snelle levering

oed voorgesprek gehad in de winkel . en keurig door het team geplaatst

Goed en vriendelijk

Goed geholpen en geen onzin

Afsraak snel gemaakt Montage super, zonder rommel of overlast Een geweldig goed kontakt in de winkel Misschien iets accurater met terugbel verzoek of mail. Verder een zeer vriendelijk bedrijf; ga zeker zo door met uitbreiding. Evt. Nog eens een airco?

Betrouwbare partner voor mijn zonnepanelen

In het oerwoud van aanbiedingen, die vaak gebaseerd zijn op alleen de prijs, is BesoLar een leverancier die de beste systemen kan aanbieden tegen de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Geen 088 nummers, geen internetformulieren, maar gewoon een fysieke winkel waar je binnen kunt stappen voor advies en wanneer je het nodig hebt nazorg. De montage gebeurd door vaste eigen mensen en voor het aansluiten op de huisinstallatie is een gecertificeerd elektricien aanwezig. Ik heb er geen omkijken naar gehad Mijn systeem 12 maal zonnepanelen met Micro-omvormers van enphase gecombineerd met de Envoy metered

De nieuwste Zonnepanelen zeer snel geplaatst

Prima service Besolar doet wat het beloofd!

Prima !!

Snel een goede en scherpe offerte gekregen. Prettig contact met ruimte voor persoonlijke aanpassing. Plaatsing was in een paar uur gedaan. Wij zijn erg tevreden.

Top installatie

Vakkundige installatie, eventuele ad hoc veranderingen/tegenslagen werden goed opgevangen en of opgelost.

Toppers ! Ondanks alles goed verlopen is en zeer netjes is gewerkt. En alles schoon is achter gelaten wil ik geen 10 geven. De focus moet er blijven.

Monteurs topgasten

Goed adviesgesprek gehad. Besloten om 8 AEG 370 wp met losse omvormers, te laten plaatsen. Bij de schouw alles doorgenomen en besloten, om er 13 te laten plaatsen. Hiervan 4 op de dakkapel onbelast. Toen de monteurs donderdag 7 oktober om 7.30, op de stoep stonden werdt mij verteld dat ze de, onderdelen voor onbelaste montage niet bij zich hadden. De panelen zijn tijdelijk geplaatst met gedeeltelijke belasting. En zou enkele dagen later alsnog door een andere monteur materiaal geplaatst worden zodat het geheel onbelast op mijn dakkapel staat. Helaas tot op heden niks vernomen. Erg jammer want was verder zeer tevreden over, hoe alles was verlopen.

Monteursteam 10 - Customerservice 5

Beste, Tot aan het moment van plaatsing is alles soepel verlopen. Het contact om de afspraak te maken en de enorme klantvriendelijkheid van het monteursteam is prima, eigenlijk van grote klasse. Maar dan....contact krijgen en een afspraak maken om een paneel wat niet werkt te repareren loopt op zijn zachts gezegd niet soepel. Mijn ervaring is als volgt: Iedereen is ontzettend aardig en inlevend, het probleem zit vooral in het opvolgen van afspraken en toezeggingen. "ik bel u binnen een half uur terug" om vervolgens niets meer te horen. "Mijn collega die hier alles over weet is maandag terug, om 09;30 belt hij u op" om vervolgens niets meer te horen. Dus bel ik om 16:00 uur uiteindelijk zelf op, "Tja meneer, het is zulk slecht weer dat we er niet aan toe zijn gekomen om u terug te bellen" om dan vervolgens geen antwoord te hebben op een vraag terwijl dat wel was toegezegd. Nadat ik dit besproken heb met Dylan in het filiaal in Schiedam belt één van de 'kantoorcollega's' binnen 10 minuten op, ik kon op dat moment mijn telefoon niet opnemen. De mail die daarop volgde was helder, na overleg met Besolar denken wij een oplossing te hebben, het monteursteam neemt contact met u op. Dit mailtje is van 2 weken geleden. Vorige week heb ik per mail gevraagd of er al bekend is wanneer het monteursteam contact gaat opnemen. Nu, 1 week later heb ik hier nog geen reactie op ontvangen. En dan jullie vraag: Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Op basis van het monteursteam: Volmondig JA. Op basis van customerservice: Helaas NEE (op dit moment)

Goed gewerkt prima advies en een eerlijke prijs top

Zonnepanelen geplaatst goed advies en eerlijke prijs top

Monteurs met kennis van zaken

Goede ervaring met de installatie van mijn zonnepanelen. Monteurs gaven mij een vertrouwde indruk tijdens de uitvoerende werkzaamheden. Veel inzet , behulpzaam bij wat extra werk wat niet direct bij het plaatsen van de panelen betrekking had. Dat doen we wel even tijdens het werk op het dat meneer.

in de stromende regen hebben jullie het tocht geklaard prima team twee

Goed werkt geleverd, netjes geholpen met alles

Leuke medewerkers en behulpzaam.

Waar blijven mijn sterren,???? Ik heb ze tot in hun ziel verwend.Maar ze hebben zeer goed werk verricht.Heel veel dank boys!

Toppertjes

Bedrijf met zeer veel ervaring in de zonnepanelen. Vakkundig geplaatst en goede service :) Zeker aan te raden.

Alles soepel verlopen!

De planning was dat de monteurs 11 uur zouden komen. Door het weer stonden ze om 7.45 voor de deur. Om 10 uur was alles klaar. De mannen waren vriendelijk en werkten ondanks de regen gewoon door. Nu maar hopen dat de zon vaak gaat schijnen!

Zeer prettig en betrouwbaar bedrijf!

Vanaf moment 1 een prettig gevoel bij Besolar. Alles is perfect gegaan! Nu genieten van het zonnetje!

Goed en snel

Goed, duidelijk, behulpzaam

Prima service en goed product

Besolar heeft bij ons, net als bij onze buren, zonnepanelen geïnstalleerd. Prima service, goed contact en precies uitgevoerd zoals vooraf besproken. Aanrader!

Alles volgens afspraak afgehandeld

Installatie ging goed en snel, nog steeds werkt alles naar behoren

Netjes verzorgd!

Het bedachte legplan bleek op de dag van plaatsing niet mogelijk. Door monteurs werd direct actie ondernomen en aanpassing gerealiseerd en met wat afstemming netjes en correct opgelost.

Klant en service gericht

Uitstekend vakwerk

Uitmuntend

Super goed geholpen en service geleverd.

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!