Geweldige en professionele organisatie

Zeer positieve ervaring met BeSolar. Panelen zijn vakkundig en snel op het dak geplaatst. Vervolgens was de uitleg van het systeem kort krachtig en duidelijk. Bij aanschaf vriendelijk en meedenkend geholpen. Zou deze organisatie adviseren

alle verstrekte info was correct en de gemaakte afspraken nagekomen

goede ervaring alles correct en volgens afspraak, na installatie alles schoon achter gelaten.

Deskundig advies met een vakkundige uitvoering

Er is een deskundig advies gegeven waardoor ik voor mijzelf en juiste keuze heb kunnen maken. De levering is volgens afspraak verlopen en de montage werkzaamheden zijn netjes en vakbekwam uitgevoerd.

Uitstekend bedrijf met professioneel personeel

Besolar heeft alles professioneel aangepakt. Montage zeer deskundig ondanks moeilijke en koude omstandigheden ( rijp van vorst op dak)

Goede vakkundige installatie, echter toch helaas 1 micro omvormer geplaatst van het verkeerde type. Foutje kan gebeuren en werd ook direct de volgende dag al vervangen. Zeer tevreden en zeker aan te raden!

fijn bedrijf

fijn bedrijf werd helemaal top geholpen door de verkoper het plaatsen ging ook sneller dan ik dacht nu maar even wachten op de zon !!!!!

Prima zonnepanelen

De zonnepanelen zijn vakkundig en zeer snel geplaatst en stroomopbrengst goed te zien in app.

Goed georganiseerd bedrijf dat beschikt over prima installateurs die hun vak verstaan en snel werken.

Solide, snel en duidelijk

In de winkel nemen ze de tijd voor je, ze weten waar ze het over hebben. Je kan altijd terug komen voor extra vragen. De installatie verliep vlot en netjes, zeer vriendelijke monteurs en ze laten je huis netjes achter

goede informatie

Ik werd vriendelijk geholpen in de winkel. 1 minpuntje ze plaatsen geen bescherming meer voor vogels. Dit dus via andere leverancier moeten doen.

Jammer genoeg dat het niet goed loopt en ook bij mijn buurman problemen

Het kan zeker beter doe wat je belooft en zorg dat de Schouwer weet wat hij moet kunnen en doen bij mij ging het niet zo goed en moet konstant bellen jammer en bij mij buurman ook nog niet in order

zeer tevreden

goede/juiste info bij offerte. ook de extra vragen waren geen probleem. kleine extra kosten gehad ivm afschermen glazen overkaping, was niet goed overlegd, maar de installatie uitleg en afhandeling was zeer correct.

De praktijk is gelijk wat Besolar op haar website belooft -top!

Juiste en begrijpelijke informatie, correcte voorbereiding, klantgericht en klantvriendelijk, keurige afwerking. Prima ervaring.

Van begin tot gereedmelding. Prima !

In de winkel in Schiedam eerlijke voorlichting ontvangen. Ook snel een duidelijke offerte ontvangen. Na acceptatie is een en ander snel in gang gezet. De dag van de plaatsing verliep prima, zowel buiten als binnen werd er vakkundig, snel en netjes gewerkt. Ook de verdere afhandeling verliep soepel.

Goede afspraak en aantrekkelijke voorwaarden.

Graag geef ik het code door van mijn referentie. https://estimator.enphase.com/nl-nl?referralcode=1L8H421J9 van M.A.Brouwer, Populierenlaan 32 Krimpen aan den IJssel

Team met begrip, klantvriendelijk, en komen afspraken na.

Vooruitlopend op de BTW verrekening welke nog uitgevoerd moet worden, zijn wij tevreden over de bereikbaar, vriendelijkheid en afhandeling. Toppie

Snel en vakkundig. Uitstekend werk geleverd!

Alles volgens afspraak en duidelijke informatie vooraf.

Snel na de offerteaanvraag alles geregeld.

Klantvriendelijk en deskundig.

Goed werk alles netjes achter gelaten

Ik zou het bedrijf aanbevelen

Super!

Vriendelijke mensen die mijn panelen kwamen plaatsen Kan het zo aanbevelen aan anderen

Prima ervaring

In de winkel prima geholpen. Daarna de schouw is ook goed gegaan. Nu de installatie, ze waren op de afgesproken tijd, snel in orde gemaakt, door de mannen op het dak en door de electricien. Allemaal prima verlopen.

Plaatsen van zonnepanelen ging snel

Van aanvraag naar plaatsen van zonnepanelen liep soepel en zonder problemen. Prettige contacten met iedereen die er bij betrokken is en behulpzaam als er toch vragen zijn.

Betrouwbare leverancier van zonnepanelen.

Het hele proces van offerte tot en met plaatsing is soepel verlopen. Afspraken worden nagekomen en medewerkers zijn netjes en vriendelijk.

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!