Goed, betrouwbaar en vakkundig.

Echt goed geholpen in alle facetten. Prettig gesprek in winkel, offerte snel in huis en de vragen hierop zijn ook snel beantwoord. Geen aandringen voor opdracht. Garanties hebben ze elders goed ondergebracht. Levering snel en door vakkundig personeel geplaatst. Echt tevreden!

Alles keurig geinstalleerd na duidelijke afspraken.

Na diverse aanvragen bij andere bedrijven, duidelijke voorlichting en offerte gekregen. Daarna keurig , snel en vakkundig geinstalleerd. Top bedrijf !

Komen afspraken na!

Duidelijke offerte, plezierig contact en een heldere planning. Montage snel en vakkundig en een goede nazorg na plaatsing

Top. Netjes gewerkt, alles prima in orde.

Alles netjes aangesloten op de afgesproken tijden. Vakkundig en snel.

Goed en heel fijn bedrijf

Zeer prettig geholpen in de winkel door Dylan. Duidelijke uitleg en ook na plaatsing nog prettig geholpen bij vragen die we hadden. Plaatsing snel en keurig netjes. Geen rommel en er werd secuur gewerkt. Geen probleem om iets extra's te doen en bij problemen denken in oplossingen. Compliment.

Goede communicatie en snelle installatie

Alle tijd voor het doornemen van de verschillende opties. Na akkoord op korte termijn schouw en installatie van de zonnepanelen. Opmerkelijk dat de offerte getekend moet worden, voordat de schouw heeft plaatsgevonden. Indien een andere volgorde 5 Sterren een 10.

Alle werkzaamheden volgens afspraak of schriftelijk naar onze tevredenheid uitgevoerd.

Werkwijze zoals planning en uitvoering -plaatsingskeuze omvormer- in goed overleg geregeld.

Prima service, vakkundig geplaatst

Komen de afspraken na, snel geplaatst ook, werkt direct. Goede service in de winkel, je kunt snel even langs wippen voor last minute vragen.

Vriendelijk en zeer professioneel

Professioneel bedrijf. Komen afspraken na en denken met je mee. Panelen vakkundig gelegd door een professionele ploeg. Laten alles netjes achter. Zeer tevreden en zeker een aanrader.

In overleg met je elkaar

Elke wijziging of aanpassing met betrekking tot de Zonnepanelen doorgegeven of er van op de hoogte gesteld tijdens de werkzaamheden

Goede voorlichting en snel geplaatst

Zeer positieve ervaring met BeSolar. In de winkel werd uitgebreid en goede informatie gegeven. Schouw en plaatsing verliep vlot en netjes. Ook bij de afhandeling van de registratie van de panelen weer goed en snel geholpen.

Vriendelijke en Professioneel

Goed en netjes gewerkt.

Vakmensen binnen drie uur kant en klaar opgeleverd. Dit was wel een plat dak.Weet niet hoe het met een dakpannen huis gaat.Uitleg van de verkoper prima Opbrengst tot nu toe boven verwachting. Mijn ervaring tot nu toe service prima .En niet onbelangrijk 25 jaar garantie bij een onafhankelijk stichting sgzf.

Lekker snel geregeld.

Snelle levering en installatie, netjes gewerkt in goed overleg.

Goed stukje dienstverlening

Offertetraject was helder, duidelijke en snelle communicatie, ook persoon op locatie voor opname was fijn. Plaatsen ook goed verlopen, aardige lui en vlot klaar, netjes achtergelaten. Systeem nu ruim 8 maanden in gebruik, makkelijk uit te lezen met eigen home assistent. Stormen ook overleefd. We zijn er blij mee.

snelle levering, regelen ook btw teruggave maar afhandeling schade verliep rommelig

Van te voren goed geïnformeerd over type zonnepanelen en omvormer, ze leveren goede kwaliteit. Ze kwamen gehaast over tijdens het leggen. Tijdens het leggen is er schade ontstaan aan mijn CV ketel (afvoer). Dit is niet gemeld en hersteld, waardoor een gevaarlijke situatie ontstond. Die situatie ontdekte ik pas dagen later en heb ik direct gemeld bij Besolar. Vanuit Besolar had veel beter gecommuniceerd en gehandeld kunnen over de afhandeling van de schade en kosten. Uiteindelijk is het netjes opgelost, nadat ik meerdere contact heb gehad met Besolar. Mijn loodgieter heeft de schade met spoed hersteld. Teruggave van BTW en aanmelden van zonnepanelen werd goed geregeld.

Meedenkend en maatwerk met een goede kwaliteit prijs verhouding

Goede uitleg, goed advies en meedenken voor een oplossing op maat. Ook als de plannen wijzigen wordt er professioneel meegedacht om de beste oplossing te realiseren. Keurig geholpen door Robbert. Zeker een aanrader.

Uitstekend geholpen.

Plezierig geholpen en panelen snel en vakkundig geplaatst. Papieren rompslomp wordt deels uit handen genomen.

Gewoonweg helemaal top.

Snel en netjes gewerkt, dus een aanrader.

Topservice

Prima contact en uitstekende service van Robbert van jullie winkel in Berkel en Rodenrijs. Ook de werkplaats aan de Plesmanstraat 59 Schiedam werd ik uitstekend geholpen

Super geregeld!

Panelen besteld bij David / Be-solar. Duidelijke offerte en geen aanbetaling geeft veel vertrouwen. Moest het plaatsen 2x uitstellen omdat mijn voorbereiding (trekken lege pvcpijp) vertraging op liep was allemaal geen probleem, Nu maar wachten op de zon :-)

Komen hun afspraken na en alles verloopt vlotjes.

In de winkel een goed gesprek gehad en eerlijk advies gekregen. De offertes waren duidelijk. En nadat ik akkoord ben gegaan was de afspraak voor de schouw snel gemaakt. Het voorgestelde plaatsingsplan klopte en een week later zijn de panelen vakkundig gelegd op mijn dak.

zeer tevreden

Duidelijke uitleg bij 1e afspraak. Afspraken worden nagekomen. Zeer snelle montage door beleefd personeel

Overall super geholpen en begeleid.

Vanaf het 1e contact tot de plaatsing van onze zonnepanelen en airco goed contact gehad en gehouden. Ook de service na het plaatsen meer dan uitstekend.

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!