uurtjes gedaan en leverde gelijk stroom op!

Een goede en snelle levering.

Netjes gewerkt, alles opgeruimd en de boel gestofzuigd.

Snel en netjes geïnstalleerd echt een aanrader.

Onze ervaring is van A tot Z zeer positief. BeSolar store helemaal super, je kan in de winkel zien en ervaren wat men voor producten verkoopt en installeert. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en neemt echt de tijd voor je. Het hebben van een winkel/showroom vinden wij echt een meerwaarde. We hebben P.V. systeem (zonnepanelen) driekwart jaar geleden gekocht en anderhalve week geleden was het zover. De installatie ging snel en is netjes gedaan en het systeem draait als een zonnetje. Er waren wel wat kleine probleempjes maar deze worden t.z.t. netjes opgelost. Monteurs en de service/aftersales afdeling zijn helemaal "TOP!!" zij werken netjes en oplossingsgericht. Wij zien het dan ook met vertrouwen te gemoed als de onderdelen die nog moeten worden vervangen binnen zijn deze vakkundig worden vervangen. Mocht onze ervaring niet overtuigen bezoek dan één van de BeSolar stores als je opzoek bent naar zonnepanelen, het heeft ons wel overtuigd.

We werden goed geholpen en al onze vragen zijn beantwoord

Alles staat netjes op papier en duidelijk uitgelegd

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!